Kunststof meubelen zijn multifuntioneel! De meubelen zijn stevig, makkelijk schoon te houden en in de meeste gevallen geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. In ons assortiment kunststof meubelen vindt u kunststof stoelen, poefen, bankjes, loungestoelen en zitelementen.

Kantinemeubelen

Meubelen in een bedrijfs- of schoolkantine moeten tegen een stootje kunnen. Op kantinemeubilair komen doorgaans eerder vlekken dan op kunststof meubilair. Kunststof meubelen zijn daarom de uitkomst voor in zulke ruimtes. 

Ontvangsthal

In ons assortiment zien we ook veel zitelementen voor in ontvangsthallen. Kijk is naar de Happy Hour Cross. Dit zitelement is super licht in gewicht en geschikt voor binnen en buiten. Ook is het element geheel gemaakt van recyclebaar polyethyleen. Erg duurzaam dus! Of de Host elementen. Met deze elementen kan je een leuke opstelling maken in de kleuren die u zelf wenst! Ook geschikt voor in een schoolkantine.

Projectinrichting?

Heeft u een ruimte die ingericht moet worden? MV Kantoor kan elke gewenste inrichting voor u realiseren. Een schoolkantine of een wachtruimte inrichten? MV kantoor denkt met u mee en kan u van uitgebreid advies voorzien! Bel ons via 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.

bekijk kunststof zitmeubilair

kunststof zitmeubelenkunststof zitmeubelen