Snel én zonder stroom staand werken


Het is inmiddels geen geheim meer dat staand werken vele malen beter is dan zittend werken. Als u een zittend beroep heeft zoals vele mensen die op kantoor werken, is de mogelijkheid om staand te werken een welkome afwisseling. U kunt dit realiseren door verstelbare bureaus aan uw werkplek toe te voegen.
De in hoogte verstelbare bureaus zijn er in verschillende soorten, een vaak gekozen optie is het elektrische bureau.
Maar wilt u liever geen elektriciteit gebruiken en het geklungel met het aantal kabels liever voorkomen? Dan kunt u kiezen voor in hoogte verstelbare tafels zonder stroom.

Geen stekker meer nodig!

Verstelbare bureaus zijn ergonomisch verantwoord voor de gebruiker. U kunt door de verstelmogelijkheden langdurig en zonder enige lichamelijke klachten het bureau gebruiken. Deze bureaus zonder stekker zijn van hoogwaardige kwaliteit, gaan lang mee en zijn ook zuinig in het energieverbruik.

Stekkerloze bureaus zijn niet alleen mogelijk voor de enkele bureaus, maar ook voor duo-bureaus als u dubbele werkplekken wenst of zelfs wingbureaus bij drie werkplekken. De verstelbare duo-bureaus zijn los van elkaar in hoogte te verstellen.
Zo kunnen u en uw overbuurman beide zittend en/of staand werken wanneer u daar zin in heeft, zonder een stekker nodig te hebben.

Er zijn 3 soorten in hoogte verstelbare tafels die zonder enig stroomverbruik ingezet kunnen worden:

Voordelen van verstelbare bureaus zonder stroomverbruik

  • Energiezuinig
  • Afwisseling van houding
  • Eenvoudig in hoogte te verstellen
  • Handig voor flexplekken
  • Voordeliger dan elektrische bureaus
  • U bent mobieler
  • Dynamische zitoplossing
Duurzame kantoorinrichting

 

Type bureaus zonder stroomverbruik

Dit type bureautafel heeft een innovatief hoogte verstel systeem.
In tegenstelling tot slinger bureaus, elektrische bureaus of inbus bureaus is Stand Up razendsnel in hoogte verstelbaar en licht van gewicht. Dit bureau kan zelfs tot een stahoogte van ca. 125cm traploos versteld worden. Bureaus zoals zit sta bureau Stand Up R, enkele werkplek Stand Up en dubbele werkplek Stand Up zijn voorzien van handige hendels onder het werkblad. Aan deze hendels kunt u trekken en zo traploos de hoogte verstellen. Op deze werkplek is er geen excuus meer om door te gaan met zittend werken.

De Stand Up bureaus hebben unieke en speelse designs wat deze onderscheidt van andere zit sta bureaus. De Stand Up R heeft een opvallend onderstel dat mogelijk is in hout of metaal, maar kan ook met gestoffeerde panelen uitgebreid worden.

Stand Up bureaus zijn dé bureaus als u diversiteit in uw meubilair wilt op de werkvloer. U heeft veel mogelijkheden zodat u het bureau geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. U kunt zelfs uw eigen logo op het bureau laten zetten.

De naam zegt het al, maar dit bureau is voorzien van een slinger die u onder het blad vandaan kunt trekken en aan kunt slingeren tot de gewenste zithoogte.
Het slinger verstelbare bureau kan tot een maximale zithoogte van 118cm versteld worden. Dit maakt het bureau geschikt voor de flexibele werkplek.

Bureaus traploze verstelling

Tot slot het in hoogte instelbaar bureau. De hoogte van deze werktafel kunt u het beste aanpassen met z’n tweeën. Door middel van inbusbouten en een inbussleutel in het onderstel van de tafel de gewenste hoogte instellen. U heeft keuze uit bureaus die tot een zithoogte van ca. 86cm ingesteld kunnen worden of zelfs tot een stahoogte van ca. 125cm.
Hierdoor zult u wellicht minder vaak van hoogte verstellen, maar kunt u wel uw gewenste ‘vaste’ hoogte kiezen die bij u past. Lees dit artikel als u wilt weten welke hoogte bureau het beste bij u past.

Energiezuinig kantoor

Er zijn dus meerdere mogelijkheden als u graag energiebewust bezig bent bij het kiezen van uw kantoormeubilair. Verstelbare bureaus zonder stekkers kennen meerdere voordelen ten opzichte van reguliere bureaus en elektrische bureaus.
Als u een verstelbaar bureau zonder enig stroomverbruik op uw werkplek heeft, dan bent u al goed op weg. Zowel fysiek, mentaal als energiebesparend.
Wilt u meer weten over de verstelbare bureaus, met of zonder stekker? Lees dan snel meer over het zitstabureau

Heeft u een specifieke vraag over de genoemde bureaus? Wij staan paraat om u deskundig advies te geven. U kunt ons bereiken via onze chat, telefonisch, e-mail of vul ons contactformulier in.

Bent u geïnteresseerd in een duurzame kantoorinrichting? Zowel met minder stroomverbruik als circulair? Ook dan kunnen wij u helpen. MV Kantoor is ervaren projectinrichter en helpt u graag met het realiseren van uw ideeën. Neem een kijkje op onze projectenpagina voor organisaties die u voorgingen.

In hoogte verstelbare bureaus
MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,9! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.