Last van rugklachten, hoofdpijn of doet uw nek zeer? Een verkeerde bureaustoel zou wel eens de boosdoener kunnen zijn van deze klachten. Een ergonomische bureaustoel is dé oplossing voor een gezonde en juiste zithouding. Zo voorkom je klachten en zit je gedurende de dag heerlijk ontspannen achter je bureau!

WAT IS EEN ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL?

Ergonomische bureaustoelen kunnen geheel afgesteld worden naar iemand zijn postuur. Dik, dun lang of kort, voor elk postuur zijn er de juiste instellingen. Er zijn verschillende mogelijkheden denk aan basiszithoogteverstelling, synchroontechniek, gewichtsregeling, zitdiepteverstelling en multifunctionele armleggers. Een ergonomische bureaustoel zorgt voor een afwisselende zithouding en beweging. Ons lichaam is niet gemaakt om 8 uur lang stil te zitten! 

DE STOELENSPECIALIST, MV KANTOOR ZEIST

MV Kantoor, gevestigd in Zeist, is gespecialiseerd in ergonomische bureaustoelen. In onze showroom hebben we een ruime collectie aan bureaustoelen staan. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag bij het uitzoeken van een juiste bureaustoel. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment. De bekende Se7en bureaustoelen, een ruime collectie aan Interstuhl bureaustoelen of de HAG kantoorstoelen.

PROEFZITTEN

Is uw bedrijf toe aan nieuwe ergonomische bureaustoelen, neem dan contact met MV Kantoor op. Wij kunnen een proefplaatsing doen bij u op kantoor. Verschillende medewerkers kunnen meerdere stoelen uitproberen en zo kan er een juiste keuze gemaakt worden.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel ons gerust via 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.