Een stevige en gebruiksvriendelijke stoel die geschikt is voorin de werkplaats: dat zijn de industriestoelen van MV. De industriestoelen zijn uitvoerig getest en uitstekend te gebruiken in een productieomgeving.

Bij de sectoren onderzoek, industrie en handel worden erspecifieke eisen gesteld aan materialen, duurzaamheid enveiligheid. Deze werkplaats stoelen garanderen de gebruikers bijhun dagelijkse werkzaamheden de hoogste mate aan veiligheid,comfort en prestatievermogen. Een stoel kan alleen veilig zijn alshij echt voldoet aan de eisen die in het bedrijf wordengesteld.

Ergonomisch gevormde industriestoelen

De industriestoelen kunnen worden voorzien van glijders of wielen en hebben dezelfde mogelijkheden qua instelling als een ergonomische bureaustoel:

  • Zithoogteverstelling van 420 tot 620 mm
  • Hoogteverstelbare rugleuning
  • Zitdiepteverstelling
  • Zitneigverstelling
  • Synchroontechniek met gewichtsregeling 

Personaliseer je werkplaats stoel

Daarbij kan je de Bimos werkplaats stoelen personaliseren zoals je hem zelf wilt, doorde grote verscheidenheid aan bekledingsstoffen, kleuren en andereopties. Naast de functionaliteiten blijkt ook dat de prestaties vande werknemer hier 40% mee verhoogd kan worden! Wie lekker zit, werkt graag! De stoelen kunnen tegen een stootje en zijn zeerslijtvast vanwege het soort gebruik. Productie stoelen hebben eenuitvoering afgestemd op het gebruik: antistatisch in een esdomgeving, goed afneembaar en robuust in een fabriek ofproductieafdeling. Kortom: voor ieder wat wils!