Op zoek naar vergadermeubilair, zoals een unieke vergadertafel, helemaal samengesteld door uzelf? Dat kan nu bij MV Kantoor! In onze webshop hebben wij een ruim assortiment aan tafelbladen en tafelonderstellen. De mooiste vergadertafels kunnen geheel naar eigen smaak worden samengesteld.

TAFELBLADEN EN ONDERSTELLEN
De tafelbladen zijn er in allerlei verschillende kleuren en houtprints. Door de maatvoering van het tafelblad zelf te kiezen, kunt u diverse soorten tafelbladen combineren met een passend onderstel. Een kolomvoet, kruisvoet of een ronde trompetvoet voor statafels of zithoogte? Allerlei verschillende onderstellen staan in onze webshop.

GESCHIKT?
De zelf samengestelde tafels zijn niet alleen geschikt als vergadertafel, maar kunnen ook gebruikt worden als bureaus, kantinetafels of overlegplek.

STAAL OPVRAGEN
Geïnteresseerd in een staal van de tafelbladen? MV Kantoor kan een staal opsturen, zodat u de kleur of de houtprint goed kan bekijken. U kunt ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom om stalen te komen bekijken. Advies nodig? Bel voor meer informatie naar 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.