Voor een ergonomisch verantwoorde houding is het van belang dat de hoogte van het bureau naar wens ingesteld kan worden. Gezien het feit dat te lang zitten slecht is voor uw gezondheid biedt het zitsta werken de perfecte oplossing. Het zit sta bureau is elektrisch/slinger in hoogte verstelbaar en u kunt eenvoudig afwisselen tussen zit en staand werken. Ofwel, staandwerken biedt de mogelijkheid voor gezond werken.

Dynamisch werken 

Langdurig zitten doen we allemaal, thuis, in de auto maar vooral op het werk. Hoe goed onze zithouding ook is, beweging heeft iedereen nodig. Elke vaste houding, hoe comfortabel ook, leidt uiteindelijk tot vermoeidheid en spanning, wat een teken is om weer in beweging te komen. Om de bloedsomloop te bevorderen kan gebruik worden gemaakt van een zitsta bureau. Afwisselen tussen zit en staand werken leidt uiteindelijk tot een hogere productiviteit.

In hoogte verstelbare werkplek 

De zitsta werkplek biedt de gebruiker dé oplossing tijdens het werk. Het zit sta bureau wordt steeds populairder en is een ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureaus. Een ‘normaal’ bureau heeft een hoogte van 62-86 cm, waar een zit-sta bureau een verstelbare hoogte heeft van 62-130cm. 

 

De ‘typische’ bureau klachten voorkomen kan vanaf nu dus gemakkelijk door een bureau waar je achter kan staan zowel als kan zitten. Volgens ergonomisch onderzoek heeft het een positief effecten draagt het zelfs bij aan een kwaliteit en creativiteit stijging. Het is goed om twee tot vier keer een kwartier tot een half uur per dag staand te werken. Op lange termijn zullen er minder chronische problemen opspelen, zoals spanning in de schouders, minder hoofd-en rugpijn, RSI, etc.

 

Een zit-sta bureau vindt u bij ons al vanaf €320. Wilt umeer informatie over de zit sta bureaus, of bent u op zoek naar een zit sta bureau? Bel ons gerust via 030-6912525 of mail naar info@mvkantoor.nl. 

zit-sta-werkplek-minder-zittenslinger-verstelbaar-bureau