Balies >

Bij binnenkomst worden uw bezoekers verwelkomt aan de receptiebalie. Het personeel en de balie zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie balie in combinatie met uw ontvangstmeubilair zorgt ervoor dat de bezoeker zich welkom voelt. MV Kantoor denkt graag met u mee over het inrichten van uw aankomsthal.

7 Artikel(en)

 • Oblique balie

  Zoekt u bijzonder meubilair wat uw interieur meer dimensie biedt? Dan is Oblique een ideaal element voor u. Deze fraaie balie is standaard van kunststof, maar is ook mogelijk met stoffering.

  Bekijk de mogelijkheden van de balie counter.

  Prijs per stuk: € 813,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie BER3K
  Deze receptiebalie zorgt voor een fijn entree bij uw ontvangst en receptieruimte. Het frontpaneel is voorzien van gehard melkglas.
  Prijs per stuk: € 1.360,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type A
  Deze rechte receptiebalie type A is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Type A heeft een gladde voorzijde, zonder plint.
  Prijs per stuk: € 1.453,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type B
  Deze rechte receptiebalie type B is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Type B heeft een gladde voorzijde, met plint.
  Prijs per stuk: € 1.693,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type C
  Deze rechte receptiebalie type C is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Type C heeft een voorzijde van glad HPL met ingelegde randen in staalkleur, zonder plint.
  Prijs per stuk: € 1.722,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type D
  Deze rechte receptiebalie type D is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Type D heeft een voorzijde van glad HPL met ingelegde randen in staalkleur, met plint.
  Prijs per stuk: € 2.035,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie boogvormig
  Deze boogvormige receptiebalie type A is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Standaardmaat in onze webshop is 160 cm. Andere maten op aanvraag verkrijgbaar.
  Prijs per stuk: € 2.976,00 Excl. BTW