Balies >

Bij binnenkomst worden uw bezoekers verwelkomt aan de receptiebalie. Het personeel en de balie zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie balie in combinatie met uw ontvangstmeubilair zorgt ervoor dat de bezoeker zich welkom voelt. MV Kantoor denkt graag met u mee over het inrichten van uw aankomsthal.

6 Artikel(en)

 • Oblique balie

  Zoekt u bijzonder meubilair wat uw interieur meer dimensie biedt? Dan is Oblique een ideaal element voor u. Deze fraaie balie is standaard van kunststof, maar is ook mogelijk met stoffering.

  Bekijk de mogelijkheden van de balie counter.

  Prijs per stuk: € 813,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie BER3K

  Geef uw bezoekers een hartelijk welkom met een stijlvolle balie die uw ontvangstruimte mooi aankleedt.

  De BER3K receptiebalie is uitgevoerd in melamine en is mogelijk in 3 kleuren.

  Kies de gewenste afmeting en kleur.

  Prijs per stuk: € 1.153,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type B

  Geef uw bezoekers een warm ontvangst met een uitnodigende receptiebalie.

  De rechte balie is mogelijk in diverse afmetingen en kan gecombineerd worden met meerdere elementen voor een grotere opstelling.
  Receptiebalie type B is mogelijk met een topblad in HPL uitvoering of mat glas. Dit model is uitgevoerd met een gladde voorzijde en een plint.

  Bekijk de mogelijkheden van de ontvangstbalie.

  Prijs per stuk: € 1.693,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type C
  Deze rechte receptiebalie type C is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Type C heeft een voorzijde van glad HPL met ingelegde randen in staalkleur, zonder plint.
  Prijs per stuk: € 1.722,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type D
  Deze rechte receptiebalie type D is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Type D heeft een voorzijde van glad HPL met ingelegde randen in staalkleur, met plint.
  Prijs per stuk: € 2.035,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie boogvormig
  Deze boogvormige receptiebalie type A is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Standaardmaat in onze webshop is 160 cm. Andere maten op aanvraag verkrijgbaar.
  Prijs per stuk: € 2.976,00 Excl. BTW