Balies >

Bij binnenkomst worden uw bezoekers verwelkomt aan de receptiebalie. Het personeel en de balie zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie balie in combinatie met uw ontvangstmeubilair zorgt ervoor dat de bezoeker zich welkom voelt. MV Kantoor denkt graag met u mee over het inrichten van uw aankomsthal.

8 Artikel(en)

 • Ontvangstbalie Manager Compact
  Deze ontvangstbalie is uitgevoerd in melamine antraciet eiken en heeft een afmeting van 200 x 100 cm en is 108 cm hoog. Hoogte van het werkblad : 75 cm. Ook is de balie voorzien van een kabeldoorvoer. Topblad is uitgevoerd in gehard melkglas. Let op dit product wordt ongemonteerd geleverd.
  Prijs per stuk: € 849,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie BER3E
  Deze fraaie receptiebalie is leverbaar in de kleur kaneel-noten en antraciet-eiken gecombineerd met melkglas. Deze balies zijn voorzien van 8 lades. Afmeting: 188 x 78 cm    of 288 x 78 cm.
  Prijs per stuk: € 1.359,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie BER3K
  Deze fraaie receptiebalie is leverbaar in de kleur kaneel-noten en antraciet-eiken gecombineerd met melkglas. Deze balies zijn voorzien van 8 lades. Afmeting: 188 x 78 cm    of 288 x 78 cm .
  Prijs per stuk: € 1.360,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type A
  Deze rechte receptiebalie type A is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Type A heeft een gladde voorzijde, zonder plint.
  Prijs per stuk: € 1.453,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type B
  Deze rechte receptiebalie type B is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Type B heeft een gladde voorzijde, met plint.
  Prijs per stuk: € 1.693,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type C
  Deze rechte receptiebalie type C is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Type C heeft een voorzijde van glad HPL met ingelegde randen in staalkleur, zonder plint.
  Prijs per stuk: € 1.722,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie type D
  Deze rechte receptiebalie type D is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Type D heeft een voorzijde van glad HPL met ingelegde randen in staalkleur, met plint.
  Prijs per stuk: € 2.035,00 Excl. BTW
 • Receptiebalie boogvormig
  Deze boogvormige receptiebalie type A is verkrijgbaar is verschillende maten en kleuren. Standaardmaat in onze webshop is 160 cm. Andere maten op aanvraag verkrijgbaar.
  Prijs per stuk: € 2.976,00 Excl. BTW