Bezoekers stoelen >

Wilt u uw bezoekers goed ontvangen? Zowel bij u thuis als op uw kantoor of in uw praktijk? MV Kantoor heeft een breed assortiment bezoekersstoelen in diverse kleuren. In onze showroom hebben we enkele modellen staan die u kunt proberen. Voelen is ervaren!

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal

 • Gestoffeerde stoel Ester 690
  Elegante en gestoffeerde stoel Ester 690. Ergonomie en functionaliteit staan centraal bij deze stoel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 1.073,00 Excl. BTW
 • Vergaderstoel Y-Chair
  De Y-collectie is een bijzondere familie stoelen en krukken met verschillende frame mogelijkheden. Bepaal zelf de uitstraling van de stoel door het maken van eigen kleurcombinaties. Deze stoel biedt uitstekend zitcomfort door de handig gevormde zitschaal van kunststof polypropyleen met een metalen of houten frame. Het frame is leverbaar in een spiderframe of vierpootsframe met conisch gevormde poten in hout of staal.
  Prijs per stuk: € 235,00 Excl. BTW
 • Less stoel
  Deze eigentijdse stoel Less biedt optimaal zitcomfort door de licht flexibele zitschalen. De stoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 144,00 Excl. BTW
 • Stoel Kabira
  Deze Kabira 4-poot stoel met kunststof zitschaal heeft een moderne retro uitstraling. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. De elegante stoel heeft uitstekend zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 520,00 Excl. BTW
 • Stoel Chromis
  Chromis is een multifunctionele stoel waarbij het mogelijk is de stoelen aan elkaar te koppelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een aula of kleinere lezingzaal.
  Prijs per stuk: € 314,00 Excl. BTW
 • Stoel Baby Rabbit

   

  Deze unieke Baby Rabbit Chair is niet alleen een functioneel zitje maar is ook een bijzonder decoratie stuk in uw kantoor. Met aan de ene kant een hoge aaibaarheidsfactor zoals we dat van een konijn kennen. Aan de andere kant heeft het een stoere uitstraling door het simplistische silhouet. De Rabbit is fantastisch als warm welkom bij de entree of als een opvallend contrast in een industrieel interieur. MV Kantoor informeert u graag over de mogelijkheden om de Rabbit stoel te combineren.

  Prijs per stuk: € 82,00 Excl. BTW
 • Stoel Rabbit

   

  Deze unieke Rabbit Chair is niet alleen een functioneel zitje maar is ook een bijzonder decoratie stuk in uw kantoor. Met aan de ene kant een hoge aaibaarheidsfactor zoals we dat van een konijn kennen. Aan de andere kant heeft het een stoere uitstraling door het simplistische silhouet. De Rabbit is fantastisch als warm welkom bij de entree of als een opvallend contrast in een industrieel interieur. MV Kantoor informeert u graag over de mogelijkheden om de Rabbit stoel te combineren.

  Prijs per stuk: € 148,00 Excl. BTW
 • Stoel Loop - Set van 2
  De Loop Chair wordt gekenmerkt door zijn dynamische design en toegankelijke kleuren. De Loop stoel is uitermate geschikt om een vergaderruimte of kantine mee in te richten en wordt geleverd in een set van 2 stuks.
  Prijs per stuk: € 330,00 Excl. BTW
 • Ribbon Stoel

  Bijzondere design stoel met strik detail op de rugleuning, een ware blikvanger in een ontvangst of vergaderruimte.
  Ter ere van het bijzondere werk dat Pink Ribbon verzet voor borstkankerpatiënten organiseert MV Kantoor een actie met deze treffende Ribbon Chair. Per verkocht product wordt 10% van de verkoopprijs gedoneerd aan Pink Ribbon. Bekijk hier de speciale actiepagina

  Prijs per stuk: € 140,00 Excl. BTW
 • Luxe stoel Laja 889
  De luxe Laja 889 van Pedrali met wangen. Een comfortabele fauteuil door het toepassen van spanbanden in de rugleuning. 
  Prijs per stuk: € 935,00 Excl. BTW
 • Ontvangststoel Aiko
  Elegant en licht, deze all-round ontvangststoel Aiko voegt een vleugje elegantie toe in woningen en openbare ruimten. De lijnen van de stoel maken hem heerlijk comfortabel. De stijlvole metalen constructie geeft de stoel een lichte en luchtige uitstraling. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 887,00 Excl. BTW
 • Bezoekers stoel Aiko
  Elegant en licht, deze all-round fauteuil Aiko voegt een vleugje elegantie toe in woningen en openbare ruimten. De lijnen van de stoel maken hem heerlijk comfortabel. De stijlvole metalen constructie geeft de stoel een lichte en luchtige uitstraling. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 872,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4