Bezoekers stoelen >

Wilt u uw bezoekers een fijn ontvangst geven? Zowel bij u thuis als op uw kantoor of in uw praktijk? MV Kantoor heeft een breed assortiment bezoekersstoelen in diverse kleuren. Bezoekersstoelen zijn comfortabel en hebben een mooi design. Om uw bezoekers een goede eerste indruk te geven is het belangrijk dat de ontvangststoelen bij uw bedrijf en uitstraling passen. In onze showroom hebben we enkele modellen staan die u kunt proberen. Voelen is ervaren!

Artikelen 1 tot 12 van 61 in totaal

 • Gestoffeerde stoel Ester 690
  Elegante en gestoffeerde stoel Ester 690. Ergonomie en functionaliteit staan centraal bij deze stoel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 1.073,00 Excl. BTW
 • Comfortabele stoel Brave - verschillende frame opties
  Deze comfortabele stoel Brave is ideaal voor bijvoorbeeld een wachtruimte of werkplek. Brave is verkrijgbaar in verschillende frames, waaronder beuken houten poten, draaibaar onderstel en een verrijdbaar onderstel.
  Prijs per stuk: € 352,00 Excl. BTW
 • Houten stoel Nemea
  Essen houten stoel in naturel essen of gebeitst in een kleur. De stoel oogt klassiek en elegant met lange uitstrekkende stoelpoten. Nemea is verkrijgbaar met en zonder armleggers en wordt nog comfortabeler met stoffering op de zitting.
  Prijs per stuk: € 305,00 Excl. BTW
 • Ergo stoel
  Op zoek naar een meubelstuk waarbij het niet zo erg is als u hier langer op zit? Ergo bench heeft een bijzondere zitting die speciaal gevormd is. Hierdoor worden de bekken gekanteld en zorgt dit voor een prettige ergonomische zitting.
  Prijs per stuk: € 296,00 Excl. BTW
 • Kuipstoel Babila 2745 & 2746

  Kuipstoel Babila 2745 & 2746 zijn comfortabele stoelen die uw kantoorinrichting helemaal compleet maken. 
  Deze bijzondere Babila stoel is voorzien van een stalen sledeframe en heeft een tijdloos design.

  Stel de stoel samen naar uw eigen smaak en vul uw kantoorinrichting aan met de Babila stoelen.

  Let op! Bij Kuipstoel Babila 2745 met kunststof kuip geldt een besteleenheid van 4 stoelen. Losse stoelen bestellen is niet mogelijk. 

  Let op! Kuipstoel Babila 2746 met een gestoffeerde kuip is wel los te bestellen.

  Prijs is per stuk weergegeven.

  Prijs per stuk: € 134,00 Excl. BTW
 • Kuipstoel Babila 2735 & 2736

  Kuipstoel Babila 2735 & 2736 zijn comfortabele stoelen die uw kantoorinrichting helemaal compleet maken. 
  Deze bijzondere Babila stoel is voorzien van een stalen 4-poots frame en heeft een tijdloos design. De stoel is mogelijk met een speciale coating, waardoor uw stoel ook geschikt is voor buiten.

  Stel de stoel samen naar uw eigen smaak en vul uw kantoorinrichting aan met de Babila stoelen.

  Let op! Bij Kuipstoel Babila 2735 met kunststof kuip geldt een besteleenheid van 4 stoelen. Losse stoelen bestellen is niet mogelijk. 

  Let op! Kuipstoel Babila 2736 met een gestoffeerde kuip is wel los te bestellen.

  Prijs is per stuk weergegeven.

  Prijs per stuk: € 128,00 Excl. BTW
 • Stoel Info 4-poots
  Stoel Info 4-poots is een fraaie en comfortabele stoel die bij elk interieur aansluit door de vele mogelijkheden in de stoffen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 299,00 Excl. BTW
 • Stoel Info ronde kolomvoet
  Stoel Info met een ronde kolomvoet is een fraaie en comfortabele stoel die bij elk interieur aansluit door de vele mogelijkheden in de stoffen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 419,00 Excl. BTW
 • Stoel Info verrijdbaar
  Stoel Info verrijdbaar is een fraaie en comfortabele stoel die bij elk interieur aansluit door de vele mogelijkheden in de stoffen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 429,00 Excl. BTW
 • Stoel Gora

  Stoel Gora is een veelzijdige en zeer comfortabele stoel. De stoel is te bestellen in diverse uitvoeringen, hierdoor past Gora bij de meest uiteenlopende interieurs.

  Bekijk de mogelijkheden van de stoel en maak uw inrichting compleet met de design stoel.

  Prijs per stuk: € 510,00 Excl. BTW
 • Vergaderstoel Y-Chair

  Richt uw kantoor in met de bijzondere stoelen uit de Y-collectie. Stel zelf de stoelen samen en combineer diverse kleuren. De stoel heeft een comfortabele zitting en een fraai design.

  Prijs per stuk: € 235,00 Excl. BTW
 • Stoel Kabira
  Stoel Kabira is een moderne stoel met een retro uitstraling. De multi inzetbare stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren. Vraag naar de mogelijkheden.
  Prijs per stuk: € 570,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5