Bezoekers stoelen >

Wilt u uw bezoekers goed ontvangen? Zowel bij u thuis als op uw kantoor of in uw praktijk? MV Kantoor heeft een breed assortiment bezoekersstoelen in diverse kleuren. In onze showroom hebben we enkele modellen staan die u kunt proberen. Voelen is ervaren!

Artikelen 1 tot 12 van 51 in totaal

 • Gestoffeerde stoel Ester 690
  Elegante en gestoffeerde stoel Ester 690. Ergonomie en functionaliteit staan centraal bij deze stoel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 1.073,00 Excl. BTW
 • Houten stoel Nemea
  Essen houten stoel in naturel essen of gebeitst in een kleur. De stoel oogt klassiek en elegant met lange uitstrekkende stoelpoten. Nemea is verkrijgbaar met en zonder armleggers en wordt nog comfortabeler met stoffering op de zitting.
  Prijs per stuk: € 305,00 Excl. BTW
 • Comfortabele stoel Brave - verschillende frame opties
  Deze comfortabele stoel Brave is ideaal voor bijvoorbeeld een wachtruimte of werkplek. Brave is verkrijgbaar in verschillende frames, waaronder beuken houten poten, draaibaar onderstel en een verrijdbaar onderstel.
  Prijs per stuk: € 352,00 Excl. BTW
 • Vergaderstoel Y-Chair

  Richt uw kantoor in met de bijzondere stoelen uit de Y-collectie. Stel zelf de stoelen samen en combineer diverse kleuren. De stoel heeft een comfortabele zitting en een fraai design.

  Prijs per stuk: € 235,00 Excl. BTW
 • Stoel Kabira
  Deze Kabira 4-poot stoel met kunststof zitschaal heeft een moderne retro uitstraling. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. De elegante stoel heeft uitstekend zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 520,00 Excl. BTW
 • Stoel Chromis
  Chromis is een multifunctionele stoel waarbij het mogelijk is de stoelen aan elkaar te koppelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een aula of kleinere lezingzaal.
  Prijs per stuk: € 314,00 Excl. BTW
 • Stoel Baby Rabbit

   

  Deze unieke Baby Rabbit Chair is niet alleen een functioneel zitje maar is ook een bijzonder decoratie stuk in uw kantoor. Met aan de ene kant een hoge aaibaarheidsfactor zoals we dat van een konijn kennen. Aan de andere kant heeft het een stoere uitstraling door het simplistische silhouet. De Rabbit is fantastisch als warm welkom bij de entree of als een opvallend contrast in een industrieel interieur. MV Kantoor informeert u graag over de mogelijkheden om de Rabbit stoel te combineren.

  Prijs per stuk: € 82,00 Excl. BTW
 • Stoel Rabbit

   

  Deze unieke Rabbit Chair is niet alleen een functioneel zitje maar is ook een bijzonder decoratie stuk in uw kantoor. Met aan de ene kant een hoge aaibaarheidsfactor zoals we dat van een konijn kennen. Aan de andere kant heeft het een stoere uitstraling door het simplistische silhouet. De Rabbit is fantastisch als warm welkom bij de entree of als een opvallend contrast in een industrieel interieur. MV Kantoor informeert u graag over de mogelijkheden om de Rabbit stoel te combineren.

  Prijs per stuk: € 148,00 Excl. BTW
 • Stoel Loop - Set van 2
  De Loop Chair wordt gekenmerkt door zijn dynamische design en toegankelijke kleuren. De Loop stoel is uitermate geschikt om een vergaderruimte of kantine mee in te richten en wordt geleverd in een set van 2 stuks.
  Prijs per stuk: € 330,00 Excl. BTW
 • Ribbon Stoel

  Bijzondere design stoel met strik detail op de rugleuning, een ware blikvanger in een ontvangst of vergaderruimte.
  Ter ere van het bijzondere werk dat Pink Ribbon verzet voor borstkankerpatiënten organiseert MV Kantoor een actie met deze treffende Ribbon Chair. Per verkocht product wordt 10% van de verkoopprijs gedoneerd aan Pink Ribbon. Bekijk hier de speciale actiepagina

  Prijs per stuk: € 140,00 Excl. BTW
 • Luxe stoel Laja 889
  De luxe Laja 889 van Pedrali met wangen. Een comfortabele fauteuil door het toepassen van spanbanden in de rugleuning. 
  Prijs per stuk: € 935,00 Excl. BTW
 • Ontvangststoel Aiko
  Elegant en licht, deze all-round ontvangststoel Aiko voegt een vleugje elegantie toe in woningen en openbare ruimten. De lijnen van de stoel maken hem heerlijk comfortabel. De stijlvole metalen constructie geeft de stoel een lichte en luchtige uitstraling. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 887,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5