Garderobe >

Een nette en opgeruimde garderobe zorgt voor een representatief ontvangst. MV Kantoor biedt een unieke selectie kapstokken en bijbehorende kledinghangers.

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

 • Round20 Wood kapstok

  Eikenhouten verrijdbare kapstok met veel uitbreidingsmogelijkheden, ook te combineren met de Round20 kledinghanger.

  Prijs per stuk: € 598,00 Excl. BTW
 • Kledinghanger Round20

  Kledinghanger behorende bij Kapstok Round20.

  Prijs per stuk: € 9,90 Excl. BTW
 • Kledinghanger Pole
  Kledinghanger behorende bij Kapstok Pole, deze design kledinghangers mogen gezien worden!
  Prijs per stuk: € 9,90 Excl. BTW
 • Kapstok Pole

  Pole is een robuuste, stalen kapstok die ruimte biedt aan acht tot tien jassen. Met de bijpassende kledinghanger vormt kapstok Pole een twee-eenheid, waarbij ronde vormen een vriendelijke uitstraling garanderen.

  Prijs per stuk: € 368,00 Excl. BTW
 • Kapstok Bamboo met drie staanders
  Kapstok Bamboo met drie staanders heeft ruimte voor 15 jassen, sjaals en hoeden. Breng een stukje buiten naar binnen en zorg tegelijkertijd voor een nette garderobe.
  Prijs per stuk: € 492,00 Excl. BTW
 • Kapstok Bamboo enkele staander
  Deze Bamboo kapstok met kunststof haken is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is een leuke binnenkomer in ontvangstruimte of kantoor. De Bamboo kapstok heeft plek voor 5 jassen.
  Prijs per stuk: € 261,00 Excl. BTW
 • Kapstok Twist
  Design met een Twist door de speelse vormgeving van deze kapstok. De Twist is vervaardigd van fraaie houtsoorten die deze kapstok een natuurlijke en huiselijke uitstraling geven.
  Prijs per stuk: € 798,00 Excl. BTW
 • Kapstok Forest

  Het garderobe-element Forest is onderdeel van de Nature collectie bestaande uit verschillende op de natuur geïnspireerde garderobes. De kapstok kan naar wens voorzien worden van jashaken en bijpassende Forest kledinghangers.

  Prijs per stuk: € 579,00 Excl. BTW
 • Kapstok Tree
  De Kapstok Tree wekt elke ontvangstruimte tot leven, mooi in een modern kantoorinterieur of school. Deze stabiele en vrijstaande kledingstandaard heeft ruimte voor 20 jassen.
  Prijs per stuk: € 598,00 Excl. BTW
 • Kapstok Coatlamp
  Op het eerste gezicht een lamp maar bij een tweede aanblik een kapstok die plaats biedt aan acht jassen. Deze unieke design lamp is prachtig in de entree of kantoorruimte en maakt indruk door het minimalistische design
  Prijs per stuk: € 398,00 Excl. BTW
 • Kapstok Flower
  De prachtig vormgegeven Flower kapstok heeft ruimte voor minimaal 10 jassen door vijf grote en vijf kleine jashaken. Deze kledingstandaard is verkrijgbaar in 8 complementaire, moderne kleuren. De prachtig vormgegeven kroon van Flower springt direct in het oog en doet de naam eer aan. Met vijf grote en vijf kleine jashaken biedt deze elegante kapstok plaats aan minimaal tien jassen. Verkrijgbaar in acht complementaire, moderne kleuren.
  Prijs per stuk: € 199,00 Excl. BTW
 • Kapstok Bend
  Kapstok Bend bestaat uit gebogen staanders die bovenaan samenkomen. Jassen worden over het afgeronde uiteinde gehangen of aan de gepolijste aluminium knoppen.
  Prijs per stuk: € 325,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2