Poefen >

Een multifunctioneel item in het interieur: de poef. Ook wel de hocker genoemd. Ideaal als voetenbankje bij het bankstel en als extra zitplaats. De hockers zijn verkrijgbaar in vele kleuren, afmetingen en soorten. Ook is het mogelijk om een hocker te stofferen met een eigen afbeelding, Design your own! Absoluut de moeite waard om eens langs te komen in onze showroom te Zeist en u te laten adviseren over de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak en wij zetten de koffie voor u klaar!

Artikelen 1 tot 12 van 121 in totaal

 • Vleiv stoffen zit bal
  Deze gezonde en stijlvolle zitbal heeft een ergonomisch ontwerp en zal ervoor zorgen dat u de gehele dag rechtop en comfortabel kunt zitten. Gebruik de zitbal als stoel aan uw bureau of extra zitelement in een ontvangstruimte of vergaderruimte. De zitbal heeft door de stof met lederlook een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd of de zitbal een toevoeging is voor uw kantoorinrichting? Wij adviseren u graag.
  Prijs per stuk: € 71,00 Excl. BTW
 • Stoel Baby Rabbit

  Deze unieke Baby Rabbit Chair is niet alleen een functioneel zitje maar is ook een bijzonder decoratie stuk in uw kantoor. Met aan de ene kant een hoge aaibaarheidsfactor zoals we dat van een konijn kennen. Aan de andere kant heeft het een stoere uitstraling door het simplistische silhouet. De Rabbit is fantastisch als warm welkom bij de entree of als een opvallend contrast in een industrieel interieur. MV Kantoor informeert u graag over de mogelijkheden om de Rabbit stoel te combineren.

  Prijs per stuk: € 82,00 Excl. BTW
 • Stoffen zit bal
  Deze gezonde en stijlvolle zitbal heeft een ergonomisch ontwerp en zal ervoor zorgen dat u de gehele dag rechtop en comfortabel kunt zitten. Gebruik de zitbal als stoel aan uw bureau of extra zitelement in een ontvangstruimte of vergaderruimte. De zitbal heeft door de gemêleerde stof een warme uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd of de stoffen zitbal een toevoeging is voor uw kantoorinrichting? Wij adviseren u graag.
  Prijs per stuk: € 86,00 Excl. BTW
 • Hocker Bobbie S

  Hocker poef Bobbie S is een kleine maar veelzijdige poef. Deze poef is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Neem een kijkje voor de enorme mogelijkheden.                  

  Prijs per stuk: € 94,00 Excl. BTW
 • C-Barrel

  De C-barrel is nieuw, hip en trendy. Behalve de naam is hij 100% Nederlands en past hij perfect in een circulaire economie. 

  Bekijk de mogelijkheden van deze unieke poef.

  Prijs per stuk: € 99,00 Excl. BTW
 • Kunststof poef Wow 480

  Deze vrolijke kunststof poef Wow 480 van Pedrali is leverbaar in meerdere kleuren. De cilindervormige poef is ook geschikt voor buiten.

  Prijs per stuk: € 107,00 Excl. BTW
 • Hocker Bobbie M

  Hocker poef Bobbie L is een veelzijdige poef. Deze poef is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Neem een kijkje voor de enorme mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 108,00 Excl. BTW
 • Hocker Bobbie L

  Hocker poef Bobbie L is een veelzijdige poef. Deze poef is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Neem een kijkje voor de enorme mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 118,00 Excl. BTW
 • Mr. Lem
  Mr. Lem is stapelbaar en toepasbaar als krukje, poef of onderstel voor een bijzettafel met een rond blad. Mr. Lem is hoog stapelbaar doordat je ze als het ware in elkaar kunt stapelen. Mr. Lem is leverbaar in diverse kleuren mat of hoogglans kunststof.
  Prijs per stuk: € 124,00 Excl. BTW
 • Poef Bart
  De poef Bart is multifunctioneel en naast poef ook toepasbaar als onderstel voor een bijzettafel met een rond glazen blad ø70cm. Deze leuke poef is leverbaar in mat of hoogglans polyethyleen en in diverse kleuren.
  Prijs per stuk: € 129,00 Excl. BTW
 • Poef engelse drop oranje

  Deze hocker met engelse drop print is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

  Prijs per stuk: € 142,00 Excl. BTW
 • Hocker strobaal

  Deze hocker met strobaal print is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

   

  Prijs per stuk: € 142,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5