Treinbanken >

Onze treinbanken zijn sterk, comfortabel en duurzaam gefabriceerd. De treinbanken zijn bijna in elke kleur, vorm en maat verkrijgbaar. De banken zitten heerlijk door de afgeronde vormen en de lendensteun. Voor ons is maatwerk de standaard! Er wordt gebruik gemaakt van duurzaam materiaal als koudschuim, beukenhout, multiplex en een nozag vering. Hierdoor zijn het treinbanken van kwaliteit die enorm sterk zijn, lang meegaan en worden toegepast zowel in bedrijven, instellingen als in scholen. U bent van harte welkom in onze showroom om de treinbanken en poefen met print of kunstleder te bekijken en uit te proberen.

Artikelen 1 tot 12 van 125 in totaal

 • Treinbank op maat
  Creëer je eigen gepersonaliseerde treinbank! Kies je eigen afmeting. Heb je een eigen print of logo? Laat het ons weten en dan heb jij straks je eigen gepersonaliseerde treinbank!
  Prijs per stuk: € 751,00 Excl. BTW
 • Treinbank model Coupé
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met kunstleder naar keuze. Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren.
  Prijs per stuk: € 627,00 Excl. BTW
 • Treinbank hoekopstelling
  Deze treinbank hoekopstelling is volledig naar wens te creëren. De stevige stof met print is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wilt u een eigen print of foto? Ook dit is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
  Prijs op aanvraag
 • Treinbank Kunstleder
  Deze zeer comfortabele treinbank bekleed met kunstleder is uit voorraad leverbaar en in meerdere afmetingen. Deze bank meet: 120 cm breed x 100 cm hoog x 72 cm diep (zitdiepte 46cm) en is een snel leverbaar product (10 werkdagen). Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen, door het hoge zitcomfort en de ergonomische vorm. De zitting is buitengewoon comfortabel vanwege de nozagvering en brandvertragend koudschuim en duurzaam vanwege alle gecertificeerde materialen.
  Prijs per stuk: € 627,00 Excl. BTW
 • Treinbank mat zwart Cav1
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met mat zwart kunstleder (Cavaliere 1). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort. Deze treinbanken hebben niet alleen een comfortabele ergonomische vorm maar zijn volledig rondom gestoffeerd. De zitting is comfortabel vanwege de nozagvering en brandvertragend koudschuim.
  Prijs per stuk: € 627,00 Excl. BTW
 • Treinbank beige Cav10
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met beige kunstleder (Cavaliere 10). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort. Deze treinbanken hebben niet alleen een comfortabele ergonomische vorm maar zijn volledig rondom gestoffeerd. De zitting is comfortabel vanwege de nozagvering en brandvertragend koudschuim.
  Prijs per stuk: € 627,00 Excl. BTW
 • Treinbank lichtblauw Cav11
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met lichtblauw kunstleder (Cavaliere 11). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort. Deze treinbanken hebben niet alleen een comfortabele ergonomische vorm maar zijn volledig rondom gestoffeerd. De zitting is comfortabel vanwege de nozagvering en brandvertragend koudschuim.
  Prijs per stuk: € 627,00 Excl. BTW
 • Treinbank beige Cav12
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met beige kunstleder (Cavaliere 12). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort. Deze treinbanken hebben niet alleen een comfortabele ergonomische vorm maar zijn volledig rondom gestoffeerd. De zitting is comfortabel vanwege de nozagvering en brandvertragend koudschuim.
  Prijs per stuk: € 627,00 Excl. BTW
 • Treinbank zand Cav14
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met zand-kleur kunstleder (Cavaliere 14). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort. Deze treinbanken hebben niet alleen een comfortabele ergonomische vorm maar zijn volledig rondom gestoffeerd. De zitting is comfortabel vanwege de nozagvering en brandvertragend koudschuim.
  Prijs per stuk: € 627,00 Excl. BTW
 • Treinbank l.bruin Cav16
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met lichtbruin kunstleder (Cavaliere 16). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort. Deze treinbanken hebben niet alleen een comfortabele ergonomische vorm maar zijn volledig rondom gestoffeerd. De zitting is comfortabel vanwege de nozagvering en brandvertragend koudschuim.
  Prijs per stuk: € 627,00 Excl. BTW
 • Treinbank beige Cav17
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met beige kunstleder (Cavaliere 17). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort. Deze treinbanken hebben niet alleen een comfortabele ergonomische vorm maar zijn volledig rondom gestoffeerd. De zitting is comfortabel vanwege de nozagvering en brandvertragend koudschuim.
  Prijs per stuk: € 627,00 Excl. BTW
 • Treinbank d.beige Cav18
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met donker beige kunstleder (Cavaliere 18). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort. Deze treinbanken hebben niet alleen een comfortabele ergonomische vorm maar zijn volledig rondom gestoffeerd. De zitting is comfortabel vanwege de nozagvering en brandvertragend koudschuim.
  Prijs per stuk: € 627,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5