Ziteilanden

Geef uw bezoekers een warm ontvangst met unieke ziteilanden. Deze wachtbanken zijn mogelijk in diverse vormen en maken de ontvangstruimte een blikvanger rijker. Er zijn talloze mogelijkheden met ziteilanden, waardoor u geheel een eigen uitstraling kunt bepalen.
De wachtkamerbanken zijn zeer comfortabel en dus geschikt voor als uw bezoekers even plaats moeten nemen. Merendeel van de ziteilanden zijn extreem sterk en voorzien van een unieke waterkering. Dit zorgt ervoor dat er geen vocht en vuil in de wachtbanken terecht kan komen. Hierdoor blijft het ziteiland langdurig schoon en mooi.
Met ziteilanden in uw ontvangstruimte nodigt u mensen uit om plaats te nemen.

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

 • Ziteiland 160cm

  Een multi inzetbare wachtmeubel, ziteiland 160cm. Deze comfortabele ziteiland is een ideale toevoeging aan uw ontvangstruimte, aula of kantine. 

  Stel het ziteiland zelf samen door de kleuren te kiezen of laat uw eigen print op het ziteiland bedrukken. Neem gerust contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

  Prijs per stuk: € 1.052,00 Excl. BTW
 • Ziteiland 240cm
  Ziteiland met rug en anti-slip doppen. U kunt dit ziteiland in diverse stoffen en uitvoeringen bestellen. U kunt zelfs uw eigen print kiezen in polycolour extreme stof.
  Prijs per stuk: € 1.438,00 Excl. BTW
 • Ziteiland Bullseye

  Ziteiland Bullseye is zeer geschikt om in een wachtruimte of hal te plaatsen. 
  Aan beide kanten kunnen mensen zitten. Dit unieke meubel biedt de mogelijkheid om aan de ene kant van Bulsseye rechtop te zitten en aan de andere kant lekker languit.

  Prijs per stuk: € 1.057,00 Excl. BTW
 • Ziteiland Honey

  Een bijzonder ziteiland in de vorm van een honingraat. Maak uw moderne kantoorinrichting een sierlijk zitelement rijker. Ziteiland Honey is te bestellen in diverse stoffen en kleuren.

  Prijs per stuk: € 2.091,00 Excl. BTW
 • Ziteiland Peanut
  Ziteiland Peanut heeft een leuke speelse vorm en is een ideaal meubel voor een ontvangsthal of kantine. Het zitelement is voorzien van een comfortabele rugleuning naar keuze in dezelfde of een afwijkende kleur. De Peanut is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en kunstleder soorten. Zelfs mogelijk met eigen print. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  Afmetingen:
  240cm breed x 140cm diep x 75cm hoog met een zitdiepte van 40cm en een zithoogte van 46cm.
  Prijs per stuk: € 4.908,00 Excl. BTW
 • Ziteiland rond

  Ziteiland rond heeft een fraaie vorm en is een ideaal meubel voor een ontvangsthal of kantine. Het zitelement is voorzien van een comfortabele rugleuning naar keuze in dezelfde of een afwijkende kleur.
  Het comfortabele ziteiland is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en kunstleder soorten. Zelfs mogelijk met eigen print. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 1.438,00 Excl. BTW
 • Hocker/zitbank recht container
  Deze stoere zitbank-hocker met conainerprint is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prints. Afmeting van 120x50x42 cm en is ook verkrijgbaar in 140 cm.
  Prijs per stuk: € 465,00 Excl. BTW
 • Hocker-zitbank blauw roest

  Deze stoere hocker roest print is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

  Prijs per stuk: € 535,00 Excl. BTW
 • Hocker/zitbank Bakstenen

  Deze leuke zitbank met bakstenenprint is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

  Prijs per stuk: € 535,00 Excl. BTW
 • Hocker/zitbank recht koffie

  Deze stoere zitbank-hocker met koffieprint is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

  Prijs per stuk: € 535,00 Excl. BTW
 • Hocker/zitbank recht steen

  Deze stoere zitbank-hocker met steenprint is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

  Prijs per stuk: € 535,00 Excl. BTW
 • Zitbank gitaar

  Deze stoere zitbank-hocker met gitaarprint is geschikt voor veel ruimtes zoals in een kinderhoek of in een wachtkamer. De poef is in veel uitvoeringen beschikbaar zodat u de ideale poef kunt samenstellen. 

  Bekijk de mogelijkheden van de poef.

  Prijs per stuk: € 535,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2