Schuifdeurkasten

Bent u opzoek naar nieuwe schuifdeurkasten voor uw kantoor? MV kantoor heeft (akoestische) schuifdeurkasten tegen scherpe prijzen. Onze schuifdeurkasten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen voor intensief en langdurig gebruik.

3 Artikel(en)

 • Budget schuifdeurkast
  Een prachtige lage budget schuifdeurkast. De kast wordt geleverd inclusief 4/2 verstelbare legborden. De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren en standaard zonder top. Het is mogelijk om de top optioneel te kiezen.
  Prijs per stuk: € 375,00 Excl. BTW
 • Design schuifdeurkast
  Een prachtige design kast met schuifdeuren inclusief stalen of kunststof top. De kast wordt geleverd inclusief verstelbare legborden en is voorzien van geperforeerde deuren. De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 700,00 Excl. BTW
 • Akoestische schuifdeurkast
  Deze akoestische metalen schuifdeurkast van 122cm hoog is voorzien van geperforeerde akoestische deuren waarin geluiddempende vulling is verwerkt. De geluidsdempende kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren met optionele melamine top. De deuren zijn voorzien van geluidsabsorberende foam. De afmetingen zijn 122 cm hoog en 48cm diep, er zijn 3 breedtematen: 200, 160 of 240 cm breed. De schuifdeurkast is inclusief legborden.
  Prijs per stuk: € 1.193,00 Excl. BTW