Tweedeurskasten

MV Kantoor heeft een groot assortiment aan kantoor kasten. Voor het opbergen en archiveren van allerlei kantoorzaken zijn er verschillende tweedeurskasten verkrijgbaar.

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

 • Draaideurkast 100x80cm
  Deze basis draaideurkast is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Voorzien van een cilinderslot en 2 legborden.
  Prijs per stuk: € 178,00 Excl. BTW
 • Draaideurkast 120x92cm
  Deze budget draaideurkast is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en wordt geleverd met twee legplanken. Berg al uw documenten netjes op en sluit de kast eventueel af door middel van een slot met sleutel.
  Prijs per stuk: € 198,00 Excl. BTW
 • Draaideurkast 195x92cm
  Deze hoge kast met draaideuren is een ideaal basiselement voor de werkplek. Geschikt voor diverse accessoires, mappen en documenten. Sluit de kast af door middel van een sleutel. Maak een keuze uit vijf verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 250,00 Excl. BTW
 • Lage tweedeurskast 85x90cm
  Deze afsluitbare kast is verkrijgbaar in verschillende melamine kleuren. Deze tweedeurskast is voorzien van een fraaie handgreep, een cilinderslot en 1 legbord. Let op dit product wordt ongemonteerd geleverd. Wij kunnen desgewenst de montage voor u verzorgen.
  Prijs per stuk: € 313,00 Excl. BTW
 • Gesloten draaideurkast Manage-IT 86x90cm
  Deze stabiele draaideurkast is een mooie toevoeging voor uw werkplek. Met een cilinderslot en een legbord kunt u uw documenten veilig opbergen. De gesloten Manage-IT kast is verkrijgbaar in wit, donker eiken en robson eiken.
  Prijs per stuk: € 322,00 Excl. BTW
 • Modulaire draaideurkast 200x90cm
  Deze draaideurkast met twee deuren en een open bovendeel is leverbaar in twee verschillende rompkleuren en vijf verschillende deurkleuren.
  Prijs per stuk: € 378,00 Excl. BTW
 • Gesloten draaideurkast Manager 200x90cm
  Deze luxe kantoorkast is voorzien van vier legplanken en is volledig af te sluiten door middel van een cilinderslot. Beschikbaar in drie verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 415,00 Excl. BTW
 • Tweedeurskast BE29HD 200x92cm

  Deze tweedeurskast is verkrijgbaar in diverse houtkleuren. Deze tweedeurskast is voorzien van een fraaie handgreep, een cilinderslot en vier legborden. De romp is beschikbaar in de kleuren: wit en aluminium. Deze kast wordt ongemonteerd geleverd.

  Prijs per stuk: € 415,00 Excl. BTW
 • Luxe tweedeurskast M1611

  Deze luxe manager kast is leverbaar in twee verchillende kleuren, voorzien van genummerd ciliderslot, 4-poots sokkel en softclose sluitsysteem. 
  De kasten zij afgewerkt met HPL nerfstructuur en voorzien van mooie handgrepen. 

  Bekijk hieronder de beschikbare afmetingen en kleuren. 

  Prijs per stuk: € 510,00 Excl. BTW
 • Kast met glazen deur M1611G

  Deze luxe manager kast met glazen deuren is leverbaar in twee verchillende kleuren, voorzien van genummerd ciliderslot, 4-poots sokkel en softclose sluitsysteem. De kasten zijn afgewerkt met HPL nerfstructuur en voorzien van mooie handgrepen.

  Bekijk hieronder de beschikbare afmetingen en kleuren.

  Prijs per stuk: € 554,00 Excl. BTW
 • Manager dressoir kast 89x168cm
  Deze luxe dressoir kast is verkrijgbaar in de kleuren Donker Eiken en Robson Eik. Deze draaideurkast met vier deuren is volledig afsluitbaar en is voorzien van een fraaie handgreep, een cilinderslot en 2 legborden. De kast is verkrijgbaar in twee kleuren en heeft boven een open gedeelte.
  Prijs per stuk: € 586,00 Excl. BTW
 • Luxe tweedeurskast M1621

  Deze luxe manager kast is leverbaar in twee verchillende kleuren, voorzien van genummerd ciliderslot, 4-poots sokkel en softclose sluitsysteem. De kasten zijn afgewerkt met HPL nerfstructuur en voorzien van mooie handgrepen.

  Bekijk hieronder de beschikbare afmetingen en kleuren.

  Prijs per stuk: € 730,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2