Verrijdbare Ladeblokken

Om te voorkomen dat uw bureau overspoelt wordt door papieren en kantoorbenodigdheden kunt u een ladenblok aanschaffen. Deze zorgen niet alleen voor een net opgeruimd bureau, maar maakt ook uw interieur af.

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

 • Verrijdbaar ladeblok Budget 2 of 3 lades
  Verrijdbaar ladeblok Budget is een handige ladeblok op wielen waar u documenten, mappen en kleine kantoorartikelen in kunt opbergen. Het ladeblok is beschikbaar in aluminium, zwart en wit.
  Prijs per stuk: € 169,00 Excl. BTW
 • Verrijdbaar Economy ladeblok 2 of 3 lades

  Dit verrijdbare ladeblok Economy is een onmisbaar meubel in uw kantoorinterieur, biedt voldoende plek voor diverse kantoorartikelen.

  Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen en kleuren. 

  Prijs per stuk: € 215,00 Excl. BTW
 • Rol-ladeblok BEO 3 lades
  Dit verrijdbare ladeblok met drie lades is beschikbaar in meerdere kleuren en diverse topbladen. Het ladeblok is uit te breiden met een topblad in een kleur naar keuze.
  Prijs per stuk: € 219,00 Excl. BTW
 • Rol-ladeblok BEO 2 lades
  Dit verrijdbaar ladeblok met 2 lades is verkrijgbaar in meerdere kleuren en diverse topbladen. Het ladeblok heeft 1 dossierlade, 1 gewone lade en is inclusief 1 pennenbak.
  Prijs per stuk: € 219,00 Excl. BTW
 • Rol-ladeblok CT136
  Dit verrijdbaar ladeblok met 5 wielen is er in diverse kleuren en veel verschillende topbladen. Dit rolblok is het ideale accessoire bij het bureau zodat alle pennen en documenten binnen handbereik zijn.
  Prijs per stuk: € 292,00 Excl. BTW
 • Rol-ladeblok BE1333
  Dit verrijdbaar ladeblok met 5 wielen is verkrijgbaar in meerdere kleuren en met diverse topbladen. Bekijk hieronder de beschikbare kleuren.
  Prijs per stuk: € 292,00 Excl. BTW
 • Verrijdbaar ladeblok Manage-IT 3 of 4 lades
  Dit verrijdbare ladeblok is ideaal voor op een flexibele werkplek. Keuze uit drie of vier laden. Leverbaar in donker eiken en robson eiken
  Prijs per stuk: € 318,00 Excl. BTW
 • Verrijdbaar ladeblok Carré 2 of 3 lades
  Dit verrijdbare ladeblok is voorzien van 2 of 3 lades inclusief een pennenbakje. Gebruik verrijdbaar ladeblok Carré als een handige opbergmogelijkheid voor onder uw bureau.
  Prijs per stuk: € 326,00 Excl. BTW
 • Verrijdbaar ladeblok Basic B1504 - 3 lades
  Dit verrijdbare ladeblok met 3 lades is beschikbaar in diverse kleuren en standaard met melamine topblad, kies uw favoriete kleurencombinatie.
  Prijs per stuk: € 326,00 Excl. BTW
 • Verrijdbaar ladeblok Basic B1505 - 2 lades
  Verrijdbaar ladeblok Basic B1505 is een handige toevoeging aan uw kantoormeubilair. Een fraaie ladeblok op wielen voor onder uw bureau.
  Prijs per stuk: € 326,00 Excl. BTW
 • Verrijdbaar ladeblok Basic B1515 - 3 lades

  Dit verrijdbare ladeblok met 1 pennenlade en 1 gewone lade en 1 hangmap lade is verkrijgbaar in drie kleuren en verschillende topbladen. Het ladeblok is voorzien van genummerd cilinderslot, blokkeersysteem en uitgevoerd met softclose sluittechniek.

  Prijs per stuk: € 372,00 Excl. BTW
 • Verrijdbaar ladeblok Carré C1515 - 3 lades
  Dit verrijdbare ladeblok met 1 pennenlade, 1 lade en 1 hangmap lade is leverbaar in meerdere kleuren en topbladen.
  Prijs per stuk: € 372,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2