Over MV Kantoor


Showroom

Zien is geloven. In onze showroom (Oude Arnhemseweg 23, Zeist) kunt u een glimp opvangen van onze ruime collectie aan zitmeubelen, waar u de producten zelf kunt ervaren. U bent van harte welkom om op afspraak een kijkje te komen nemen!

Advies projectinrichting

Een inspirerende omgeving kan leiden tot een hogere productiviteit. MV Kantoor is al ruim 30 jaar met plezier aanbieder van complete projectinrichtingen. Wij adviseren kleine en grote bedrijven, maar ook instellingen en scholen, zoals Hogescholen of Universiteiten. Klik hier voor een overzicht van voorbeeld projecten.

3D Tekening

Je kantoorruimte, een ontvangsthoekje of een complete kantine. Inrichten is een leuke klus. Maar hoe weet je dat alles bij elkaar past? Of de bureaus niet teveel ruimte innemen? Of de kleurstellingen juist zijn? Daarbij is het lastig om een beeld te vormen van de uitstraling. Je kan zelf gaan knutselen met papier, schaar en lineaal, maar wij kunnen je uiteraard helpen met een tekening op schaal en een 3D visualisatie om een goed totaal beeld te krijgen. Lees hier meer.

Akoestisch meubilair

Uw tijd beter benutten om efficiënter te werken? De akoestische meubelen stimuleren het efficiënt werken! Perfect voor op kantoor. De akoestische meubelen zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs en wij bezorgen ze geheel gratis door heel Nederland.

Budget- tot designinrichting

Bij MV Kantoor hebben we een zeer ruim assortiment van verschillende merken kantoor meubelen. Van budget meubelen tot luxe design meubelen.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u een mail sturen naar info@mvkantoor.nl of bel naar 030-6912525.