Over MV Kantoor


Advies projectinrichting

MV Kantoor adviseert u graag bij het inrichten van uw kantoorruimte, bedrijfskantine, ontvangstruimte of schoolkantine. Wij hebben veel expertise in ergonomische kantoormeubelen en bureaustoelen, zit-sta werkplekken en het creëren van een gezonde, fijne werkomgeving. MV Kantoor is al ruim 30 jaar met plezier aanbieder van complete projectinrichtingen. Inspiratie opdoen? Klik hier voor referentie projecten.

Akoestisch meubilair

Uw tijd beter benutten? Akoestische meubelen stimuleren het efficiënt werken! Perfect voor op kantoor. Onze akoestische meubelen bieden oplossingen voor uiteenlopende akoestische problemen en geluidsoverlast. De akoestische meubelen zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs en wij bezorgen ze geheel gratis door heel Nederland.

Kantine meubilair

In een bedrijfskantine of schoolkantine horen comfortabele meubels, iedereen komt namelijk naar de kantine voor een moment van ontspanning. In ons assortiment vindt u stevige kantinestoelen die tegen een stootje kunnen en duurzame kantinetafels voor grote of kleine groepen mensen. De treinbank is het ideale zitelement in de kantine, benut de ruimte optimaal en creëert een gezellige zithoek. Bekijk onze collectie kantine meubilair en raak geïnspireerd!

Budget- tot designinrichting

Bij MV Kantoor hebben we een zeer ruim assortiment van verschillende merken kantoormeubelen. Van budget meubelen tot luxe design meubelen, MV Kantoor creëert voor u de mooiste werkomgeving.

Ergonomisch meubilair

Elke dag een productieve en energieke werkdag? Dat kan met de juiste ergonomische meubels. Het begint met het belangrijkste meubelstuk: de bureaustoel, volledig in te stellen naar uw persoonlijke voorkeur en voorkomt zo lichamelijke klachten. Op onze webshop en in onze showroom vindt u een ruim assortiment aan ergonomische bureaustoelen. Ook verzorgen wij zit instructie om te zorgen voor optimaal zitcomfort en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Maak uw ergonomische werkplek af met een verstelbaar of zit-sta bureau. Als aanbieder van ergonomische producten adviseren wij ook om de bureaustoel af te wisselen met een wiebelkruk of zitbal. Of schuif alles aan de kant en ga staand werken. Goed voor de doorbloeding én voor de productiviteit.

Showroom

Zien is geloven. In onze showroom (Oude Arnhemseweg 23, Zeist) kunt u een glimp opvangen van onze ruime collectie aan zitmeubelen, bureaus, bureaustoelen en akoestische oplossingen waar u de producten zelf kunt ervaren. U bent van harte welkom om op afspraak te komen kijken!

3D Tekening

De kantoorruimte, een ontvangsthoekje of een complete kantine. Inrichten is een leuke klus. Maar hoe weet u dat alles bij elkaar past? Of de bureaus niet teveel ruimte innemen? Of de kleurstellingen juist zijn? Daarbij is het lastig om een beeld te vormen van de uitstraling. U kunt zelf gaan knutselen met papier, schaar en liniaal, maar wij kunnen uiteraard helpen met een tekening op schaal en een 3D visualisatie om een goed totaal beeld te krijgen.

meer informatie »