Referenties

Elk bedrijf is anders. Door met de klant mee te denken en de juiste service te verlenen, lukt het MV Kantoor om een optimale kantoorinrichting te verzorgen. Wij kunnen elk gewenste inrichting voor u realiseren. Onze producten worden ingezet in zeer uiteenlopende projecten. De diversiteit van projecten maakt het voor MV Kantoor telkens weer een uitdaging en een tevreden klant is zeer belangrijk voor ons. Hieronder leest u slechts enkele referenties van onze klanten.

 

Louis Verkade, PTC Verkade Zeist

"Denken mee met bedrijfvoering, enthousiast en geduldig wanneer keuzes en afwegingen voor ons als klant soms moeilijk zijn om te nemen. Daarmee staat er geen druk met de te nemen beslissing en dat voelt prettig als klant."

Bekijk hier het volledige project.

referentie-kantoormeubelen-verkade-zeist

 

Richard, AkzoNobel

"Snelle interactie en meedenken in het maken van keuzes van meubilair en inrichting"

 

Bekijk hier het volledige project

projectinrichter-zeist-utrecht-kleurrijke-treinbanken

Aqua-State Vakantiewoningen

"Korte lijnen, direct antwoord. Geen wachttijden. Kwaliteit artikelen en bovenal het juiste eerlijke advies!"

Marijn, Business Lease

"MV Kantoor is echt een bedrijf dat voor ontzorging zorgt voor ons bedrijf. Elke vraag word uiterst serieus genomen en met goede communicatie afgehandeld. Bijvoorbeeld als je iets niet kunt vinden op de website is een enkel telefoontje voldoende. Ook in meubilair keuze is het keuze proces volledig ondersteunt."

 

 

Wanneer u op onderstaande klikt, leest u alle referenties.