Een magenta kantoorinrichting voor T-Mobile

T-Mobile wilde hun kantoor naast ergonomische werkplekken uitbreiden met verschillende werk- en zithoeken. MV Kantoor heeft verschillende plekken ingericht zodat er ruimte is voor overleg, rustig werken èn ontspanning. Natuurlijk kan de magenta roze kleur niet ontbreken, zodat het gelijk duidelijk is dat het om T-Mobile kantoor gaat. 
De grote vergaderruimte is ingericht met ruime boomstamtafels  en comfortabele vergaderstoelen. Verder zijn er diverse kleinere werk- en overlegruimtes ingericht met ronde lage en hoge tafels zodat er gekozen kan worden om zittend op stoelen, krukken of zelfs staand te vergaderen. Voor de nodige ontspanning zijn er zithoeken met comfortabele loungestoelen en zitzakken ingericht. Ook de kantine is voorzien van stevige moderne tafels en stoelen met armleggers compleet met hanglampen in een vintage uitvoering. De ontvangst is aangekleed met een T-Mobile roze modulaire Team Bank en industriële wandkast met legplanken. Ter verbetering van de akoestiek staan er gestoffeerde cactussen, BuzziCactus door het kantoor en hangen akoestische wandpanelen Pillow Grid aan de muur waar ook folders, foto's en nieuwtjes aan gehangen kunnen worden.

 

"MV Kantoor heeft voor T-Mobile de levering van nieuw meubilair bij het Callcenter in Arnhem verzorgd. Het is altijd heel prettig samenwerken, met een duidelijke inzage in levertijden, en er wordt goed meegedacht in mogelijke opties voor de ruimtes. Top gedaan!"
T-Mobile