Akoestische zitmeubilair

Akoestische zitmeubelen worden steeds populairder. Ze werken uitstekend om ontspannen te vergaderen, rustige overlegplekken te creëren of als ruimte om tot rust te komen. Ook worden de meubelen vaak op werkplekken gebruikt om geconcentreerd en rustig te kunnen werken. De geluiddempende meubelen hebben een geluidsabsorberende werking. Hierdoor wordt een rustige werkomgeving gecreëerd, wat goed is voor de productiviteit van het personeel. De meubelen zijn vaak iets hoger in prijs dan de niet-akoestische meubelen, maar leveren uiteindelijk veel meer op.

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

 • Poef BuzziSpot
  Deze moderne poef met geluidsabsorberend effect is erg comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. De BuzziSpot ziet er erg leuk uit en is verkrijgbaar in diverse stoffen en vele kleuren. Alle stoffering is van gerecycled materiaal gemaakt. De poef is er in een platte en in een 3D variant.
  Prijs per stuk: € 251,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziCube Flat
  Deze unieke poef met geluidsabsorberend effect is erg comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. De BuzziCube ziet er erg leuk uit en is verkrijgbaar in diverse stoffen en vele kleuren. Alle stoffering is van gerecycled materiaal gemaakt.
  Prijs per stuk: € 244,00 Excl. BTW
 • SMS Box poef met opbergruimte

  De SMS Box is een comfortabele poef met opbergruimte. Een handige hocker ter aanvulling van het interieur. De vierkante poef is beschikbaar in diverse uitvoeringen en is hierdoor zeer veelzijdig. 

  Bekijk de mogelijkheden van de bijzondere poef en stel uw favoriete variant samen.

  Prijs per stuk: € 222,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziPuzzle
  Deze unieke poef met geluidsabsorberend effect is erg comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. De BuzziPuzzle ziet er erg leuk uit en is verkrijgbaar in diverse stoffen en vele kleuren. Alle stoffering is van gerecycled materiaal gemaakt.
  Prijs per stuk: € 312,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziCube 3D
  Deze 3D poef met geluidsabsorberend effect is erg comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. Deze unieke designpoef is verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen, stoffering en kleuren. Alle stoffering is van gerecycled materiaal gemaakt. De bodem is standaard voorzien van een antislip-laag en kan eventueel geleverd worden met houten bodem (MDF).
  Prijs per stuk: € 364,00 Excl. BTW
 • Office Ball - Akoestiek
  Office Ball is een grappig en ergonomisch zitmeubel die de spiergroepen versterkt in rug en benen en houdt ze actief tijdens het werk.
  Prijs per stuk: € 295,00 Excl. BTW
 • Gaja Oorfauteuil XL
  Comfortabele fauteuil met oren model Gaja XL. De Gaja is als fauteuil ideaal toepasbaar in verschillende zorgomgevingen. Van kinderopvang tot ouderenzorg, velen vinden in de Gaja hun ideale zitplek. Daarbij is de ranke Gaja een sierlijke verschijning. Specificaties: 18 mm multiplex, nosag veren zitting, brandvertragend koudschuim op rug en zitting. Deze fauteuil is ook erg geschikt om in verschillende kleuren en stoffering uit te voeren.
  Prijs per stuk: € 828,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziPouf
  De Buzzipouf is een leuk element in elke kamer! Hij heeft een akoestische werking en is verkrijgbaar in een rond en vierkant model. Hij kan worden gebruikt als zitmeubel, maar ook als 'sidetable'.
  Prijs per stuk: € 1.020,00 Excl. BTW
 • Fauteuil Positiva
  Akoestische fauteuil Positiva biedt met zijn hoge rug extra comfort en een geluiddempend effect. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 1.171,00 Excl. BTW
 • Akoestische fauteuil Mona
  Fauteuil Mona highline heeft een modern design met een klassieke uitstraling. De hoge achterkant en zijkanten creëren privacy, een afgesloten plek in een grote ruimte. Perfect om je even in terug te trekken. De ruimte tussen de rug en de bovenrug, biedt u comfort. Mona is voorzien van chromen poten en een gestoffeerde zitting. * Verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen * 124cm hoog x 90cm diep x 80cm breed Ook verkrijgbaar als bank, zie gerelateerde artikelen.
  Prijs per stuk: € 1.209,00 Excl. BTW
 • LowNoise chair open
  Fraaie, aantrekkelijk geprijsde akoestische fauteuil. Mogelijkheid voor een dikker zijpaneel
  Prijs per stuk: € 1.519,00 Excl. BTW
 • Gaja Oorfauteuil akoestisch XXL
  Comfortabele akoestische oorfauteuil model Gaja XXL. De Gaja is als fauteuil ideaal toepasbaar in verschillende zorgomgevingen. Van kinderopvang tot ouderenzorg, velen vinden in de Gaja hun ideale zitplek. Daarbij is de ranke Gaja een sierlijke verschijning. Specificaties: 18 mm multiplex, nosag veren zitting, brandvertragend koudschuim op rug en zitting. Deze fauteuil is ook erg geschikt om in verschillende kleuren en stoffering uit te voeren.
  Prijs per stuk: € 1.503,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3