Scheidingswanden

(Akoestische) scheidingswanden tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Isolerende wanden geven een effect alsof de storende geluidsbron driemaal verder weg lijkt dan zonder akoestisch scherm. Het stimuleert efficiënt werken en daarnaast maakt het een ruimte overzichtelijk en gezellig! De scheidingswanden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

 • Fold-It bureau scheidingswand (basic)
  Fold-It Basic is een scheidingswand voor op het bureau. Ideaal voor op een flexwerkplek. Perfect geschikt ter bevordering van de concentratie.
  Prijs per stuk: € 91,00 Excl. BTW
 • Fold-It bureau scheidingswand
  Fold-It is een scheidingswand voor op het bureau. Ideaal voor op een flexwerkplek.
  Prijs per stuk: € 219,00 Excl. BTW
 • Screenz A30 Akoestisch vloerscherm
  Akoestisch vloerscherm met geluiddempende werking, zorgt voor privacy en een productieve werkomgeving. Verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Kies tevens tussen een rits of zoomafwerking.
  Prijs per stuk: € 315,00 Excl. BTW
 • BuzziTile Flat akoestisch wandpaneel
  Een prachtige blikvanger op kantoor? De BuzziTile Flat akoestische wandpaneel is verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. De achterkant is gemaakt van hout.
  Prijs per stuk: € 139,00 Excl. BTW
 • BuzziTile akoestisch wandpaneel 3D
  Buzzitile 3D is een mooi akoestisch wandpaneel die verkrijgbaar is in verschillende vormen en kleuren met 3D-reliëf.
  Prijs per stuk: € 141,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 Flexible scheidingswand akoestisch
  De flexibele scheidingswand kan worden gebruikt als bureau-, vloer- en muurscherm. Het scherm kan eenvoudig worden versteld. Ideaal voor wanneer u niet altijd een (akoestisch) scherm nodig heeft. De Screen It schermen bieden bescherming tegen ruis.
  Prijs per stuk: € 210,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 slide bureau scheidingswand
  Screen It A30 slide is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. Dit akoestische scherm kan worden voorzien van speciale klemmen waarin de wand op en neer kan bewegen en je eenvoudig de wand aan de kant schuift.
  Prijs per stuk: € 210,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 bureau scheidingswand
  Screen It A30 is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. De Screen It bureauschermen bieden bescherming tegen ruis. De kleur en vorm dragen bij aan een creatieve en productieve omgeving.
  Prijs per stuk: € 210,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 plexi bureau scheidingswand
  Screen It A30 slide is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. Dikte van de wand is 40mm.
  Prijs per stuk: € 382,00 Excl. BTW
 • 80-200x53-60cm akoestische scheidingswand bureau
  Deze akoestische wand tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Afmeting: 80-200 cm breedte x 53-60 cm hoogte x 3,8 cm dikte. De prijzen zijn inclusief aluminium ophangbeugels. De isolerende wanden zijn gestoffeerd en beschikbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 145,00 Excl. BTW
 • 80-200x45-49cm scheidingswand bureau
  Deze scheidingswand dient als scheidingspaneel tussen twee werkplekken. Afmeting: 80-200 cm breedte x 45/49 cm hoogte x 2,0 cm dikte. Circa 45cm komt uit boven het werkblad. De prijzen zijn inclusief montagebeugels. De scheidingswanden zijn gestoffeerd en beschikbaar in verschillende kleuren. De kleur zwart is uit voorraad leverbaar (Polyester).
  Prijs per stuk: € 108,00 Excl. BTW
 • 80x120cm Staande akoestische wanden
  Deze akoestische wanden zijn ideaal voor op kantoor waar meerdere werknemers werken. Het zorgt voor concentratie en privacy. Afmeting: 80cm breedte x 120cm hoogte x 3,8cm dikte.
  Prijs per stuk: € 285,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3