Dynamisch vergaderen >

Vergaderingen kunnen leiden tot mooie uitkomsten of beslissingen. Mikt u op een energie gevende bijeenkomst om innoverende ideeën op te doen, dan voldoen ‘zit en luister’ opstellingen niet. Om tot deze ideeën te komen werkt het mee als de omgeving inspireert en aanzet tot creatief denken. Een dynamische vergaderplek stimuleert productiviteit, creativiteit en zorgt voor minder vermoeidheid bij de medewerkers. MV Kantoor stimuleert Dynamisch Werken met een daarop gebaseerde productenrange en advies over een dynamische indeling van het kantoor. Met onze innovatieve werkplekken wordt het aantal zituren substantieel verminderd en de doorbloeding gestimuleerd. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan de kwaliteit en de lengte van het leven, creativiteit en vooral de productiviteit.

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

 • ACTIEMODEL: Kruk Up
  De dynamische Kruk Up zorgt voor een flexibele en speelse werkplek. De Up is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar. Met vijf kleurvariaties is het een vrolijk product dat naadloos in elke kamer past. Bovendien biedt het zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling.
  Prijs per stuk: € 129,00 Excl. BTW
 • Fietsstoel - Fiets onder het bureau

  Deze bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens werk. Kenmerken van de fietsstoel: - Minimale bureau hoogte: 110 cm (dus niet geschikt voor zitbureaus) - Gratis Deskbike App om je beweging te monitoren - Comfortabel zadel - Verstelbare weerstand - Maximale belasting 120 Kg - Garantie 6 maanden - Wordt standaard ongemonteerd geleverd Scroll naar beneden voor meer informatie.

  Prijs per stuk: € 299,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziCube 3D
  Deze 3D poef met geluidsabsorberend effect is erg comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. Deze unieke designpoef is verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen, stoffering en kleuren. Alle stoffering is van gerecycled materiaal gemaakt. De bodem is standaard voorzien van een antislip-laag en kan eventueel geleverd worden met houten bodem (MDF).
  Prijs per stuk: € 364,00 Excl. BTW
 • Hag Capisco Puls 8010
  De Hag Capisco Puls 8010 bureaustoel is zeer licht en flexibel, verkrijgbaar in frisse kleuren. Geschikt voor actief zitten.
  Vanaf: € 311,00 Excl. Tax
 • Enkele werkplek Stand Up
  Wilt u een zit-sta werkplek? Het werkplek meubilair van StandUp is de oplossing. Het StandUp bureaublad kan zeer eenvoudig op de gewenste hoogte ingesteld worden, simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het werkblad. De tafels van StandUp zijn goed toepasbaar als flexwerkplek of concentratiewerkplek door de zijpanelen. Daarnaast is het een duurzame oplossing doordat er geen gebruik wordt gemaakt van elektra bij het verstellen.
  Prijs per stuk: € 1.295,00 Excl. BTW
 • Dubbele werkplek Stand Up
  Wilt u een zit-sta werkplek? Het werkplek meubilair van StandUp is de oplossing. De Duo StandUp bureaubladen kunnen aan beide kanten zeer eenvoudig op de gewenste hoogte ingesteld worden, simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het werkblad. De tafels zijn toepasbaar als flexwerkplek of concentratiewerkplek door de geluidsabsorberende foam in de gestoffeerde zijpanelen. Daarnaast is het een duurzame oplossing doordat er geen gebruik wordt gemaakt van elektra bij het verstellen.
  Prijs per stuk: € 1.895,00 Excl. BTW
 • Akoestische 6-zits overlegplek Cara hoog
  Overlegplek Cara is ideaal om in alle rust te overleggen. Creëer uw eigen vergaderruimte midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters. De Cara bestaat uit drie verschillende elementen, te weten banken, verbindingselement en tafel. De 3-zitsbank heeft een lengte van 200cm. De banken zijn aan de ingang uit te rusten met lage armleuningen of met hoge panelen. De hoogte van de zitelementen zijn 150cm en de diepte bedraagt 83cm. Voor een geluiddempend effect zijn de hoge panelen de beste keuze. De verbindingselementen (het deel tussen de 2 banken) zijn voorzien van twee kabeldoorvoeren en zijn leverbaar in vier lengtematen, te weten 80cm, 100cm, 120cm of 140cm. De elementen zijn geschikt voor de bevestiging van een tv of monitor. Deze Cara akoestische vergaderplek is in vele stoffen en kleuren leverbaar. Een combinatie van twee kleuren/stoffen is ook mogelijk (meerprijs van 3%). De bladkleur van de tafel is standaard wit (melamine), overige kleuren zijn op aanvraag. Wenst u andere stoffen, of keuzes die u niet in de webshop kunt kiezen. Bel, mail of chat ons gerust. Wij hebben ook stofstalen beschikbaar en kunnen u adviseren bij uw keuze. De overlegplek is ook verkrijgbaar als 4-zits of 4.5-zits, zie gerelateerde artikelen.
  Prijs per stuk: € 3.382,00 Excl. BTW
 • Barkruk Kinetic 710K
  Luxe solide hoogteverstelbare stahulp-kruk met voetensteun van Interstuhl, met de superkwaliteit die u van Interstuhl mag verwachten. In hoogte verstelbaar van 53 tot 65 cm.
  Prijs per stuk: € 474,00 Excl. BTW
 • Barkruk-stahulp Kinetic 700K
  Luxe solide hoogteverstelbare stahulp-kruk van Interstuhl, de Kinetic 700K, met de superkwaliteit die u van Interstuhl mag verwachten.
  Prijs per stuk: € 382,00 Excl. BTW
 • Barkruk Interstuhl Kinetic 705K
  Luxe solide hoogteverstelbare stahulp-kruk van Interstuhl, met de superkwaliteit die u van Interstuhl mag verwachten.
  Prijs per stuk: € 429,00 Excl. BTW
 • Elektrisch Project Duo-bureau P8004E
  Dit elektrisch verstelbare duo zitsta bureau Project P8004E is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 2.100,00 Excl. BTW
 • Akoestische 4-zits overlegplek Cara hoog
  Overlegplek Cara is ideaal om in alle rust te overleggen. Creëer uw eigen vergaderruimte voor 4 personen midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters.
  Prijs per stuk: € 2.922,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2