Fietsstoelen

Fietsstoelen zorgen voor een actieve en gezonde werkplek. Tijdens de vergadering kunnen deelnemers rustig door blijven fietsen terwijl de beenspieren en bloedsomloop geactiveerd worden. Deze oppepper zorgt voor meer alertheid en creativiteit tijdens meetings. De fietsstoelen passen aan een hoge vergadertafel. Zijn er ook zit sta bureaus aanwezig? Wissel de verrijdbare fietsstoelen dan tussen vergadertafel en bureau.

5 Artikel(en)

 • Oxiseat "fietsstoel"

  Met de Oxiseat fietsstoel blijft u voldoende bewegen om het lichaam gezond te houden. Door de manier waarop wij werken en leven, lukt dat helaas niet altijd of niet voldoende.

  Deze bureaufiets kunt u achter elke werkplek zetten zodat u tijdens het werk voldoende blijft bewegen. Het toevoegen van een fietsstoel zorgt voor een gezondere en dynamische werkplek.

  Prijs per stuk: € 2.149,00 Excl. BTW
 • Oxidesk fietsbureau

  Zittend op de Oxiseat maken uw benen een elliptische beweging maar u bent moeiteloos in staat uw bovenlichaam stil te houden.

  Hierdoor kunt u geconcentreerd werken. Deze beweging helpt u bij gewichtscontrole en rugklachten, verlaagt de kans op het krijgen van diabetes en hart- en vaatziekten. 

  Oxidesk fietsbureau is een ideale toevoeging voor de flexibele en dynamische werkplek.

  Prijs per stuk: € 2.925,00 Excl. BTW
 • Fietsstoel Deskbike

  Blijf in beweging op uw werkplek met de Deskbike.

  Deze bureaufiets wordt in combinatie van een zit-sta bureau gebruikt waardoor u achter uw bureau kunt fietsen. De fietsstoel geeft uw ichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens werk.

  De bureaufiets is mogelijk in diverse kleuren en afmetingen.

  Bekijk de mogelijkheden van de fietsstoel en maak snel kilometers!

  Prijs per stuk: € 272,00 Excl. BTW
 • Oxistep bureaufiets

  De bureaufiets Oxistep maakt u van uw werkplek een actieve en dynamische werkplek en zorgt voor een gezonde hoeveelheid aan lichaamsbeweging.

  De bureaufiets heeft een trapweerstand met een micro verstelling die voor de juiste weerstand zorgt. De standaard rugleuning zorgt voor extra ondersteuning.

  Prijs per stuk: € 224,00 Excl. BTW
 • Oxibike bureaufiets

  De Oxibike is bedoeld om te kunnen bewegen tijdens het werken. De bureaufiets heeft het dynamisch werken verrijkt.

  De trapweerstand heeft een micro verstelling dat zorgt voor de juiste weerstand. Het zadel is in hoogte verstelbaar wat de bureaufiets Oxibike geschikt maakt voor diverse bureaus.

  Met bureaufiets Oxibike wordt uw werkplek veranderd in een actieve werkplek die voor een gezonde hoeveelheid aan lichaamsbeweging zorgt.

  Prijs per stuk: € 298,00 Excl. BTW