Vergaderstoelen >

MV Kantoor heeft een uitgebreid assortiment vergaderstoelen. Een vergaderstoel vraagt om een goede en actieve zithouding. Door de ruime keuze in kleuren en designs passen deze vergaderstoelen perfect in iedere kantooromgeving. Van zeer eenvoudig tot luxe vergaderstoelen met alle comfort van dien. De vergaderstoelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleurstellingen. Zo zijn er stoelen met een sledeframe, een verrijdbaar onderstel of een vierpoots onderstel. Stoelen met een sledeframe geven uw ruimte een luxe uitstraling. Verrijdbare stoelen kunnen handig zijn als u de stoelen vaak moet verplaatsen of ook wilt gebruiken in andere ruimtes. Ten slotte zitten wellicht niet alleen uw werknemers op deze vergaderstoelen, maar ook uw (toekomstige) klanten. Een goede stoel is dan ook van uitermate belang. Wij adviseren u graag welke vergaderstoel het meest geschikt is voor uw budget en uw toepassing.

Artikelen 1 tot 12 van 109 in totaal

 • Vergaderstoel Alfa slede
  De stoelen Alfa hebben een stapelbaar sledeframe met een compleet gestoffeerde zitting en rug. De armleuningen zijn voorzien van zwarte softgrip bekleding. De stoel is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 168,00 Excl. BTW
 • Vergaderstoel Alfa met padding
  De stoelen Alfa hebben een stapelbaar sledeframe met een compleet gestoffeerde zitting en rug voorzien van padding. De armleuningen zijn voorzien van zwarte softgrip bekleding. De stoel is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 178,00 Excl. BTW
 • Vergaderstoel 802
  Zeer functionele vergaderstoel 802. De stoel is stapelbaar en voorzien van armleggers. Verkrijgbaar in zwart gestoffeerde zitting met zwarte mesh rug.
  Prijs per stuk: € 167,00 Excl. BTW
 • Stoel Loop - Set van 2
  De Loop Chair wordt gekenmerkt door zijn dynamische design en toegankelijke kleuren. De Loop stoel is uitermate geschikt om een vergaderruimte of kantine mee in te richten en wordt geleverd in een set van 2 stuks.
  Prijs per stuk: € 330,00 Excl. BTW
 • Gestoffeerde stoel Curvi
  Gestoffeerde stoel Curvi met 4-poots frame. De zitkuip bestaat uit 8 lagen multiplex, compleet gestoffeerd (optioneel met padding of knopen). Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 230,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel Babila 2745-46
  Deze Babila sledeframe stoel met kunststof zitschaal heeft een moderne retro uitstraling. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. De elegante stoel heeft uitstekend zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 134,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel Babila 2755-56
  Deze Babila 4-poots stoel met kunststof zitschaal en essenhouten poten heeft een moderne retro uitstraling. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. De elegante stoel heeft uitstekend zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 188,00 Excl. BTW
 • Gestoffeerde stoel Inga 5683
  De gestoffeerde stoel Inga 5683 met stalen vierpootsframe heeft een vriendelijke uitstraling en is multifunctioneel inzetbaar door zijn uitstraling en kwaliteit. 
  Prijs per stuk: € 226,00 Excl. BTW
 • Gestoffeerde stoel Inga 5684
  De gestoffeerde stoel Inga 5684 met armleggers heeft een vriendelijke uitstraling en is multifunctioneel inzetbaar door zijn uitstraling en kwaliteit.
  Prijs per stuk: € 259,00 Excl. BTW
 • Gestoffeerde stoel Inga 5689
  De gestoffeerde stoel Inga 5689 met sledeframe heeft een vriendelijke uitstraling en is multifunctioneel inzetbaar door zijn uitstraling en kwaliteit. 
  Prijs per stuk: € 232,00 Excl. BTW
 • Stoel Kabira
  Deze Kabira 4-poot stoel met kunststof zitschaal heeft een moderne retro uitstraling. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. De elegante stoel heeft uitstekend zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 520,00 Excl. BTW
 • Less stoel
  Deze eigentijdse stoel Less biedt optimaal zitcomfort door de licht flexibele zitschalen. De stoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 144,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5