Vergaderstoelen >

MV Kantoor heeft een uitgebreid assortiment vergaderstoelen. Een vergaderstoel vraagt om een goede en actieve zithouding. Door de ruime keuze in kleuren en designs passen deze vergaderstoelen perfect in iedere kantooromgeving. Van zeer eenvoudig tot luxe vergaderstoelen met alle comfort van dien. De vergaderstoelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleurstellingen. Zo zijn er stoelen met een sledeframe, een verrijdbaar onderstel of een vierpoots onderstel. Stoelen met een sledeframe geven uw ruimte een luxe uitstraling. Verrijdbare stoelen kunnen handig zijn als u de stoelen vaak moet verplaatsen of ook wilt gebruiken in andere ruimtes. Ten slotte zitten wellicht niet alleen uw werknemers op deze vergaderstoelen, maar ook uw (toekomstige) klanten. Een goede stoel is dan ook van uitermate belang. Wij adviseren u graag welke vergaderstoel het meest geschikt is voor uw budget en uw toepassing.

Artikelen 1 tot 12 van 136 in totaal

 • Vergaderstoel Alfa slede lage rug

  Vergaderstoel Alfa sledeframe is een stapelbare comfortabele stoel met vele uitvoeringen. Stel zelf uw ideale stoel samen.

  Alfa met sledeframe is een multi inzetbare stoel voor in de vergaderruimte, kantine of in de wachtruimte. Met het tijdloos design past de stoel bij elk interieur.

  Alfa lage rug slede met grijze padding en zwart frame kunt u ook bekijken in onze showroom.

  Prijs per stuk: € 168,00 Excl. BTW
 • Stoel Inga

  Stoel Inga is een fraaie stoel met een moderne uitstraling. De stoel is mogelijk in diverse uitvoeringen. 

  Let op! Bij Stoel Inga geldt een beteleenheid van 2 stoelen. Losse stoelen bestellen is niet mogelijk.

  Prijs is per stuk weergegeven.

  Prijs per stuk: € 179,00 Excl. BTW
 • Vergaderstoel 802
  Zeer functionele vergaderstoel 802. De stoel is stapelbaar en voorzien van armleggers. Verkrijgbaar in zwart gestoffeerde zitting met zwarte mesh rug.
  Prijs per stuk: € 167,00 Excl. BTW
 • Stoel Loop - Set van 2

  De Loop Chair wordt gekenmerkt door zijn dynamische design en toegankelijke kleuren. De Loop stoel is uitermate geschikt om een vergaderruimte of kantine mee in te richten. Bekijk de mogelijkheden van de design stoel.

  Let op! Bij Stoel Loop geldt een besteleenheid van 2 stuks. Loop wordt dus in een set van 2 stuks geleverd.

  Bij bestellen staat 1=2 stoelen. De prijs wordt per 2 stoelen weergegeven.

  Prijs per stuk: € 330,00 Excl. BTW
 • Stoel Info Sledeframe
  Stoel Info sledeframe is een fraaie en comfortabele stoel die bij elk interieur aansluit door de vele mogelijkheden in de stoffen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 259,00 Excl. BTW
 • Loungestoel Oddset

  Loungestoel Oddset is een mooie moderne stoel die een prachtige toevoeging is voor in uw loungeruimte. Oddset heeft een tijdloze uitstraling en is te bestellen in diverse stoffen en kleuren.

  Prijs per stuk: € 1.209,00 Excl. BTW
 • Cara small 1-zits element

  Cara Small 1-zits element is een comfortabele en elegante fauteuil die bij elke inrichting op kantoor past. Bepaal de uitstraling van de stoel door zelf de stoffen en kleuren te kiezen.

  Prijs per stuk: € 606,00 Excl. BTW
 • Loungestoel Duno
  Deze ruime en elegante loungestoel Duno is een opvallend zitmeubel in elk kantoor of ontvangsthal. Verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. Neem een kijkje voor de mogelijkheden van loungestoel Duno.
  Prijs per stuk: € 443,00 Excl. BTW
 • Stoel Demo

  Demi is een multi inzetbare stoel met een bijzonder ontwerp. Door de vele mogelijkheden van de comfortabele stoel kunt u Demo vrijwel in elke ruimte op kantoor gebruiken. Een waardevolle toevoeging aan een moderne kantoorinrichting.

  Prijs per stuk: € 252,00 Excl. BTW
 • Stoel Manou

  Als u op zoek bent naar een multi inzetbare stoel met een luxe uitstraling. Dan is stoel Manou de stoel voor u.
  Door de vele mogelijkheden kunt u de gewenste stoel kiezen.

  Prijs per stuk: € 264,00 Excl. BTW
 • Fauteuil Quint
  Fauteuil Quint is een luxe stoel die ideaal is voor vergaderingen. Bepaal de uitstraling van uw fauteuil door zelf de stoffen en kleuren te kiezen!
  Prijs per stuk: € 361,00 Excl. BTW
 • Loungestoel Vera
  Multifunctionele stoel Vera. Verkrijgbaar met verschillende onderstellen en in vele kleuren en stoffen!
  Prijs per stuk: € 266,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5