Vergaderstoelen >

MV Kantoor heeft een uitgebreid assortiment vergaderstoelen. Een vergaderstoel vraagt om een goede en actieve zithouding. Door de ruime keuze in kleuren en designs passen deze vergaderstoelen perfect in iedere kantooromgeving. Van zeer eenvoudig tot luxe vergaderstoelen met alle comfort van dien. De vergaderstoelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleurstellingen. Zo zijn er stoelen met een sledeframe, een verrijdbaar onderstel of een vierpoots onderstel. Stoelen met een sledeframe geven uw ruimte een luxe uitstraling. Verrijdbare stoelen kunnen handig zijn als u de stoelen vaak moet verplaatsen of ook wilt gebruiken in andere ruimtes. Ten slotte zitten wellicht niet alleen uw werknemers op deze vergaderstoelen, maar ook uw (toekomstige) klanten. Een goede stoel is dan ook van uitermate belang. Wij adviseren u graag welke vergaderstoel het meest geschikt is voor uw budget en uw toepassing.

Artikelen 1 tot 12 van 141 in totaal

 • Vergaderstoel Alfa slede
  De stoelen Alfa hebben een stapelbaar sledeframe met een compleet gestoffeerde zitting en rug. De armleuningen zijn voorzien van zwarte softgrip bekleding. De stoel is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 168,00 Excl. BTW
 • Vergaderstoel Alfa met padding
  De stoelen Alfa hebben een stapelbaar sledeframe met een compleet gestoffeerde zitting en rug voorzien van padding. De armleuningen zijn voorzien van zwarte softgrip bekleding. De stoel is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 178,00 Excl. BTW
 • Vergaderstoel 802
  Zeer functionele vergaderstoel 802. De stoel is stapelbaar en voorzien van armleggers. Verkrijgbaar in zwart gestoffeerde zitting met zwarte mesh rug.
  Prijs per stuk: € 167,00 Excl. BTW
 • Stoel Loop - Set van 2
  De Loop Chair wordt gekenmerkt door zijn dynamische design en toegankelijke kleuren. De Loop stoel is uitermate geschikt om een vergaderruimte of kantine mee in te richten en wordt geleverd in een set van 2 stuks.
  Prijs per stuk: € 330,00 Excl. BTW
 • Vintage lederen stoel Alfa
  De hippe vergaderstoel Alfa heeft een stapelbaar sledeframe. De zitting en rug is volledig gestoffeerd met leder. De stof is voorzien van padding wat zorgt voor een retro look. De armleuning is bekleed met zwarte softgrip. De stoel is in verschillende leder- en framekleuren verkrijgbaar.
  Prijs per stuk: € 486,00 Excl. BTW
 • Vergaderstoel 04
  De 04 is een hippe vergaderstoel, verkrijgbaar in verschillende kleuren in de retro stof Wolvilt. Afmeting: 87cm hoog x 56cm breed x 46cm diep x 45cm zithoogte x 63cm hoogte armlegger
  Prijs per stuk: € 199,00 Excl. BTW
 • Vergaderstoel 939
  De 939 is een hippe vergaderstoel, verkrijgbaar in kunstleder of stof. De vergaderstoel is voorzien van een chromen sledeframe. De stoel is stapelbaar.
  Prijs per stuk: € 159,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel FP-A490
  De FP-A490 is een kunststof stoel met armleggers. De stoel is stapelbaar tot 6 stuks en is inzetbaar voor vele projecten.
  Prijs per stuk: € 99,00 Excl. BTW
 • Kunststof projectstoel S930
  De multi inzetbare projectstoel S930 is een kunststof projectstoel en is stapelbaar tot 6 stuks. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 77,00 Excl. BTW
 • Houten stoel S950
  De multi inzetbare stoel S950 is een stevige houten stoel met een natuurlijk uitstraling, stapelbaar tot 20 stuks.
  Prijs per stuk: € 109,00 Excl. BTW
 • Kunststof stoel S95-CR
  De kunststof conferentiestoel S95-CR heeft een verchroomd onderstel en is stapelbaar tot 20 stuks.
  Prijs per stuk: € 69,00 Excl. BTW
 • Houten stoel S980
  De stapelbare, multifunctionele en robuuste stoel S980 in beuken fineer is een houten stoel met strakke rechte lijnen.
  Prijs per stuk: € 94,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5