Vergadertafels >

Een nieuwe vergadertafel of vergadermeubilair vindt u bij MV Kantoor! Ze zijn bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Een vergadertafel van het juiste formaat geeft uw personeel en klanten een gevoel van ruimte. De vergadertafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals rond, vierkant, tonvorming en/of ovaal. Deze uitvoeringen zijn in vele afmetingen en kleuren te leveren, zodat de vergadertafel past in uw kantooromgeving. De tafels zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Doordat het blad gemaakt is van melamine (houtlook) is deze krasvast, antispiegelend is gemakkelijk schoon te maken. Door deze eigenschappen zijn de tafels uitermate geschikt voor gebruik in uw kantoor en/of vergaderruimte. Een mooie en praktische vergadertafel zorgt voor een productieve, rustige en zakelijke werkomgeving. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 030-6912525, door een mail te sturen naar info@mvkantoor.nl of via de chat rechts onderaan op onze website!

Artikelen 1 tot 12 van 87 in totaal

 • Vergadertafel Bridge vierkant 120cm
  Vierkante vergadertafel met mooi frame. Deze vergadertafel is 120x120 cm en geschikt voor 4-8 personen. De poten vallen iets terug vanuit het blad en vormen daardoor geen hinder voor de vergaderstoelen. Deze tafel is naar keuze vierkant met rechthoekige poten, of met afgeronde hoeken en ronde poten. De Bridge vergadertafel is stevig, in diverse kleuren blad en frame te kiezen. Deze Bridge vergadertafel wordt ongemonteerd geleverd. Montage is mogelijk op aanvraag.
  Prijs per stuk: € 331,00 Excl. BTW
 • Vergadertafel Bridge vierkant 160cm
  Vierkante vergadertafel met mooi frame. Deze vergadertafel is 160x160 cm en geschikt voor minimaal 8 personen. De poten vallen iets terug vanuit het blad en vormen daardoor geen hinder voor de vergaderstoelen. Deze tafel is naar keuze vierkant met rechthoekige poten, of met afgeronde hoeken en ronde poten. De Bridge vergadertafel is stevig, in diverse kleuren blad en frame te kiezen en wordt ongemonteerd geleverd. Montage is mogelijk op aanvraag.
  Prijs per stuk: € 422,00 Excl. BTW
 • Vergadertafel Bridge recht 120X240cm
  Mooie ruime vergadertafel voor 10 personen. Deze tafel kan uitgevoerd worden met een blad van 120x240 cm of met twee bladen van 120x120 cm gekoppeld aan elkaar. Het strakke onderstel heeft naar keuze ronde of rechthoekige poten. Als u ronde poten kiest zal het blad worden uitgevoerd met afgeronde hoeken. De poten vallen iets naar binnen dus zitten niet in de weg voor de vergaderstoelen. Deze Bridge vergadertafel wordt ongemonteerd geleverd. Wij kunnen de montage voor u verzorgen, bel of mail ons voor de mogelijkheden.
  Prijs per stuk: € 479,00 Excl. BTW
 • Vergadertafel Bridge recht 120X360cm
  Grote vergadertafel met mooi frame. Deze lange vergadertafel is 120x360 cm en geschikt voor max. 14 personen. Het blad bestaat uit 3 gekoppelde delen van 120x120 cm. De poten vallen iets terug vanuit het blad en vormen daardoor geen hinder voor de vergaderstoelen. Deze tafel is naar keuze met rechthoekige poten, of met ronde poten. Bij een frame met ronde poten zal het blad ook afgeronde hoeken hebben zodat het goed matcht. De Bridge vergadertafel is stevig,en wordt ongemonteerd geleverd. Montage is mogelijk op aanvraag.
  Prijs per stuk: € 679,00 Excl. BTW
 • Vergadertafel Bridge recht 160X320cm
  Grote voordelige vergadertafel voor ca. 14 personen. De afmeting is 160 cm x 320 cm Deze vergadertafel bestaat uit 2 delen van 160x160, aan elkaar gekoppeld. De grote vergadertafel heeft een melamine blad en een stalen frame. Het frame is in diverse kleuren verkrijgbaar en zowel in een ronde als vierkante poot. De poten vallen zeker 20 cm naar binnen toe, waardoor ze geen hinder opleveren voor de vergaderstoelen.
  Prijs per stuk: € 786,00 Excl. BTW
 • Vergadertafel Bridge recht 160X480cm
  Grote voordelige vergadertafel voor ca. 18 personen. De afmeting is 160 cm x 480 cm Deze vergadertafel bestaat uit 3 delen van 160x160, aan elkaar gekoppeld. De grote vergadertafel heeft een melamine blad en een stalen frame. Het frame is in diverse kleuren verkrijgbaar en zowel in een ronde als vierkante poot. De poten vallen zeker 20 cm naar binnen toe, waardoor ze geen hinder opleveren voor de vergaderstoelen. Deze Bridge vergadertafel wordt ongemonteerd geleverd. Montage is mogelijk op aanvraag.
  Prijs per stuk: € 1.140,00 Excl. BTW
 • Vergadertafel Bridge rond 120cm
  Ronde vergadertafel met mooi frame. Deze vergadertafel is 120 cm rond en geschikt voor ca. 6 personen. De poten vallen iets terug vanuit het blad en vormen daardoor geen hinder voor de vergaderstoelen. Het frame heeft naar keuze rechthoekige of ronde poten. De Bridge vergadertafel is stevig en in diverse kleuren blad en frame te kiezen. Deze Bridge vergadertafel wordt ongemonteerd geleverd. Montage is mogelijk op aanvraag.
  Prijs per stuk: € 354,00 Excl. BTW
 • Vergadertafel Bridge rond 160cm
  Grote ronde vergadertafel met mooi frame. Deze vergadertafel is 160cm rond en geschikt voor ca. 8-10 personen. De poten vallen iets terug vanuit het blad en vormen daardoor geen hinder voor de vergaderstoelen. Het frame van de tafel is naar keuze met rechthoekige poten of met ronde poten. De Bridge vergadertafel is stevig, in diverse kleuren blad en frame te kiezen en wordt ongemonteerd geleverd. Montage is mogelijk op aanvraag.
  Prijs per stuk: € 430,00 Excl. BTW
 • Corner vergadertafel rond 75cm hoog
  Ronde vergadertafel 120 cm. U kunt kiezen voor een pootframe van beukenhout of staal. Kiest u voor beukenhouten poten, dan kunt u voor het stalen frame bovenaan de poot nog kiezen uit zwart of wit. Dit model vergadertafel is verkrijgbaar in veel bladkleuren en in 3 framekleuren. De Corner vergadertafel wordt ongemonteerd geleverd. Wij kunnen de montage voor u verzorgen, bel of mail ons gerust voor info.
  Prijs per stuk: € 394,00 Excl. BTW
 • Corner vergadertafel rond 110cm hoog
  Ronde statafel van 110 cm hoogte en 80 cm doorsnede. Leuke en solide tafel met keuze uit veel bladkleuren en keuze uit een frame uit beukenhout of staal. Wanneer u kiest voor een massief beukenhouten frame, kunt u ook de kleur van de stalen bovenzijde aan de poten nog kiezen: wit of zwart. De Corner statafel wordt ongemonteerd geleverd. Wij kunnen de montage voor u verzorgen, bel of mail ons gerust voor info.
  Prijs per stuk: € 280,00 Excl. BTW
 • Corner vergadertafel rechthoek
  Rechte vergadertafel in veel maten verkrijgbaar: vanaf 120x80 tot de grootste maat van 240x100 . U kunt kiezen voor een pootframe van beukenhout of staal. Dit model vergadertafel is verkrijgbaar in veel bladkleuren en in 3 framekleuren. De Corner vergadertafel wordt ongemonteerd geleverd. Wij kunnen de montage voor u verzorgen, bel of mail ons gerust voor info.
  Prijs per stuk: € 282,00 Excl. BTW
 • Corner vergadertafel vierkant
  Vierkante vergadertafel. Dit model Corner vergadertafel is verkrijgbaar in de maten 80x80 cm of 120x120 cm. U kunt kiezen voor een pootframe van beukenhout of staal. Dit model vergadertafel is verkrijgbaar in veel bladkleuren en in 3 framekleuren. De Corner vergadertafel wordt ongemonteerd geleverd. Wij kunnen de montage voor u verzorgen, bel of mail ons gerust voor info.
  Prijs per stuk: € 253,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5