Lichtelementen >

Verlichting heeft een diepgaand effect op hoe we ons voelen en is hierbij van essentieel belang. We hebben verschillende lichtelementen in de webshop die ook zeer geschikt zijn voor buitengebruik.

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

 • Verlichtings element Wow 475E
  Dit moderne ronde kunststof element met energie zuinige verlichting is leverbaar in de kleur wit. 
  Prijs per stuk: € 339,00 Excl. BTW
 • Poef met verlichting Wow 475L
  Deze WOW 475L poef met LED verlichting is een ronde poef van Pedrali, gemaakt van het sterke kunststof polyethyleen in de kleur wit.
  Prijs per stuk: € 449,00 Excl. BTW
 • Poef met verlichting Wow 485E

  Deze moderne kunststof poef van Pedrali, de Wow 485E is voorzien van verlichting. Voeg de Wow poef toe als comfortabele poef of als decoratieve toevoeging aan het interieur.

  Prijs per stuk: € 209,00 Excl. BTW
 • Poef met verlichting Wow 485L
  Deze kunststof poef WOW 485L met LED verlichting is een rond element gemaakt van sterk kunststof polyethyleen in wit.
  Prijs per stuk: € 333,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Tulip S
  Originele vloerlamp in de vorm van een tulp voor zowel binnen als buiten: Tulip. Moderne verlichting alleen voor binnen gebruik.. Afmeting: 40cm hoog x 10cm diameter Meerdere kleuren mogelijk.
  Prijs per stuk: € 85,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Penelope buiten
  De vloerlamp Peneloe heeft een schoonheid met een eigentijds design. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en leverbaar met of zonder verlichting.Optioneel kunt u voor een Penelope basisstation kiezen. Dit is een standaard waar u uw Penelope op kunt zetten, geschikt voor zowel binnen als buiten in gelakt staal wit. De buitenversie wordt geleverd met een bevestigingsplaat.
  Prijs per stuk: € 765,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Baby Love H175 buiten
  Een zeer moderne en originele lamp: de Baby Love. Deze grote vloerlamp staat erg sfeervol en decoratief. Buiten verlichting.
  Prijs per stuk: € 573,50 Excl. BTW
 • Vloerlamp Baby Love H155 buiten
  Een zeer moderne en originele lamp: de Baby Love. Deze grote vloerlamp staat erg sfeervol en decoratief. Buiten verlichting.
  Prijs per stuk: € 515,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Ampoule S buiten
  De vloerlamp Ampoule heeft een mooi eigentijds design. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en leverbaar met of zonder verlichting.
  Prijs per stuk: € 69,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Ampoule XL buiten
  De vloerlamp Ampoule heeft een mooi eigentijds design. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en leverbaar met of zonder verlichting.
  Prijs per stuk: € 585,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Agata buiten
  Agata is een eerbetoon aan traditie met toepassing van een moderne productietechniek. De kap is in diverse kleuren leverbaar. Afmeting voet : 60cm. Hoogte: 180cm Benodigde spaarlamp wordt niet meegeleverd
  Prijs per stuk: € 880,00 Excl. BTW
 • Wandlamp Happy Apple 330A

  Bolvormige witte wamdlamp model Happy Apple 330A van Pedrali. Deze design lamp heeft een diameter van 50 cm en wordt geleverd inclusief wandbeugel en lichtbron.

  Prijs per stuk: € 247,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2