Vloerlampen >

De categorie vloerlampen is gevuld met een frisse en kleurrijke collectie verlichting. Dit omvat lampen voor in de kantine, voor op kantoor of gezellige sfeerlampen in een wachtruimte. Verlichting heeft een diepgaand effect op hoe we ons voelen en is hierbij van essentieel belang.

Artikelen 1 tot 12 van 41 in totaal

 • Staande vloerlamp L001ST/BA
  Deze staande vloerlamp met dubbele kap van Pedrali heeft een witte binnenkap en de buitenkap is leverbaar in 5 kleuren. Afmeting: 180 cm hoog, 45 cm diep en kap diameter 52 cm. Framekleuren naar keuze in zwart of wit.
  Prijs per stuk: € 408,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp L002T/BA
  Deze opvallende luxe booglamp met tweekleurige kap van Pedrali heeft een witte binnenzijde en de buitenkant is leverbaar in diverse kleuren. Afmetingen : hoogte 235 cm, breedte 202 cm, diepte 52 cm.
  Prijs per stuk: € 839,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Time Out
  Deze witte grote kunststof lamp Time Out van Pedrali, geschikt voor buiten en voorzien van energiezuinige verlichting.De vloerlamp is altijd wit. De afmetingen van de Time Out: hoogte 180 cm, breedte 80 cm, voetplaat Ø 52cm.
  Prijs per stuk: € 929,00 Excl. BTW
 • Akoestische vloerlamp Buzzilight
  BuzziLight vloerlamp met vilt voor een geluiddempende werking. Leverbaar in meerdere kleuren en in twee maatvoeringen. Het is mogelijk om de lamp te verkrijgen in een enkele kleur of in duo-kleur (aan de binnen- en buitenzijde een verschillende kleur). De duo-kleuren zijn snel leverbaar.
  Prijs per stuk: € 415,00 Excl. BTW
 • Akoestische XL vloerlamp BuzziShade
  Deze grote akoestische vloerlamp bekleed met vilt werkt geluiddempend en is leverbaar in diverse kleuren.
  Prijs per stuk: € 2.029,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp 3L-195
  Hoge vloerlamp met voet en kap van stof in vele mogelijke kleuren. hoogte 195 cm, diameter 78 cm.
  Prijs per stuk: € 673,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Pedrali Giravolta H1300
  De Pedrali Giravolta vloerlamp is een hoge design lamp van 130cm. Deze snoerloze lamp is oplaadbaar en de LED diffuser is 360 graden draaibaar om het licht te laten schijnen waar je dat wil.
  Prijs per stuk: € 359,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Pandora laag
  Een zeer mooi vormgegeven lamp: de Pandora. Deze vloerlamp staat erg sfeervol en decoratief. Deze Pandora lamp is geschikt voor binnen verlichting.
  Prijs per stuk: € 197,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Ring
  Een zeer moderne en originele vloerlamp: Ring. Kap met 3, 5 of 9 ringen in meerdere kleuren leverbaar.
  Prijs per stuk: € 266,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Penelope buiten
  De vloerlamp Peneloe heeft een schoonheid met een eigentijds design. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en leverbaar met of zonder verlichting.Optioneel kunt u voor een Penelope basisstation kiezen. Dit is een standaard waar u uw Penelope op kunt zetten, geschikt voor zowel binnen als buiten in gelakt staal wit. De buitenversie wordt geleverd met een bevestigingsplaat.
  Prijs per stuk: € 765,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Penelope binnen
  De vloerlamp Peneloe heeft een schoonheid met een eigentijds design. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en leverbaar met of zonder verlichting.Optioneel kunt u voor een Penelope basisstation kiezen. Dit is een standaard waar u uw Penelope op kunt zetten, geschikt voor zowel binnen als buiten in gelakt staal wit.
  Prijs per stuk: € 765,00 Excl. BTW
 • Vloerlamp Pandora buiten
  Een zeer mooi vormgegeven lamp: de Pandora. Deze vloerlamp staat erg sfeervol en decoratief. Buiten verlichting.
  Prijs per stuk: € 507,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4