Accessoires >

In de categorie accessoires vindt u praktische artikelen die onmisbaar zijn voor een goed functionerende werkomgeving. Deze helpen uw werkplek bruikbaar maken. Daarnaast vindt u accessoires als aankleding voor in een totaalinrichting, zoals kapstokken, zitkussens of voetenbankjes.

Artikelen 1 tot 12 van 70 in totaal

 • Stoelen trolley serie 750
  Een trolley voor stoelen, geschikt voor de serie 750 (A750 en S750). De trolley is verrijdbaar voor circa 40 stoelen.
  Prijs per stuk: € 399,00 Excl. BTW
 • Legbord 80 cm br. Economy
  Voor de roldeurkasten van Huislijn Basic en Carré is er een bijpassend legbord beschikbaar.
  Prijs per stuk: € 28,00 Excl. BTW
 • Legbord 120 cm br. Basic
  Voor de roldeurkasten van Huislijn Basic en Carré is er een bijpassend legbord beschikbaar. • Legbord 120 cm br.              € 31 De legborden zijn geschikt voor alle VBK modellen van Huislijn Basic en Carré met een breedte van 120 cm. De legborden zijn verkrijgbaar in de kleur van de romp, dus zwart, wit en aluminium. De prijzen van de roldeurkasten zijn exclusief legborden. De legborden voor de kast zullen apart besteld moeten worden. Het aantal legborden is afhankelijk van de afmeting van de kast.
  Prijs per stuk: € 31,00 Excl. BTW
 • Legbord 80 cm br. Basic
  Voor de roldeurkasten van Huislijn Basic en Carré is er een bijpassend legbord beschikbaar. • Legbord 80 cm br.                € 28 De legborden zijn geschikt voor alle VBK modellen van Huislijn Basic en Carré met een breedte van 80 cm. De legborden zijn verkrijgbaar in de kleur van de romp, dus zwart, wit en aluminium. De prijzen van de roldeurkasten zijn exclusief legborden. De legborden voor de kast zullen apart besteld moeten worden. Het aantal legborden is afhankelijk van de afmeting van de kast.
  Prijs per stuk: € 28,00 Excl. BTW
 • Legbord 120 cm br. Carré
  Voor de roldeurkasten van Huislijn Basic en Carré is er een bijpassend legbord beschikbaar. • Legbord 120 cm br.                € 31 De legborden zijn geschikt voor alle VCK modellen van Huislijn Carré met een breedte van 120 cm. De legborden zijn verkrijgbaar in de kleur van de romp, dus zwart, wit en aluminium. De prijzen van de roldeurkasten zijn exclusief legborden. De legborden voor de kast zullen apart besteld moeten worden. Het aantal legborden is afhankelijk van de afmeting van de kast.
  Prijs per stuk: € 31,00 Excl. BTW
 • Legbord 80 cm br. Carré
  Voor de roldeurkasten van Huislijn Basic en Carré is er een bijpassend legbord beschikbaar. • Legbord 80 cm br.                € 28 De legborden zijn geschikt voor alle VCK modellen van Huislijn Carré met een breedte van 80 cm. De legborden zijn verkrijgbaar in de kleur van de romp, dus zwart, wit en aluminium. De prijzen van de roldeurkasten zijn exclusief legborden. De legborden voor de kast zullen apart besteld moeten worden. Het aantal legborden is afhankelijk van de afmeting van de kast.
  Prijs per stuk: € 28,00 Excl. BTW
 • Multilade
  Praktische bureaulade. Zo hoeft u geen ladeblok aan te schaffen en hier ook geen beenruimte voor in te leveren onder uw bureau.
  Prijs per stuk: € 149,00 Excl. BTW
 • Stoelmat voor tapijt
  Deze stoelmat dient niet alleen ter bescherming van uw tapijtvloer maar biedt ook ergonomisch voordelen.
  Prijs per stuk: € 48,00 Excl. BTW
 • Stoelmat voor harde vloer
  Deze stoelmat dient ter bescherming van uw vloer.  De wielen van uw bureaustoel zorgen dat uw vloer slijtage gaat vertonen: beschadigingen en krassen.
  Prijs per stuk: € 49,00 Excl. BTW
 • Legbord 120 cm br. Economy
  Voor de roldeurkasten van Huislijn Basic en Carré is een bijpassend legbord.
  Prijs per stuk: € 31,00 Excl. BTW
 • Stoelentrolley Sunny

  Stoelen eenvoudig vervoeren en opbergen kan met deze verrijdbare trolley.

  Bekijk welke modellen de trolley kan dragen

  Prijs per stuk: € 160,00 Excl. BTW
 • Stoelentrolley Enjoy 465
  Deze stoelentrolley van Pedrali is geschikt voor 40 stoelen van het model klapstoel Enjoy 465.
  Prijs per stuk: € 573,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5