Akoestisch zitmeubilair

Akoestisch zitmeubilair worden steeds populairder. Ze werken uitstekend om ontspannen te vergaderen, rustige overlegplekken te creëren of als ruimte om tot rust te komen. Ook worden de meubelen vaak op werkplekken gebruikt om geconcentreerd en rustig te kunnen werken. De geluiddempende meubelen hebben een geluidsabsorberende werking. Hierdoor wordt een rustige werkomgeving gecreëerd, wat goed is voor de productiviteit van het personeel. De meubelen zijn vaak iets hoger in prijs dan de niet-akoestische meubelen, maar leveren uiteindelijk veel meer op.

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

 • Poef BuzziSpot
  Deze moderne poef met geluidsabsorberend effect is erg comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. De BuzziSpot ziet er erg leuk uit en is verkrijgbaar in diverse stoffen en vele kleuren. Alle stoffering is van gerecycled materiaal gemaakt. De poef is er in een platte en in een 3D variant.
  Prijs per stuk: € 251,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziCube Flat
  Deze unieke poef met geluidsabsorberend effect is erg comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. De BuzziCube ziet er erg leuk uit en is verkrijgbaar in diverse stoffen en vele kleuren. Alle stoffering is van gerecycled materiaal gemaakt.
  Prijs per stuk: € 244,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziPuzzle
  Deze unieke poef met geluidsabsorberend effect is erg comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. De BuzziPuzzle ziet er erg leuk uit en is verkrijgbaar in diverse stoffen en vele kleuren. Alle stoffering is van gerecycled materiaal gemaakt.
  Prijs per stuk: € 312,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziCube 3D
  Deze 3D poef met geluidsabsorberend effect is erg comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. Deze unieke designpoef is verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen, stoffering en kleuren. Alle stoffering is van gerecycled materiaal gemaakt. De bodem is standaard voorzien van een antislip-laag en kan eventueel geleverd worden met houten bodem (MDF).
  Prijs per stuk: € 364,00 Excl. BTW
 • Office Ball - Akoestiek
  Office Ball is een grappig en ergonomisch zitmeubel die de spiergroepen versterkt in rug en benen en houdt ze actief tijdens het werk.
  Prijs per stuk: € 295,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziPouf
  De Buzzipouf is een leuk element in elke kamer! Hij heeft een akoestische werking en is verkrijgbaar in een rond en vierkant model. Hij kan worden gebruikt als zitmeubel, maar ook als 'sidetable'.
  Prijs per stuk: € 1.020,00 Excl. BTW
 • Fauteuil Positiva
  Akoestische fauteuil Positiva biedt met zijn hoge rug extra comfort en een geluiddempend effect. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 1.171,00 Excl. BTW
 • LowNoise chair open
  Fraaie, aantrekkelijk geprijsde akoestische fauteuil. Mogelijkheid voor een dikker zijpaneel
  Prijs per stuk: € 1.519,00 Excl. BTW
 • Akoestische bank Mona
  Bank Mona highline is verkrijgbaar als 2-zits-, 2,5-zits- en 3-zits uitvoering. Mona heeft een modern design met een klassieke uitstraling. De hoge achterkant en zijkanten creëren privacy, een afgesloten plek in een grote ruimte. Perfect om je even in terug te trekken. De ruimte tussen de rug en de bovenrug, biedt u comfort. Mona is voorzien van chromen poten en een gestoffeerde zitting. * Verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen * 2zits (132cm breed), 2,5zits (162cm breed), 3zits (192cm breed) * 124cm hoog x 90cm diep Ook verkrijgbaar als fauteuil, zie gerelateerde artikelen.
  Prijs per stuk: € 1.484,00 Excl. BTW
 • Akoestische stoel Zippo 1-zits
  Deze Zippo akoestische fauteuil is geschikt voor een werkomgeving. Verkrijgbaar in twee hoogtes (100 of 140cm).
  Prijs per stuk: € 1.695,00 Excl. BTW
 • Akoestische bank Zippo 2-zits
  Deze Zippo akoestische bank is een tweezits bank, geschikt voor in een werkomgeving.
  Prijs per stuk: € 1.921,00 Excl. BTW
 • Akoestische unit HUSH meet big
  Deze akoestische unit Hush Meet big van Mikomax is een ideale oplossing om geconcentreerd te kunnen werken of om rustig te kunnen overleggen. De geluidsabsorberende wanden zorgen voor goede akoestiek en dus perfect voor kantoren en studieruimtes.
  Prijs per stuk: € 8.748,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3