Diverse akoestiek

In ruimten met veel harde vlakken, zoals beton en glas, is de akoestiek vaak slecht doordat het geluid nauwelijks wordt geabsorbeerd. De harde vlakken zorgen veelal voor ongewenste geluidsreflecties en een vervelende galm. Dit heeft negatieve gevolgen voor de communicatie en concentratie. Met deze verfrissende akoestische oplossingen zorgt u voor demping van de geluiden. Wilt u een akoestische oplossing op maat? Neem dan contact met ons op!

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

 • BuzziBrickBack
  BuzziBrickBack is een esthetisch zeer aantrekkelijk akoestisch wandpaneel dat is opgebouwd uit gerecyclede viltlagen. Het BuzziBrickBack wandpaneel komt uitstekend tot zijn recht in woon- en kantoorruimten en sluit met zijn designuitstraling uitstekend aan bij moderne interieurs.
  Prijs per stuk: € 157,00 Excl. BTW
 • Kleed BuzziRug Sisal
  Een klassiek carpet, verkrijgbaar in rode, blauwe of zwarte strepen. De rand kan in tien verschillende soorten patronen. De getoonde prijs is per m2.
  Prijs per stuk: € 283,00 Excl. BTW
 • BuzziChandelier hanglamp akoestisch
  Een ware eye-catcher in elke ruimte! Maak een statement door te kiezen voor de BuzziChandelier. Een perfecte manier om sfeer te creëren in de ruimte met artistieke schaduwen.
  Prijs per stuk: € 1.799,00 Excl. BTW
 • Akoestische letters Sound Off

  Sound Off akoestische letters voor aan de wand. Met deze letters kunt u iedere gewenste tekst op uw muur plaatsen.
  Deze letters hebben een geluidsabsorberend vermogen en zorgen voor een mindering in geluid. De akoestische letters zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester.

  U kunt kiezen uit een ongestoffeerde of gestoffeerde variant met de stoffering Hush in de gewenste kleur.

  Prijs per stuk: € 43,00 Excl. BTW
 • Akoestische Collage

  Een akoestisch notitiebord/collagebord. Decoratief en praktisch. Dit akoestische wandpaneel is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestische collagebord.

  Prijs per stuk: € 227,00 Excl. BTW
 • Akoestisch memobord BuzziBoard
  De BuzziBoard is een geluidsabsorberend wandpaneel, dat gebruikt kan worden als prikbord en als magneetbord. Met behulp van twee krachtige magneten kan het paneel aan metalen oppervlakten bevestigd worden of aan beide kanten van een glazen wand
  Prijs per stuk: € 137,00 Excl. BTW
 • Akoestisch memobord BuzziGrip
  De BuzziGrip is een geluidsabsorberend wandpaneel, dat gebruikt kan worden als prikbord. Met behulp van zuignappen kan het paneel eenvoudig aan een glaswand bevestigd worden zonder gebruik te maken van spijkers en schroeven. Afmetingen: min. 40 x 40 cm | max. 120 x 200 cm.
  Prijs per stuk: € 162,00 Excl. BTW
 • SMS Box poef met opbergruimte

  De SMS Box is een comfortabele poef met opbergruimte. Een handige hocker ter aanvulling van het interieur. De vierkante poef is beschikbaar in diverse uitvoeringen en is hierdoor zeer veelzijdig. 

  Bekijk de mogelijkheden van de bijzondere poef en stel uw favoriete variant samen.

  Prijs per stuk: € 222,00 Excl. BTW
 • Akoestische hanglamp Buzzilight
  BuzziLight hanglamp met vilt voor een geluiddempende werking. Leverbaar in meerdere kleuren en in twee maatvoeringen. Het is mogelijk om de lamp te verkrijgen in een enkele kleur of in duo-kleur (aan de binnen- en buitenzijde een verschillende kleur). Kiest u eerst de afmeting en vervolgens de kleur. De duo-kleur is snel leverbaar.
  Prijs per stuk: € 415,00 Excl. BTW
 • Akoestische vloerlamp Buzzilight
  BuzziLight vloerlamp met vilt voor een geluiddempende werking. Leverbaar in meerdere kleuren en in twee maatvoeringen. Het is mogelijk om de lamp te verkrijgen in een enkele kleur of in duo-kleur (aan de binnen- en buitenzijde een verschillende kleur). De duo-kleuren zijn snel leverbaar.
  Prijs per stuk: € 415,00 Excl. BTW
 • BuzziSkin akoestisch behang
  Akoestisch behang leverbaar in diverse knallende kleuren. Buzziskin is eenvoudig te installeren en zowel in huis als op kantoor toepasbaar. Het behang is gemaakt van geluidsisolerende materiaal waardoor het nagalmen van geluid voorkomt en zo de akoestiek binnen een ruimte verhoogt.
  Prijs per stuk: € 439,00 Excl. BTW
 • Akoestische lamp Buzzilight Mono

  BuzziLight hanglamp met vilt voor een geluiddempende werking. Leverbaar in meerdere kleuren en in twee maatvoeringen. 

  Kies de gewenste kleur van Buzzilight Mono.

  Prijs per stuk: € 618,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2