Scheidingswanden

(Akoestische) scheidingswanden tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Isolerende wanden geven een effect alsof de storende geluidsbron driemaal verder weg lijkt dan zonder akoestisch scherm. Het stimuleert efficiënt werken en daarnaast maakt het een ruimte overzichtelijk en gezellig! Naast een verbetering van de akoestiek moet u de schermen ook zien als een aanvulling op uw interieur. De meeste schermen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar en zelfs met prints naar keuze, waardoor ze een verlengstuk worden van uw bedrijfsimago.

5 Artikel(en)

 • BuzziTwist scheidingswand

  BuzziTwist is een echte blikvanger voor op de werkvloer en dient als geluidsdempende wand.
  BuzziTwist is een eigentijdse kijk op de flexibele scheidingswand met allerlei voordelen.

  Prijs per stuk: € 1.670,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 Flexibel Akoestisch Scherm

  Flexibel akoestisch scherm met geluiddempende werking, zorgt voor privacy en een productieve werkomgeving.

  U kunt het akoestische paneel gebruiken als vloerscherm, akoestische scheidingswand voor het bureau en voor aan de muur als wandpaneel. Verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren.

  Kies tevens tussen een rits of zoomafwerking.

  Prijs per stuk: € 159,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand BuzziFalls
  Deze unieke scheidingswand is een echte eyecatcher! De BuzziFalls zijn in maar liefst 8 patronen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Een van de bijzondere patronen is "Skyline" met 6 varianten: New York, Chicago, San Francisco, Atlanta, London en Paris.
  Prijs per stuk: € 340,00 Excl. BTW
 • Akoestische scheidingswand BuzziPlant
  Leuke vrijstaande roomdivider. Deze multifunctionele scheidingswand in de vorm van een simpele plant heeft een opvallend design en kan op vele manieren gebruikt worden: als scheidingswand met geluiddempende werking, als prikbord of gewoon als statement thuis of op het kantoor
  Prijs per stuk: € 740,00 Excl. BTW
 • Bureau opzetwanden
  De scheidingswand voor het bureau is verkrijgbaar in allerlei kleuren Lucia stof en is verkrijgbaar in 4 afmetingen. Ook Blazer stof is op aanvraag beschikbaar.
  Prijs per stuk: € 295,00 Excl. BTW