Bureaus >

Samen met een bureaustoel is het bureau het belangrijkste element voor iedere kantoor- en of werkruimte. Bureaus zijn niet alleen bepalend voor de uitstraling van de kamer, het heeft ook een positieve invloed op de mate van inspiratie en creativiteit. Daarbij draagt het bij aan een productieve werkomgeving. MV Kantoor heeft een breed assortiment aan hoogte instelbare bureaus, verstelbare bureaus, duo bureaus, hoekbureaus en mogelijkheden voor flexplekken. Alle bureaus zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik. Om ergonomisch verantwoord te werken hebben we ook diverse in hoogte verstelbare bureaus. De gemiddelde hoogte van een bureau is 72.5cm. De hoogte instelbare bureaus kunt u in hoogte verstellen (van 62cm tot 130cm). De gemiddelde afmeting van een kantoor bureau is 160x80cm. Alle bureaus hebben standaard een bureaublad gemaakt van melamine. Melamine heeft een houtlook en is zeer sterk en gebruiksvriendelijk materiaal. Het is het meest gebruikte materiaal in kantoorinrichtingen. Indien u advies wilt over welke meubelen bij elkaar passen of indien u een kleurstaal van een bepaalde kleur wilt ontvangen, kunt u contact opnemen voor vrijblijvend advies.

Artikelen 1 tot 12 van 55 in totaal

 • Recht bureau Quartet
  Dit Quartet instelbare bureau is verkrijgbaar met meerdere blad- en framekleuren en afmetingen. Inclusief kabelgoot.
  Prijs per stuk: € 245,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 70-115cm BH128
  Dit verstelbare bureau is ideaal voor flex-werkplekken. Het bureau is eenvoudig in hoogte te verstellen met een zwengel. Deze zwengel is netjes weggewerkt onder het bureaublad. Het slinger verstelbare zit/sta bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren.
  Prijs per stuk: € 320,00 Excl. BTW
 • Duo zit-sta bureau elektrisch verstelbaar 62-130cm

  Dit duo zit-sta bureau is elektrisch verstelbaar van 62 tot 130cm hoog. Bepaal zelf de ideale hoogte van uw bureau. 

  Bekijk de mogelijkheden van het elektrisch verstelbaar bureau.

  Prijs per stuk: € 1.502,00 Excl. BTW
 • Duo slinger bureau 60-88cm

  Een in hoogte verstelbaar duo-bureau is ideaal als u de hoogte van de bureaus aan de gebruikers willen aanpassen. De naam van het bureau zegt het al, slinger bureau, is door middel van een slinger handmatig in hoogte te verstellen.

  Bekijk de mogelijkheden van het duo-bureau.

  Prijs per stuk: € 862,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 60-88cm

  Een in hoogte verstelbaar bureau is ideaal als u de hoogte van het bureau aan de gebruiker wilt aanpassen. De naam van het bureau zegt het al, slinger bureau, is door middel van een slinger handmatig in hoogte te verstellen.

  Bekijk de mogelijkheden van het bureau.

  Prijs per stuk: € 390,00 Excl. BTW
 • Nest zit-sta bureau

  Nest, het ergonomische zit-sta bureau met een fraai design. Dit zit-sta bureau stimuleert de afwisseling tussen staand en zittend werken. Door de vele mogelijkheden van het design, past Nest bij de meest uiteenlopende interieurs.

  Bekijk de mogelijkheden van zit-sta bureau Nest.

  Prijs per stuk: € 899,00 Excl. BTW
 • Zit sta bureau Stand Up R
  Stand Up R van mikomax is een bureausysteem welke is voorzien van een unieke handmatige hoogte-verstelling van het bureaublad waarmee het mogelijk is om vrijwel direct van een zittende naar een staande positie over te gaan simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het bureaublad. De Stand Up R is dan ook een duurzame oplossing, het werkt volledig zonder elektriciteit.
  Prijs per stuk: € 1.664,00 Excl. BTW
 • Matrix Duo zit-sta bureau

  Matrix Duo zit-sta bureau is een betrouwbaar bureau. Het frame van het bureau kan gekozen worden voor werkbladen van diverse formaten. Matrix duo zit-sta bureau is elektrisch verstelbaar in hoogte.

  Bekijk de mogelijkheden van duo zit-sta bureau Matrix.

  Prijs per stuk: € 1.755,00 Excl. BTW
 • Zit-sta hoekbureau Matrix S2S
  Matrix zit/sta is een voordelig en betrouwbaar zit/sta bureau: het werkblad is elektrisch verstelbaar van 65-130 cm. Door zitten en staan af te wisselen wordt gezond werken bevorderd.
  Prijs per stuk: € 1.334,00 Excl. BTW
 • Werkplek Bench 2-persoons

  Werkplek Bench 2-persoons is een handige toevoeging aan uw kantoorinrichting als u op zoek bent naar een werkplek voor een tweetal. U kunt Bench 2-persoons in diverse bladen en onderstellen bestellen.

  Prijs per stuk: € 594,00 Excl. BTW
 • Werkplek Bench 4-persoons
  Werkplek Bench 4-persoons is een handige toevoeging aan uw kantoorinrichting als u op zoek bent naar een werkplek voor meerdere mensen. U kunt Bench 4-persoons in diverse bladen en onderstellen bestellen.
  Prijs per stuk: € 952,00 Excl. BTW
 • Werkplek Bench 6-persoons
  Werkplek Bench 6-persoons is een handige toevoeging aan uw kantoorinrichting als u op zoek bent naar een werkplek voor meerdere mensen. U kunt Bench 6-persoons in diverse bladen en onderstellen bestellen.
  Prijs per stuk: € 1.310,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5