Bureaus >

Samen met een bureaustoel is het bureau het belangrijkste element voor iedere kantoor- en of werkruimte. Bureaus zijn niet alleen bepalend voor de uitstraling van de kamer, het heeft ook een positieve invloed op de mate van inspiratie en creativiteit. Daarbij draagt het bij aan een productieve werkomgeving. MV Kantoor heeft een breed assortiment aan hoogte instelbare bureaus, verstelbare bureaus, duo bureaus, hoekbureaus en mogelijkheden voor flexplekken. Alle bureaus zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik. Om ergonomisch verantwoord te werken hebben we ook diverse in hoogte verstelbare bureaus. De gemiddelde hoogte van een bureau is 72.5cm. De hoogte instelbare bureaus kunt u in hoogte verstellen (van 62cm tot 130cm). De gemiddelde afmeting van een kantoor bureau is 160x80cm. Alle bureaus hebben standaard een bureaublad gemaakt van melamine. Melamine heeft een houtlook en is zeer sterk en gebruiksvriendelijk materiaal. Het is het meest gebruikte materiaal in kantoorinrichtingen. Indien u advies wilt over welke meubelen bij elkaar passen of indien u een kleurstaal van een bepaalde kleur wilt ontvangen, kunt u contact opnemen voor vrijblijvend advies.

Artikelen 1 tot 12 van 56 in totaal

 • Recht bureau Quartet
  Dit Quartet instelbare bureau is verkrijgbaar met meerdere blad- en framekleuren en afmetingen. Inclusief kabelgoot.
  Prijs per stuk: € 245,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 70-115cm BH128
  Dit verstelbare bureau is ideaal voor flex-werkplekken. Het bureau is eenvoudig in hoogte te verstellen met een zwengel. Deze zwengel is netjes weggewerkt onder het bureaublad. Het slinger verstelbare zit/sta bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren.
  Prijs per stuk: € 320,00 Excl. BTW
 • Zit-sta hoekbureau Matrix S2S
  Matrix zit/sta is een voordelig en betrouwbaar zit/sta bureau: het werkblad is elektrisch verstelbaar van 65-130 cm. Door zitten en staan af te wisselen wordt gezond werken bevorderd.
  Prijs per stuk: € 1.427,00 Excl. BTW
 • Werkplek Bench 2-persoons

  Werkplek Bench 2-persoons is een handige toevoeging aan uw kantoorinrichting als u op zoek bent naar een werkplek voor een tweetal. U kunt Bench 2-persoons in diverse bladen en onderstellen bestellen.

  Prijs per stuk: € 594,00 Excl. BTW
 • Werkplek Bench 4-persoons
  Werkplek Bench 4-persoons is een handige toevoeging aan uw kantoorinrichting als u op zoek bent naar een werkplek voor meerdere mensen. U kunt Bench 4-persoons in diverse bladen en onderstellen bestellen.
  Prijs per stuk: € 952,00 Excl. BTW
 • Werkplek Bench 6-persoons
  Werkplek Bench 6-persoons is een handige toevoeging aan uw kantoorinrichting als u op zoek bent naar een werkplek voor meerdere mensen. U kunt Bench 6-persoons in diverse bladen en onderstellen bestellen.
  Prijs per stuk: € 1.310,00 Excl. BTW
 • Bureau Carré CZ1000B
  Bureau Carré CZ1000B is voorzien van zijwangen en heeft een stevige onderstel. Het tafelblad is van melamine en kan geleverd worden in diverse kleuren. Bekijk de mogelijkheden!
  Prijs per stuk: € 469,00 Excl. BTW
 • Elektrisch bureau 71-116cm BE128

  Het elektrisch verstelbare bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren. Dit bureau is ideaal voor flexwerkplekken en kan op de gewenste zithoogte ingesteld worden. Inclusief memory display om verschillende hoogte instellingen op te slaan. Van exact hetzelfde model is ook een slinger verstelbaar bureau BH128 verkrijgbaar. 

  Prijs per stuk: € 562,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 62-87cm QUST
  Dit verstelbare bureau met slinger heeft meerdere blad- en pootkleuren en is verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Het bureau is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Met behulp van een slinger zijn de onderstellen hoogte verstelbaar. Het blad is 25 mm dik inclusief PVC stootrand. Slinger verstelbaar: 62 tot 87 cm
  Prijs per stuk: € 392,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 62-87cm BEST
  Dit in hoogte verstelbare slinger bureau is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende afmetingen. Ideaal voor werkplekken die door meerdere personen gebruikt worden. Met behulp van een slinger is het onderstel in hoogte verstelbaar en kan zo op de juiste zithoogte ingesteld worden.
  Prijs per stuk: € 308,00 Excl. BTW
 • Bureau slinger verstelbaar P5004
  Project bureau 4-poots recht P5004 is verstelbaar door middel van een slinger. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 701,00 Excl. BTW
 • Bureau inbus instelbaar P1004
  Dit Project bureau P1004 is hoogte instelbaar door middel van een inbus. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 345,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5