Duo bureaus

Duo werkplekken, we zien ze steeds meer. De duo bureaus stimuleren de onderlinge samenwerking tussen de medewerkers. De duo-bureaus hebben een scheidingsscherm tussen de twee bureaus voor extra privacy. Er is veel keuze tussen de afmeting, materialen, kleuren en op welke wijze het bureau in hoogte verstelbaar is; inbus, slinger of elektrisch. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden in framesoorten (zo zijn er bijvoorbeeld H-poten, wangpoten of O-poten). Door het plaatsen van een bureauopstelling worden er direct meerdere werkplekken gecreëerd. Afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte kunnen meerdere opstellingen aan elkaar geplaatst worden voor nog meer werkplekken. Heeft u vragen over de verschillende soorten bureaus? Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Het is ook mogelijk om op afspraak duo-bureaus te bekijken in onze showroom.

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

 • Duo-bureau PLUS-A
  Een duo-bureau, niet in hoogte verstelbaar, maar door zijn mooie design en prijs-kwaliteitsverhouding zeer gewild. Standaard hoogte: 74cm
  Prijs per stuk: € 487,00 Excl. BTW
 • Inbus Project duo-bureau P8004I
  Dit inbus instelbare duo-bureau is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 770,00 Excl. BTW
 • Slinger duo-bureau 61-100cm BEBH16
  Een slinger verstelbaar duo-bureau. De duo-werkplek is onafhankelijk met slinger verstelbaar. Standaard voorzien van kabelgoot. Het onderstel is standaard in de kleur wit.
  Prijs per stuk: € 870,00 Excl. BTW
 • Duo-bureau PLUS met ladekast - B
  Een duo bureau dat niet in hoogte verstelbaar is. Het bureau van de PLUS-lijn heeft een uniek design doordat hij twee maal één poot heeft en aan de andere kant leunt op 2 maal een ladekast. Standaard hoogte: 74cm Afmeting Ladeblok nr 41 + 42: 43,2 x 60 x 55,5 (BxDxH) Afmeting Ladeblok nr 43 + 44: 43,2 x 80 x 55,5 (BxDxH)
  Prijs per stuk: € 905,00 Excl. BTW
 • Duo-bureau PLUS met ladekast - D
  Een duo bureau dat niet in hoogte verstelbaar is. Het bureau (type D) van de PLUS-lijn heeft een uniek design doordat hij één poot heeft en aan de andere kant wordt aan een kast bevestigd. Standaard hoogte: 74cm Keuze uit kast type 306 of 307 (zie "type ladekast"). De deur en het front van de kast is van melamine. Model 306 is tweezijdig met aan beide zijde een schijfdeur.
  Prijs per stuk: € 1.163,00 Excl. BTW
 • Inbus Project duo-bureau P8104I
  Dit inbus instelbare duo-bureau met H-frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Het bureau is in hoogte verstelbaar van 62cm tot 86cm. LET OP: de prijs is zonder het tussenpaneel. Het akoestische tussenpaneel is optioneel verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen.
  Prijs per stuk: € 1.154,00 Excl. BTW
 • Slinger Project Duo-bureau P8004S
  Dit slinger verstelbare duo-bureau recht P8004S is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 1.179,00 Excl. BTW
 • Duo zit-sta bureau MAX T-range
  Met deze luxe duo zit-sta MAX T-range bureau kan de hoogte van het bureau eenvoudig aangepast worden. De T-leg range is verkrijgbaar in meerdere formaten.
  Prijs per stuk: € 1.342,00 Excl. BTW
 • Elektrisch duo-bureau 64-125cm BEDBE16
  Een elektrisch verstelbaar duo-bureau. De duo-werkplek is onafhankelijk elektrisch verstelbaar. Voorzien van memory display, u kunt hierdoor met een druk op de knop naar uw favoriete staande of zittende positie. Standaard voorzien van kabelgoot. Het onderstel is verkrijgbaar in wit en aluminium.
  Prijs per stuk: € 1.390,00 Excl. BTW
 • Slinger Project duo-bureau P8104S
  Dit slinger instelbare duo-bureau met H-frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Kies eerst de afmeting, vervolgens het materiaal blad en dan de kleur. Het bureau is in hoogte verstelbaar van 62cm tot 86cm. Scrol naar beneden voor meer informatie.
  Prijs per stuk: € 1.445,00 Excl. BTW
 • Dubbele werkplek Stand Up
  Wilt u een zit-sta werkplek? Het werkplek meubilair van StandUp is de oplossing. De Duo StandUp bureaubladen kunnen aan beide kanten zeer eenvoudig op de gewenste hoogte ingesteld worden, simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het werkblad. De tafels zijn toepasbaar als flexwerkplek of concentratiewerkplek door de geluidsabsorberende foam in de gestoffeerde zijpanelen. Daarnaast is het een duurzame oplossing doordat er geen gebruik wordt gemaakt van elektra bij het verstellen.
  Prijs per stuk: € 1.895,00 Excl. BTW
 • Duo zit-sta bureau MAX Panel Range
  De Panel Range van MAX bestaat uit clusters van werkplekken die worden afgesloten met panelen. Dit zorgt voor een strakke en opgeruimde omgeving. Er kan gekozen worden voor 1 duo-werkplek (2 werkplekken) of 2 duo-werkplekken (4 werkplekken).
  Prijs per stuk: € 1.992,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2