Rechte bureaus

Als kantoorinrichter kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren over het inrichten van uw werkplekken. Wij hebben een breed assortiment aan bureaus, van inbus-, slinger- of elektrisch verstelbare bureaus. De rechte bureaus zijn geschikt voor elke standaard werkplek. De bureaus bieden meer dan voldoende ruimte en zijn te voorzien van diverse, moderne kleuren. Een standaard bureau is 160 of 180 cm breed en 80 cm diep. Heeft u vragen over de verschillende soorten bureaus? Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Het is ook mogelijk om op afspraak bureaus te bekijken in onze showroom.

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

 • Recht bureau B1000
  Dit instelbare bureau heeft 6 bladkleuren en 3 pootkleuren. Het bureau heeft zeven verschillende afmetingen.                                          Dit bureau is hoogte instelbaar van 62 tot 86 cm. Er zijn drie type poten: rond, ellips en recht. Het blad is 25 mm dik, afgewerkt met melamine inclusief ABS stootrand. Dit bureau wordt ongemonteerd geleverd.
  Prijs per stuk: € 278,00 Excl. BTW
 • Verstelbaar bureau Double-T
  Een verstelbaar WORK bureau van de serie Double-T. Verkrijgbaar met verschillende blad- en framekleuren. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 223,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 60-88cm

  Een in hoogte verstelbaar bureau is ideaal als u de hoogte van het bureau aan de gebruiker wilt aanpassen. De naam van het bureau zegt het al, slinger bureau, is door middel van een slinger handmatig in hoogte te verstellen.

  Bekijk de mogelijkheden van het bureau.

  Prijs per stuk: € 390,00 Excl. BTW
 • Bureau Carré CZ1000B
  Bureau Carré CZ1000B is voorzien van zijwangen en heeft een stevige onderstel. Het tafelblad is van melamine en kan geleverd worden in diverse kleuren. Bekijk de mogelijkheden!
  Prijs per stuk: € 469,00 Excl. BTW
 • Recht bureau T-poot Tendenz
  Bureau Tendenz met t-poot is een recht model en verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren en afmetingen. Inclusief kabelgoot.
  Prijs per stuk: € 224,00 Excl. BTW
 • Duo slinger bureau 60-88cm

  Een in hoogte verstelbaar duo-bureau is ideaal als u de hoogte van de bureaus aan de gebruikers willen aanpassen. De naam van het bureau zegt het al, slinger bureau, is door middel van een slinger handmatig in hoogte te verstellen.

  Bekijk de mogelijkheden van het duo-bureau.

  Prijs per stuk: € 862,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 70-115cm BH128
  Dit verstelbare bureau is ideaal voor flex-werkplekken. Het bureau is eenvoudig in hoogte te verstellen met een zwengel. Deze zwengel is netjes weggewerkt onder het bureaublad. Het slinger verstelbare zit/sta bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren.
  Prijs per stuk: € 320,00 Excl. BTW
 • Bureau inbus instelbaar P1004
  Dit Project bureau P1004 is hoogte instelbaar door middel van een inbus. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 345,00 Excl. BTW
 • Elektrisch bureau 71-116cm BE128

  Het elektrisch verstelbare bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren. Dit bureau is ideaal voor flexwerkplekken en kan op de gewenste zithoogte ingesteld worden. Inclusief memory display om verschillende hoogte instellingen op te slaan. Van exact hetzelfde model is ook een slinger verstelbaar bureau BH128 verkrijgbaar. 

  Prijs per stuk: € 562,00 Excl. BTW
 • Bureau Carré C1000B
  Dit instelbare bureau Carré C1000B is verkrijgbaar met verschillende blad- en framekleuren en is voorzien van O-poot.
  Prijs per stuk: € 341,00 Excl. BTW
 • Bureau Alfa C1000A
  Dit instelbare bureau Alfa C1000A is verkrijgbaar met verschillende blad- en framekleuren en is voorzien van een 4-poot. Het bureau is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
  Prijs per stuk: € 321,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 62-87cm QUST
  Dit verstelbare bureau met slinger heeft meerdere blad- en pootkleuren en is verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Het bureau is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Met behulp van een slinger zijn de onderstellen hoogte verstelbaar. Het blad is 25 mm dik inclusief PVC stootrand. Slinger verstelbaar: 62 tot 87 cm
  Prijs per stuk: € 392,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2