Zit-sta bureaus

Zit sta bureaus zien we tegenwoordig steeds vaker en zijn onderdeel van het nieuwe dynamische werken. Door gedurende een werkdag zitten en staan af te wisselen, blijft het lichaam in beweging, werkt u geconcentreerder en bent u productiever. Het zit sta bureau is verstelbaar en kan zo ingesteld worden dat u er zowel staand als zittend comfortabel aan kunt werken. De hoogte varieert zodat er voor ieder lichaamslengte een perfect in hoogte verstelbaar bureau is. Een werkplek die zich aanpast aan uw behoeftes, zodat u zich niet aan uw werkplek hoeft aan te passen. Zit sta bureaus kunnen uitstekend worden gebruikt bij vaste werkplekken of juist bij flexplekken. Meestal worden zit-sta bureaus elektrisch aangestuurd en zijn vaak voorzien van memory standen. Wij adviseren u graag over welk bureau het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende soorten bureaus of wilt u een zit sta bureau kopen? Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Het is ook mogelijk om op afspraak zit sta bureaus te bekijken in onze showroom.

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

 • Duo zit-sta bureau elektrisch verstelbaar 62-130cm

  Dit duo zit-sta bureau is elektrisch verstelbaar van 62 tot 130cm hoog. Bepaal zelf de ideale hoogte van uw bureau. 

  Bekijk de mogelijkheden van het elektrisch verstelbaar bureau.

  Prijs per stuk: € 1.502,00 Excl. BTW
 • Zit sta bureau Stand Up R
  Stand Up R van mikomax is een bureausysteem welke is voorzien van een unieke handmatige hoogte-verstelling van het bureaublad waarmee het mogelijk is om vrijwel direct van een zittende naar een staande positie over te gaan simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het bureaublad. De Stand Up R is dan ook een duurzame oplossing, het werkt volledig zonder elektriciteit.
  Prijs per stuk: € 1.664,00 Excl. BTW
 • Matrix Duo zit-sta bureau

  Matrix Duo zit-sta bureau is een betrouwbaar bureau. Het frame van het bureau kan gekozen worden voor werkbladen van diverse formaten. Matrix duo zit-sta bureau is elektrisch verstelbaar in hoogte.

  Bekijk de mogelijkheden van duo zit-sta bureau Matrix.

  Prijs per stuk: € 1.755,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 70-115cm BH128
  Dit verstelbare bureau is ideaal voor flex-werkplekken. Het bureau is eenvoudig in hoogte te verstellen met een zwengel. Deze zwengel is netjes weggewerkt onder het bureaublad. Het slinger verstelbare zit/sta bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren.
  Prijs per stuk: € 320,00 Excl. BTW
 • Elektrisch bureau 71-116cm BE128

  Het elektrisch verstelbare bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren. Dit bureau is ideaal voor flexwerkplekken en kan op de gewenste zithoogte ingesteld worden. Inclusief memory display om verschillende hoogte instellingen op te slaan. Van exact hetzelfde model is ook een slinger verstelbaar bureau BH128 verkrijgbaar. 

  Prijs per stuk: € 562,00 Excl. BTW
 • Elektrisch zit-sta bureau 62-130cm BZF3128
  Een modern kantoor kan bijna niet meer zonder zit-sta bureaus. Dit bureau maakt het mogelijk afwisselend zittend en staand te werken. Naast de gezondheidsvoordelen verbetert deze afwisseling ook de concentratie. Het elektrisch verstelbare zit-sta bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren. Inclusief memory display om verschillende hoogte instellingen op te slaan.
  Prijs per stuk: € 722,00 Excl. BTW
 • Elektrisch duo-bureau 64-125cm BEDBE16
  Een elektrisch verstelbaar duo-bureau. De duo-werkplek is onafhankelijk elektrisch verstelbaar. Voorzien van memory display, u kunt hierdoor met een druk op de knop naar uw favoriete staande of zittende positie. Standaard voorzien van kabelgoot. Het onderstel is verkrijgbaar in wit en aluminium.
  Prijs per stuk: € 1.390,00 Excl. BTW
 • Elektrisch verstelbaar bureau P3004
  Dit elektrisch verstelbare zit-sta bureau Project P3004 is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 868,00 Excl. BTW
 • Elektrisch verstelbaar bureau P3104 met zijwangen
  Project bureau recht met zijwangen is elektrisch verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 1.237,00 Excl. BTW
 • Elektrisch Project Duo-bureau P8004E
  Dit elektrisch verstelbare duo zitsta bureau Project P8004E is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 2.100,00 Excl. BTW
 • Elektrisch Project duo-bureau P8104E
  Dit elektrisch instelbare duo-bureau met H-frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Het bureau is in hoogte verstelbaar van 62cm tot 130cm en is dus ideaal voor zit-sta werkplekken. LET OP: de prijs is zonder het tussenpaneel. Het akoestische tussenpaneel is optioneel verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen.
  Prijs per stuk: € 2.272,00 Excl. BTW
 • Zit-sta bureau Matrix S2S650 Single Frame
  Een zit-sta bureau voorzien van een uitklapbaar en telescopisch frame. Matrix S2S650 is daarom erg eenvoudig te installeren. Zit-sta bureau Matrix is elektrisch in hoogte te verstellen van 65-130 cm. Dit gebeurt geheel geluidloos en is ideaal voor drukke werkruimtes. Dit maakt het mogelijk voor de gebruiker de werkplek in te stellen in de meest stiltegevoelige ruimtes. Deze zit-sta bureau voldoet aan alle nodige normen. Het is de ideale werkplek voor op kantoor en in huis. Het onderstel van Matrix S2S650 is te verkrijgen in de kleur wit RAL 9016. Scrol naar beneden voor meer informatie.
  Prijs per stuk: € 828,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2