Zit-sta bureaus

Zit sta bureaus zien we tegenwoordig steeds vaker en zijn onderdeel van het nieuwe dynamische werken. Door gedurende een werkdag zitten en staan af te wisselen, blijft het lichaam in beweging, werkt u geconcentreerder en bent u productiever. Het zit sta bureau is verstelbaar en kan zo ingesteld worden dat u er zowel staand als zittend comfortabel aan kunt werken. De hoogte varieert zodat er voor ieder lichaamslengte een perfect in hoogte verstelbaar bureau is. Een werkplek die zich aanpast aan uw behoeftes, zodat u zich niet aan uw werkplek hoeft aan te passen. Zit sta bureaus kunnen uitstekend worden gebruikt bij vaste werkplekken of juist bij flexplekken. Meestal worden zit-sta bureaus elektrisch aangestuurd en zijn vaak voorzien van memory standen. Wij adviseren u graag over welk bureau het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende soorten bureaus of wilt u een zit sta bureau kopen? Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Het is ook mogelijk om op afspraak zit sta bureaus te bekijken in onze showroom.

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

 • Slinger bureau 70-115cm BH128
  Het slinger verstelbare zit/sta bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren. Blad: 25mm, voorzien van 2mm dik PVC stootrand. Dit model is ook verkrijgbaar met een elektrische uitvoering. Verstelbaar: 70,5cm - 115cm.
  Prijs per stuk: € 320,00 Excl. BTW
 • Elektrisch bureau 70-115cm BE128
  Het elektrisch verstelbare bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren. Blad: 25mm, voorzien van 2mm dik PVC stootrand. Inclusief memory display om verschillende hoogte instellingen op te slaan. Van exact hetzelfde model is ook een slinger verstelbaar bureau verkrijgbaar (BH128). Verstelbaar: 70,5cm - 115cm.
  Prijs per stuk: € 562,00 Excl. BTW
 • Elektrisch verstelbaar bureau P3004
  Dit elektrisch verstelbare zit-sta bureau Project P3004 is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 868,00 Excl. BTW
 • Elektrisch verstelbaar bureau P3104 met zijwangen
  Project bureau recht met zijwangen is elektrisch verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 1.237,00 Excl. BTW
 • Elektrisch zit-sta bureau 62-130cm BZF3128
  Het elektrisch verstelbare zit-sta bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren. Blad: 25mm, voorzien van 2mm dik PVC stootrand. Inclusief memory display om verschillende hoogte instellingen op te slaan.
  Prijs per stuk: € 722,00 Excl. BTW
 • Zit-sta bureau MAX T-range
  Met deze luxe zit-sta MAX T-range bureau kan de hoogte van het bureau eenvoudig aangepast worden. De T-leg range is verkrijgbaar in meerdere formaten.
  Prijs per stuk: € 1.005,00 Excl. BTW
 • Elektrisch verstelbaar bureau PLUS
  Een goed ontworpen kantoor is niet alleen een kantoor waarin alles er goed uitziet, maar ook een kantoor waar daadwerkelijk goed in kan worden gewerkt. Om dit te kunnen verwezenlijken is een vast bureau helaas niet voldoende. U heeft een systeem nodig en het elektrisch verstelbare bureau PLUS is de oplossing. Verstelbaar: 65-125cm
  Prijs per stuk: € 1.212,00 Excl. BTW
 • Enkele werkplek Stand Up
  Wilt u een zit-sta werkplek? Het werkplek meubilair van StandUp is de oplossing. Het StandUp bureaublad kan zeer eenvoudig op de gewenste hoogte ingesteld worden, simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het werkblad. De tafels van StandUp zijn goed toepasbaar als flexwerkplek of concentratiewerkplek door de zijpanelen. Daarnaast is het een duurzame oplossing doordat er geen gebruik wordt gemaakt van elektra bij het verstellen.
  Prijs per stuk: € 1.295,00 Excl. BTW
 • Zit-sta bureau Matrix S2S650
  Een zit-sta bureau voorzien van een uitklapbaar en telescopisch frame. Matrix S2S650 is daarom erg eenvoudig te installeren. Zit-sta bureau Matrix is elektrisch in hoogte te verstellen van 65-130 cm. Dit gebeurt geheel geluidloos en is ideaal voor drukke werkruimtes. Dit maakt het mogelijk voor de gebruiker de werkplek in te stellen in de meest stiltegevoelige ruimtes. Deze zit-sta bureau voldoet aan alle nodige normen. Het is de ideale werkplek voor op kantoor en in huis. Het onderstel van Matrix S2S650 is te verkrijgen in de kleur wit RAL 9016. Scrol naar beneden voor meer informatie.
  Prijs per stuk: € 825,00 Excl. BTW
 • Dubbele werkplek Stand Up
  Wilt u een zit-sta werkplek? Het werkplek meubilair van StandUp is de oplossing. De Duo StandUp bureaubladen kunnen aan beide kanten zeer eenvoudig op de gewenste hoogte ingesteld worden, simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het werkblad. De tafels zijn toepasbaar als flexwerkplek of concentratiewerkplek door de geluidsabsorberende foam in de gestoffeerde zijpanelen. Daarnaast is het een duurzame oplossing doordat er geen gebruik wordt gemaakt van elektra bij het verstellen.
  Prijs per stuk: € 1.895,00 Excl. BTW
 • Elektrisch Project Duo-bureau P8004E
  Dit elektrisch verstelbare duo zitsta bureau Project P8004E is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 2.100,00 Excl. BTW
 • Elektrisch duo-bureau 64-125cm BEDBE16
  Een elektrisch verstelbaar duo-bureau. De duo-werkplek is onafhankelijk elektrisch verstelbaar. Standaard voorzien van kabelgoot. Het onderstel is standaard in de kleur wit.
  Prijs per stuk: € 1.390,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2