Bureaustoelen >

MV beschikt over een ruim assortiment bureaustoelen. Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om de bureaustoel te vinden welke bij u past. Een bureaustoel voor thuis moet namelijk weer aan andere eisen voldoen dan een bureaustoel op kantoor. Het assortiment bevat ergonomische bureaustoelen waaronder design bureaustoelen en budget bureaustoelen. Bent u op zoek naar een specifieke bedrijfsstoel? MV Kantoor heeft een ruim aanbod aan industriestoelen. Wij geven graag zitadvies aan onder andere bedrijven en instellingen. Bij ons kunt u terecht voor een ergonomische bureaustoel en ARBO deskundig advies. Maak gerust een afspraak voor proefzitten van bureaustoelen in onze showroom in Zeist.

Artikelen 1 tot 12 van 110 in totaal

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Movy NPR 14M8
  MOVY 14M8 staat voor een zitcomfort dat meestal alleen ervaren wordt in de eerste klasse. Net als elke andere Interstuhl stoel, zijn de vorm, functie en ergonomie allen gericht op het verstrekken van een echt goed zitten ervaring. Deze bureaustoel verhoogt synchroontechniek op een echt premium niveau - dit is wat we het Body-float effect noemen. Het gevoel is zwevend en gewichtloos. Het ontwerp is licht, dynamisch, zuiver. Een bureaustoel voor vandaag.

  Normale prijs: € 897,00Excl. BTW

  Special Price € 509,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Interstuhl AIMis1 1S32
  Draaifauteuil hoog voorzien van een hoofdsteun. De zitting en rugleuning is gestoffeerd met Rundnappaleder Zwart. De AIMis1 is een uitgebreide bureaustoel die aan alle werkplekeisen voldoet. De stoel is uit voorraad leverbaar.
  Prijs per stuk: € 599,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Movy 14M6
  ACTIEMODEL: MOVY 14M6 staat voor een zitcomfort dat meestal alleen ervaren wordt in de eerste klasse. Net als elke andere Interstuhl stoel, zijn de vorm, functie en ergonomie allen gericht op het verstrekken van een echt goed zitten ervaring. Deze bureaustoel verhoogt synchroontechniek op een echt premium niveau - dit is wat we het Body-float effect noemen. Het gevoel is zwevend en gewichtloos. Het ontwerp is licht, dynamisch, zuiver. Een bureaustoel voor vandaag.

  Normale prijs: € 864,00Excl. BTW

  Special Price € 479,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Hero 172H
  ACTIEMODEL: de Hero 172H is er voor de helden van de werkvloer. Of die nou zwaar, licht, lang of kort zijn- HERO past zich door het unieke Autofit-synchroonmechanisme automatisch aan de gebruiker aan. Deze techniek is onzichtbaar verwerkt in de stoel, waardoor Hero er slank en atletisch uitziet. Iedereen tussen de 45 en 120 kilo kan goed en comfortabel zitten op deze held. De ergonomische bureaustoel heeft een middelhoge rugleuning van netbespanning.

  Normale prijs: € 1.273,00Excl. BTW

  Special Price € 749,00

 • ACTIEMODEL: Kruk Up
  De dynamische Kruk Up zorgt voor een flexibele en speelse werkplek. De Up is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar. Met vijf kleurvariaties is het een vrolijk product dat naadloos in elke kamer past. Bovendien biedt het zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling.
  Prijs per stuk: € 129,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Every 146E
  ACTIEMODEL: De Interstuhl bureaustoel Every 146E is uitgevoerd met zwart of wit kunststof. De bureaustoel heeft 10 jaar garantie (3 jaar op de bekleding en de wielen) en de gerenommeerde Interstuhl kwaliteit. Voorzien van synchroontechniek met gewichtsregeling, een zitdiepteverstelling, verstelbare lendensteun en multifunctionele 4D armleggers.

  Normale prijs: € 708,00Excl. BTW

  Special Price € 375,00

 • Bureaustoel Every 182E
  De Every 182E bureaustoel met netbespanning is van gerenommeerde Interstuhl kwaliteit en voorzien van velen functies.
  Prijs per stuk: € 347,00 Excl. BTW
 • Bureaustoel Every 172E
  De Every 172E bureaustoel met netbespanning is van gerenommeerde Interstuhl kwaliteit en voorzien van vele functies.
  Prijs per stuk: € 322,00 Excl. BTW
 • Bureaustoel Hag H09 9220 stof
  De HAG H09 9220 bureaustoel in stof is een comfortabele bureaustoel met de combinatie van zitcomfort en design. Uitgevoerd in stof met medium rugleuning voorzien van luxe netbespanning.
  Vanaf: € 1.090,00 Excl. Tax
 • Bureaustoel Movy 13M3
  De Interstuhl bureaustoel MOVY 13M3 is een degelijke en ergonomische bureaustoel met 10 jaar garantie. Verkrijgbaar in veel varianten. Proefzitten kan in onze showroom in Zeist.
  Prijs per stuk: € 502,00 Excl. BTW
 • Bureaustoel HAG H09 9220 leder
  De HAG H09 9220 bureaustoel in leder is een comfortabele bureaustoel met de combinatie van zitcomfort en design. Uitgevoerd in leder voorzien van luxe netbespanning.
  Vanaf: € 1.283,00 Excl. Tax
 • Bureaustoel Movy 14M3
  De Interstuhl bureaustoel MOVY 14M3 met netbespanning is een degelijke en ergonomische bureaustoel.
  Prijs per stuk: € 499,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5