Bureaustoelen >

MV Kantoor beschikt over een ruim assortiment bureaustoelen. Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om een bureaustoel te vinden welke bij u past. Een bureaustoel voor thuis moet namelijk weer aan andere eisen voldoen dan een bureaustoel op kantoor. Het assortiment bevat ergonomische bureaustoelen waaronder design bureaustoelen en budget bureaustoelen. Bent u op zoek naar een specifieke bedrijfsstoel? MV Kantoor heeft een ruim aanbod aan industriestoelen. Wij geven graag zitadvies aan onder andere bedrijven en instellingen. Bij ons kunt u terecht voor een ergonomische bureaustoel en ARBO deskundig advies. Maak gerust een afspraak voor proefzitten van bureaustoelen in onze showroom in Zeist.

Artikelen 1 tot 12 van 115 in totaal

 • Zadelstoel Hag Capisco 8106
  De HAG bureaustoel Capisco 8106 is een ergonomische zadelstoel die zeer geschikt voor bewegend zitten. EN1335 norm en is instelbaar in hoogte, zitdiepte, rughoogte. Standaard voorzien met gaslift 200mm hoogte interval (zithoogte 470-655mm)
  Prijs per stuk: € 812,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Se7en Flex NPR 3496
  De Se7en Flex heeft zich keer op keer bewezen als dé bureaustoel voor de zakelijke markt. Een oerdegelijke bureaustoel voorzien van alle mogelijke technieken en keurmerken. Deze betaalbare NPR stoel is geschikt voor een brede doelgroep door de ruime instel mogelijkheden, wat hem daarom ook zeer populair maakt. De bureaustoel Se7en Flex 3496 is een bureaustoel in NPR uitvoering met een netbespannen rug. Voldoet aan de EN1335 en NPR1813 richtlijn.
  Prijs per stuk: € 425,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Se7en Air
  Deze Se7en Air bureaustoel heeft een luxe netbespannen rug en zitting, voldoet aan de EN1335 norm, is 98% recyclebaar en heeft 5 jaar garantie. De Se7en bureaustoel Air is een stoel die iedereen past, maar niemand anders heeft. De stoel heeft een netbespannen rug (zwart) en zitting en is voorzien van een middelhoge rugleuning.
  Prijs per stuk: € 519,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Movy 14M6
  ACTIEMODEL: MOVY 14M6 staat voor een zitcomfort dat meestal alleen ervaren wordt in de eerste klasse. Net als elke andere Interstuhl stoel, zijn de vorm, functie en ergonomie allen gericht op het verstrekken van een echt goed zitten ervaring. Deze bureaustoel verhoogt synchroontechniek op een echt premium niveau - dit is wat we het Body-float effect noemen. Het gevoel is zwevend en gewichtloos. Het ontwerp is licht, dynamisch, zuiver. Een bureaustoel voor vandaag.

  Normale prijs: € 864,00Excl. BTW

  Special Price € 479,00

 • Bureaustoel HAG Sofi 7500
  Aantrekkelijk, innemend, inspirerend. De HÅG SoFi kan naar eigen wens worden aangepast. Van een subtiel, verfijnd en coherent uiterlijk tot expressief en gewaagd. Er is een breed aantal materialen en kleuren waar u uit kunt kiezen en mee kunt combineren. De collectie combineert en perfectioneert de beste design eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor HÅG. Ervaar HÅG SoFi. Standaard voorzien met gaslift 165mm hoogte interval (zithoogte 400-550mm). Een gemonteerde versie heeft 1 week langere levertijd.
  Prijs per stuk: € 494,00 Excl. BTW
 • Bureaustoel Movy 13M3
  De Interstuhl bureaustoel MOVY 13M3 is een degelijke en ergonomische bureaustoel met 10 jaar garantie. Verkrijgbaar in veel varianten. Proefzitten kan in onze showroom in Zeist.
  Prijs per stuk: € 502,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Hero 172H
  ACTIEMODEL: de Hero 172H is er voor de helden van de werkvloer. Of die nou zwaar, licht, lang of kort zijn- HERO past zich door het unieke Autofit-synchroonmechanisme automatisch aan de gebruiker aan. Deze techniek is onzichtbaar verwerkt in de stoel, waardoor Hero er slank en atletisch uitziet. Iedereen tussen de 45 en 120 kilo kan goed en comfortabel zitten op deze held. De ergonomische bureaustoel heeft een middelhoge rugleuning van netbespanning.

  Normale prijs: € 1.273,00Excl. BTW

  Special Price € 749,00

 • Bureaustoel AirPad 3C42 Leder
  Luxe Interstuhl bureaustoel Airpad 3C42 Leder is een ergonomische prijswinnaar met 10 jaar garantie. Geschikt voor allerlei gewichttypes en lengtes.
  Prijs per stuk: € 1.118,00 Excl. BTW
 • Bureaustoel Every 182E
  De Every 182E bureaustoel met netbespanning is van gerenommeerde Interstuhl kwaliteit en voorzien van velen functies.
  Prijs per stuk: € 347,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Goal Edition 152GA
  U heeft een afwisselende baan. Maar of u ook een afwisselende zithouding heeft, wagen we te betwijfelen. Tenslotte bent u op kantoor vooral bezig met uw werk, niet met zitten! Toch is voor uw gezondheid de volgende zithouding altijd de beste. All-inclusive Goal Edition 152GA ondersteunt in iedere zithouding en is daarom de ideale partner op iedere werkplek. Nu al een klassieker, en dat wil wat zeggen. De bureaustoel is gestoffeerd met stof Lucia. Zwart is snel leverbaar en de andere kleuren hebben een levertijd van 5-6 weken.

  Normale prijs: € 979,00Excl. BTW

  Special Price € 449,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Movy 23M6
  ACTIEMODEL: de bureaudraaistoel MOVY 23M6 staat voor een zitcomfort dat meestal alleen ervaren wordt in de eerste klasse. Net als elke andere Interstuhl stoel, zijn de vorm, functie en ergonomie allen gericht op het verstrekken van een echt goed zitten ervaring. Deze bureaustoel verhoogt synchroontechniek op een echt premium niveau - dit is wat we het Body-float effect noemen. Het gevoel is zwevend en gewichtloos. Het ontwerp is licht, dynamisch, zuiver. Een bureaustoel voor vandaag.

  Normale prijs: € 1.016,00Excl. BTW

  Special Price € 559,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Se7en Ergo 16G2

  De Se7en Ergo bureaustoel 16G2 is een ergonomische bureaustoel met een aantrekkelijke actieprijs! De budgetstoel Se7en Ergo is ergonomisch gevormd. Voorzien van zwart kunststof voetkruis en de zitting is naar keuze in verschillende kleuren Lucia stof. Scroll naar beneden voor meer productinformatie.

  PLUSPUNTEN:
  - Gratis geleverd
  - Gratis gemonteerd (kleur: zwart)
  - Kleur zwart op voorraad
  - Optimale ondersteuning in elke zithouding
  - 5 jaar garantie

  Prijs per stuk: € 339,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5