Industriestoelen

In een werkplaats gaat het er even anders aan toe dan op kantoor. Natuurlijk wil je ergonomisch goed zitten. Dat is basisvoorwaarde één, daarnaast moet een goede industriële stoel bij je werkplek passen en tegen een stootje kunnen. Dus zijn er in een industriële omgeving andere eisen dan je op kantoor zult aantreffen: indien nodig bestand tegen zuren en andere chemicaliën, indien nodig in ESD uitvoering leverbaar, eenvoudig te reinigen, robuust en afwijkende hoogte instellingen. MV Kantoor biedt een ruim assortiment werkstoelen en industriestoelen. Deze stoelen hebben als belangrijkste functie dat ze stevig en stabiel zijn en goede ondersteuning bieden tijdens de werkzaamheden. De werkplaatskrukken of –stoelen worden gekenmerkt door eenvoud en functionaliteit. Bovendien zijn ze gemaakt van de beste kwaliteit materialen voor stevigheid en stabiliteit.

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

 • Werkplaats kruk Labster 9107
  Deze werkplaatskruk labster is een kruk speciaal voor het laboratorium en is leverbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 209,00 Excl. BTW
 • Labster werkplaats ESD kruk 9107E

  ESD veilige kruk Labster 9107E is een kruk speciaal voor een ESD veilige omgeving, verstelbereik van 450-650mm.

  Bekijk de mogelijkheden van Kruk Labster.

  Prijs per stuk: € 261,00 Excl. BTW
 • Stahulp Labster ESD 9106E
  Bimos Labster stahulp 9106E is een ESD veilige stahulp. Standaard met schotelvoet, zithoogte 650-850mm. Bekleding is Pur.
  Prijs per stuk: € 293,00 Excl. BTW
 • Labster Laboratorium Stahulp 9106
  Bimos Labster stahulp 9106 is een handige laboratorium stahulp die u wat extra steun biedt. Labster Stahulp is standaard voorzien met een schotelvoet.
  Prijs per stuk: € 242,00 Excl. BTW
 • Stahulp Bimos Fin 9144
  De Fin stahulp van Bimos, comfortabel, ergonomisch en multifunctioneel inzetbaar. Voeten en benen worden 60% minder belast dan in staande positie.
  Prijs per stuk: € 282,00 Excl. BTW
 • Stahulp Bimos ESD Fin 9144E
  De Fin stahulp van Bimos, comfortabel, ergonomisch en inzetbaar in ESD ruimtes. Voeten worden 60% minder belast dan in staande positie.
  Prijs per stuk: € 328,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Interstuhl Labsit 9123
  Labsit is dé sterke universele bureaustoel die je op vele plekken kunt inzetten. De stoel is sterk, makkelijk afneembaar, ergonomisch en ook geschikt voor hogere werkplekken. Labsit is licht, duurzaam en zeer interessant qua prijs-kwaliteit. De garantie op deze universele stoel is 10 jaar.
  Prijs per stuk: € 172,00 Excl. BTW
 • Hag Capisco Puls 8010

  De Hag Capisco Puls 8010 bureaustoel is zeer licht en flexibel, verkrijgbaar in frisse kleuren. Geschikt voor actief zitten en perfect te combineren met een zit sta bureau. 

  Kiest u voor een gemonteerde versie? Houd dan rekening met een leverijd van ca. 5 weken. Een ongemonteerde bureaustoel heeft een levertijd van ca. 4 weken. 

  Ontdek hieronder alle mogelijkheden van deze bureaustoel. 

  Normale prijs: € 435,00Excl. BTW

  Special Price € 370,00

 • Werkplaatsstoel ESD Neon 1+2

  De Bimos Neon ESD werkplaatsstoel is een ergonomische bureaustoel voor een ESD veilige werkomgeving. Verkijgbaar in diverse uitvoeringen.

  Bekijk de mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 331,00 Excl. BTW
 • Laboratorium stoel Neon 1+2
  De Bimos Laboratoriumstoel Neon 1+2, is een ergonomisch model. Dit model is voorzien van alle instelmogelijkheden van een bureaustoel.
  Prijs per stuk: € 276,00 Excl. BTW
 • Werkplaatsstoel Neon 1+2

  De werkplaatstoel Neon 1+2 is een ergonomische productiestoel. De stoel is leverbaar in diverse uitvoeringen.

  Bekijk de mogelijkheden van de werkplaatsstoel.

  Prijs per stuk: € 281,00 Excl. BTW
 • Hoge laboratorium stoel Neon 3
  De Bimos Neon 3 is een hoge laboratorium stoel, een ergonomisch model. Dit model is voorzien van opstaphulp en heeft alle instelmogelijkheden van een bureaustoel. Scrol naar beneden voor meer informatie.
  Prijs per stuk: € 345,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2