Industriestoelen

Het inrichten van een werkplaats is anders dan een kantoorinrichting. In een werkplaatsinrichting of industriële werkplek heeft u goed uitgeruste meubels nodig die gericht zijn op deze type werkomgeving. Deze industriestoelen zijn speciaal ontworpen voor een werkplaats waarbij rekening gehouden wordt met variërend werk, de hoogte waarop werkzaamheden worden uitgevoerd en de hygiëne van de omgeving. Werkplaatsstoelen zijn hiervoor ideaal doordat ze eenvoudig te reinigen zijn en kunnen bovendien goed tegen een stootje. Daarnaast gelden er andere eisen aan een industriële werkplek, zoals het bestand zijn tegen zuren en andere chemicaliën en indien nodig in ESD uitvoering leverbaar.
Deze hoge industriestoelen worden vaak geleverd in een zwarte kleur, maar sommige modellen zijn ook mogelijk in andere kleuren. De hoge werkstoel op wielen biedt zowel ergonomisch de juiste ondersteuning, als stabiliteit en zijn praktisch in hun gebruik voor in de werkomgeving. Bekijk ons ruim en divers aanbod van ergonomische industriestoelen en voeg deze toe aan uw werkplaatsinrichting.

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

 • Werkplaatsstoel Neon 1+2

  Comfortabel te werk gaan met de ergonomische werkstoel.

  De Neon werkstoel combineert voortreffelijke ergonomie met uitstekend zitcomfort. Deze unieke werkplaatsstoel is voorzien van een 1+1 kliksysteem waarbij u de bekleding van de stoel met één klik kunt verwisselen.

  De industriestoel heeft een modern design en is mogelijk in verschillende uitvoeringen.
  Bekijk de mogelijkheden van de werkplaatsstoel Neon 1+2.

  Prijs per stuk: € 281,00 Excl. BTW
 • Werkplaatsstoel Nexxit 1+2

  De Bimos werkplaatsstoel Nexxit 1+2 is de ideale productiestoel met een ergonomische zitting. Dit model is voorzien van veel instelmogelijkheden die u uitstekend gemak bieden.

  Bekijk de mogelijkheden van werkplaatsstoel Nexxit 1+2.

  Normale prijs: € 276,00Excl. BTW

  Special Price € 221,00

 • ACTIEMODEL: Werkplaats stoel Se7en Industry 9631

  De Se7en Industry 9631 is een actiemodel met een goed zitcomfort en is verstelbaar van 62 cm tot 90 cm hoogte. De stoel is gestoffeerd met PUR in de kleur zwart.

  De hoge werkstoel op wielen is een praktische industriestoel. De zwarte bekleding van de werkplaatsstoel is bedekt met PUR waardoor de stoel eenvoudig te reinigen is en is voorzien van anti-slip.

  Kies de hoge industriestoel met of zonder armleggers.

  Normale prijs: € 285,00Excl. BTW

  Special Price € 275,00

 • ACTIEMODEL: Interstuhl Labsit 9123

  Labsit is dé sterke universele bureaustoel die je op vele plekken kunt inzetten.

  De stoel is sterk, makkelijk afneembaar, ergonomisch en ook geschikt voor hogere werkplekken.
  Labsit is licht, duurzaam en zeer interessant qua prijs-kwaliteit. De garantie op deze universele stoel is 10 jaar.

  Dit actiemodel is mogelijk in 2 stofferingen, Magic en Pur. 
  Stel uw eigen industriestoel samen en maak uw werkplek compleet met de Bimos Labsit stoel.

  Prijs per stuk: € 172,00 Excl. BTW
 • Hoge werkplaatsstoel Neon 3

  Bimos werkplaatsstoel Neon 3 is een hoge industriestoel met een ergonomische zitting. Dit model is voorzien van een opstaphulp en heeft alle instelmogelijkheden van een bureaustoel.

  Bekijk de mogelijkheden van de stoel.

  Prijs per stuk: € 345,00 Excl. BTW
 • Werkplaatsstoel Nexxit 3

  De Bimos werkplaatsstoel Nexxit 3 is de ideale productiestoel met een ergonomische en hoge zitting. Dit model is voorzien van veel instelmogelijkheden die u uitstekend gemak bieden.

  Bekijk de mogelijkheden van werkplaatsstoel Nexxit 3.

  Prijs per stuk: € 272,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Werkplaats stoel Se7en Industry 9633

  De Se7en Industry 9633 is een actie werkplaatsstoel met een goed zitcomfort die makkelijk verstelbaar is in hoogte (laag model: 45cm tot 60cm).

  De hoge werkstoel op wielen is een praktische industriestoel. De bekleding van de werkplaatsstoel is bedekt met PUR waardoor de stoel eenvoudig te reinigen is.
  De industriestoel is standaard in zwart. Kies de werkplaats stoel met of zonder armleggers.

  Normale prijs: € 236,00Excl. BTW

  Special Price € 226,00

 • Loketstoel Every 196E

  De lokelstoel 196E Every heeft de perfecte combinatie van ontwerp en funcionaliteit. De hoge werkstoel is ideaal voor achte een counter of een kassa. De Interstuhl is leverbaar in diverse stoffen en kleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van loketstoel 196E.

  Prijs per stuk: € 572,00 Excl. BTW
 • Werkplaatsstoel ESD Neon 1+2

  De Bimos Neon ESD werkplaatsstoel is een ergonomische bureaustoel voor een ESD veilige werkomgeving. Verkijgbaar in diverse uitvoeringen.

  Bekijk de mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 331,00 Excl. BTW
 • Laboratorium stoel Neon 1+2
  De Bimos Laboratoriumstoel Neon 1+2, is een ergonomisch model. Dit model is voorzien van alle instelmogelijkheden van een bureaustoel.
  Prijs per stuk: € 276,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Counterstoel Se7en Basic

  Voordelige en kwalitatieve counterstoel: De Basic Counter.
  De zithoogte van de hoge werkplaatsstoel is verstelbaar van circa 59-77cm en is voorzien van een gestoffeerde rugleuning.

  De hoge werkstoel op wielen is geschikt voor achter balies, werkplaatsen en kassa's. De counter stoel in zwart is voorradig en snel leverbaar. Werkplaatsstoel Se7en is mogelijk in diverse kleuren, maar hiervoor geldt een langere levertijd.

  Bekijk de mogelijkheden van actie counterstoel Se7en Basic en verricht uw werkzaamheden op een comfortabele en ondersteunende stoel.

  Normale prijs: € 421,00Excl. BTW

  Special Price € 411,00

 • Loketstoel Goal 195G

  Deze hoge loketstoel/kassastoel Goal 195G is voorzien van alle comfort en ergonomische voordelen. De hoge loketstoel kan gekozen worden in diverse kleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van de counterstoel Goal 195G van Interstuhl.

  Prijs per stuk: € 668,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2