Dynamische werkplek >

Een dynamische werkplek is een werkplek waar u uw werkzaamheden achter het bureau kunt combineren met lichaamsbeweging. Kantoormedewerkers zitten meer dan 8 uur per dag achter hun beeldscherm en hebben hierdoor een sedentaire levensstijl aangenomen. MV Kantoor biedt een ruim assortiment in kantoormeubilair wat bijdraagt aan een dynamische werkplek waar u naast uw werk ook kunt richten op uw gezondheid. Deze meubels stimuleren beweging en daarmee ook de doorbloeding. Medewerkers worden productiever, creatiever en minder vermoeid.
Met deze innovatieve kantoormeubelen creëert u een ergonomische werkomgeving en wordt het aantal zituren substantieel verminderd.

Artikelen 1 tot 12 van 94 in totaal

 • Vergader-statafel Max

  Sneller klaar met vergaderen als u staand vergaderen introduceert met de Max vergader-statafel.

  Statafel Max is een rechthoekige tafel van 110cm hoog met een melamine tafelblad in diverse bladkleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van vergadertafel Max.

  Prijs per stuk: € 856,00 Excl. BTW
 • Screenshare vergader sta-tafel Hybrid

  Staand vergaderen met een scherm kan eenvoudig met de Screenshare vergader-statafel Hybrid.

  Deze hoge vergadertafel is voorzien van een achterwand waar u een scherm op kunt monteren zodat u eenvoudig presentaties of video conferenties kunt houden.

  Bekijk de mogelijkheden van Screenshare vergader sta-tafel Hybrid.

  (Wordt zonder scherm en krukken geleverd)

  Prijs per stuk: € 2.831,00 Excl. BTW
 • Vergader-statafel Hybrid

  Introduceer staand vergaderen met de Hybrid vergader-statafel.

  Statafel Hybrid is een rechthoekige tafel van 108cm hoog met een melamine tafelblad in diverse afmetingen en bladkleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van vergadertafel Hybrid.

  Prijs per stuk: € 1.069,00 Excl. BTW
 • Duo zit-sta bureau MAX Panel Range

  Kies voor zittend en/of staand werken met het duo zit-sta bureau MAX Panel Range.
  Dit Panel Range model bestaat uit een cluster van meerdere werkplekken die worden omhulsd door panelen bij het frame van de bureaus. Hierdoor oogt de kantoortuin direct een stuk netter.

  Het duo zit-sta bureau is mogelijk in diverse afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit 2, 4 of 6 werkplekken. Max Panel Range is mogelijk als een in hoogte instelbaar bureau d.m.v een inbussleutel of een elektrisch verstelbaar bureau. Het bureau kan in hoogte ingesteld/versteld worden van 65-128cm.

  Bekijk de mogelijkheden van duo zit-sta bureau MAX Panel Range.

  Prijs per stuk: € 2.032,00 Excl. BTW
 • Vierpersoons zit-sta werktafel Max Hybrid

  Geef uw ergonomische werkplek een warme uitstraling met Hybrid bureaus.

  Transformeer uw dynamische werkplek eenvoudig van een comfortabel zit bureau naar een actieve sta werkplek.

  Deze vierpersoons werkplek is in-/verstelbaar in hoogte van 65cm tot 128cm en maakt de afwisseling van zitten en staan simpel. Het bureau voor 4 personen is verkrijgbaar als hoogte instelbaar bureau d.m.v. een inbussleutel of als elektrisch bureau d.m.v. elektrische motoren verwerkt in het bureau. 

  De zit-sta werkplekken zijn extreem stil in de verstelling van hoogte, de bekabeling is slim weggewerkt en met de Max Hybrid werkplek bent u verantwoord en duurzaam bezig. Deze goede bureaus kenmerken zich door het gebruik van hout en stof, maar zijn ook mogelijk in andere onderstel materialen.

  Bekijk de mogelijkheden van de in hoogte verstelbare Max Hybrid bureaus.

  Prijs per stuk: € 3.284,00 Excl. BTW
 • Driepersoons zit sta werktafel Max Hybrid

  Transformeer uw dynamische werkplek eenvoudig van een comfortabel zit bureau naar een actieve sta werkplek. 
  Wingbureau Max Hybrid is in-/verstelbaar in hoogte van 65cm tot 128cm en maakt de afwisseling van zitten en staan mogelijk.

  Het Hybrid bureau kenmerkt zich door de stijlvolle houten poten en stofkleuren. Andere pootmaterialen zijn ook mogelijk.
  Het wingbureau is verkrijgbaar als hoogte instelbaar bureau d.m.v. een inbussleutel of als elektrisch bureau d.m.v. elektrische motoren verwerkt in het bureau. 

  De zit-sta werkplekken zijn extreem stil in de verstelling van hoogte, de bekabeling is slim weggewerkt en met de Max wingbureaus bent u verantwoord en duurzaam bezig. U kunt kiezen voor 3 of 6 werkplekken

  Bekijk de mogelijkheden van de zit-sta werkplekken en kies voor een in hoogte instelbaar bureau of een elektrisch bureau.

  Prijs per stuk: € 4.306,00 Excl. BTW
 • Elektrisch zit-sta bureau Matrix Single Frame

  Elektrisch zit-sta bureau uit de Matrix collectie is een handige en bijzondere toevoeging aan de kantoorinrichting.
  Dit in hoogte verstelbare bureau is namelijk voorzien van een uitklapbaar en telescopisch frame wat het installeren van het bureau eenvoudig maakt.

  De tafel kan versteld worden van 65cm tot 130cm en is mogelijk met verschillende afmetingen tafelbladen en bladkleuren.

  Prijs per stuk: € 831,00 Excl. BTW
 • Duo zit-sta bureau Max Hybrid

  Transformeer uw dynamische werkplek eenvoudig van een comfortabel zit bureau naar een actieve sta werkplek. 
  Duo bureau Max Hybrid is in-/verstelbaar in hoogte van 65cm tot 128cm en maakt de afwisseling van zitten en staan mogelijk.

  Het Hybrid bureau kenmerkt zich door de stijlvolle houten poten en stofkleuren. Andere pootmaterialen zijn ook mogelijk.
  Het bureau voor 2 personen  is verkrijgbaar als hoogte instelbaar bureau d.m.v. een inbussleutel of als elektrisch bureau d.m.v. elektrische motoren verwerkt in het bureau. 

  De zit-sta werkplekken zijn extreem stil in de verstelling van hoogte, de bekabeling is slim weggewerkt en met de Max wingbureaus bent u verantwoord en duurzaam bezig. 

  Bekijk de mogelijkheden van de zit-sta werkplekken en kies voor een in hoogte instelbaar bureau of een elektrisch bureau.

  Prijs per stuk: € 1.773,00 Excl. BTW
 • Vergaderplek Community

  Community is een bijzonder meubelset en een unieke toevoeging aan uw kantoorinrichting. Community is afkomstig uit Italië en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

  Deze set bestaat uit 4 kunststof stoelen en een kunststof tafel.

  Prijs per stuk: € 1.295,00 Excl. BTW
 • Zit sta bureau Stand Up R

  Stand Up R van mikomax is een bureausysteem welke is voorzien van een unieke handmatige hoogte-verstelling van het bureaublad waarmee het mogelijk is om vrijwel direct van een zittende naar een staande positie over te gaan simpelweg door te trekken aan twee hendels onder het bureaublad. De Stand Up R is dan ook een duurzame oplossing, het werkt volledig zonder elektriciteit.

  Prijs per stuk: € 1.664,00 Excl. BTW
 • Dubbele werkplek Stand Up

  Wilt u een zit-sta werkplek? Het werkplek meubilair van StandUp is de oplossing. De Duo StandUp bureaubladen kunnen aan beide kanten zeer eenvoudig op de gewenste hoogte ingesteld worden, simpelweg door te trekken aan twee hendels onder het werkblad. De tafels zijn toepasbaar als flexwerkplek of concentratiewerkplek door de geluidsabsorberende foam in de gestoffeerde zijpanelen. Daarnaast is het een duurzame oplossing doordat er geen gebruik wordt gemaakt van elektra bij het verstellen.

  Prijs per stuk: € 1.895,00 Excl. BTW
 • Enkele werkplek Stand Up

  Wilt u een zit-sta werkplek? Het werkplek meubilair van StandUp is de oplossing. Het StandUp bureaublad kan zeer eenvoudig op de gewenste hoogte ingesteld worden, simpelweg door te trekken aan twee hendels onder het werkblad. De tafels van StandUp zijn goed toepasbaar als flexwerkplek of concentratiewerkplek door de zijpanelen. Daarnaast is het een duurzame oplossing doordat er geen gebruik wordt gemaakt van elektra bij het verstellen.

  Prijs per stuk: € 1.295,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5