Dynamische werkplek >

‘Dynamisch werken, flexwerken, het nieuwe werken’ zijn enkele termen die gebruikt worden voor hetzelfde onderwerp. Vroeger verhuisde je de meubels, tegenwoordig bewegen de medewerkers; ook wel flexibel werken genoemd. Langdurig zitten is slecht voor onze gezondheid en heeft een negatieve invloed op de productiviteit. Een dynamische werkplek stimuleert beweging en daarmee de doorbloeding. Medewerkers worden productiever, creatiever en juist minder vermoeid. De producten hieronder nodigen medewerkers uit tot beweging en brengen dynamiek op de werkplek. Met onze innovatieve werkplekken wordt het aantal zituren substantieel verminderd en de doorbloeding gestimuleerd. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan de kwaliteit en de lengte van het leven, creativiteit en vooral de productiviteit.

Artikelen 1 tot 12 van 28 in totaal

 • Fietsstoel - Fiets onder het bureau

  Deze bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens werk. Kenmerken van de fietsstoel: - Minimale bureau hoogte: 110 cm (dus niet geschikt voor zitbureaus) - Gratis Deskbike App om je beweging te monitoren - Comfortabel zadel - Verstelbare weerstand - Maximale belasting 120 Kg - Garantie 6 maanden - Wordt standaard ongemonteerd geleverd Scroll naar beneden voor meer informatie.

  Prijs per stuk: € 329,00 Excl. BTW
 • Vergaderplek Community

  Community is een bijzonder meubelset en een unieke toevoeging aan uw kantoorinrichting. Community is afkomstig uit Italië en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

  Vanaf: € 1.105,00 Excl. Tax
 • Overlegplek Chalet ombouw enkel
  Overlegplek Chalet is ideaal om in alle rust te overleggen. Creëer uw eigen vergaderruimte midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters. Deze Chalet akoestische vergaderplek is in vele kleuren leverbaar. Een combinatie van twee kleuren is ook mogelijk (meerprijs van 3%).
  Prijs per stuk: € 10.496,00 Excl. BTW
 • Akoestische overlegplek Huggi met gestoffeerde tafelsokkel
  Deze Huggi bestaat uit twee verschillende elementen, te weten banken en tafel. Afgebeeld is de 2x3 zits met een breedte van 245cm. Ook leverbaar in de breedte van 265cm. Deze Huggi akoestische vergaderplek is in vele kleuren leverbaar. Een combinatie van twee kleuren is ook mogelijk (meerprijs van 3%). De bladkleur van de tafel is standaard wit (melamine), overige kleuren zijn op aanvraag. Wenst u andere keuzes die u niet in de webshop kunt kiezen. Bel, mail of chat ons gerust. Wij hebben ook stofstalen beschikbaar en kunnen u adviseren bij uw keuze. De overlegplek is ook verkrijgbaar als 2x 2,5 zits 245 cm breed of 265cm breed , 2x2 zits 245 cm breed of 265cm breed
  Prijs per stuk: € 5.921,00 Excl. BTW
 • Akoestische overlegplek Huggi met dakelement en gestoffeerde tafelsokkel
  Overlegplek Huggi is ideaal om in alle rust te overleggen. Creëer uw eigen vergaderruimte midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters. De Huggi bestaat uit drie verschillende elementen, te weten banken, dakelement en tafel. Afgebeeld is de 2x2 zits met een breedte van 245cm met extra de optie LED lamp 60x60cm. Ook leverbaar in de breedte van 265cm. Deze Huggi akoestische vergaderplek is in vele kleuren leverbaar. Een combinatie van twee kleuren is ook mogelijk (meerprijs van 3%). De bladkleur van de tafel is standaard wit (melamine), overige kleuren zijn op aanvraag. Wenst u andere keuzes die u niet in de webshop kunt kiezen. Bel, mail of chat ons gerust. Wij hebben ook stofstalen beschikbaar en kunnen u adviseren bij uw keuze. De overlegplek is ook verkrijgbaar als 2x 2,5 zits 245 cm breed of 265cm breed , 2x3 zits 245 cm breed of 265cm breed
  Prijs per stuk: € 7.897,00 Excl. BTW
 • Vilten zit bal
  Deze gezonde en stijlvolle zitbal heeft een ergonomisch ontwerp en zal ervoor zorgen dat u de gehele dag rechtop en comfortabel kunt zitten. Gebruik de zitbal als stoel aan uw bureau of extra zitelement in een ontvangstruimte of vergaderruimte. De zitbal heeft door de stof met lederlook een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd of de zitbal een toevoeging is voor uw kantoorinrichting? Wij adviseren u graag.
  Prijs per stuk: € 330,00 Excl. BTW
 • Vintage look zit bal
  Deze gezonde en stijlvolle zitbal heeft een ergonomisch ontwerp en zal ervoor zorgen dat u de gehele dag rechtop en comfortabel kunt zitten. Gebruik de zitbal als stoel aan uw bureau of extra zitelement in een ontvangstruimte of vergaderruimte. De zitbal heeft door de stof met lederlook een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd of de zitbal een toevoeging is voor uw kantoorinrichting? Wij adviseren u graag.
  Prijs per stuk: € 156,00 Excl. BTW
 • Stoffen zit bal
  Deze gezonde en stijlvolle zitbal heeft een ergonomisch ontwerp en zal ervoor zorgen dat u de gehele dag rechtop en comfortabel kunt zitten. Gebruik de zitbal als stoel aan uw bureau of extra zitelement in een ontvangstruimte of vergaderruimte. De zitbal heeft door de gemêleerde stof een warme uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd of de stoffen zitbal een toevoeging is voor uw kantoorinrichting? Wij adviseren u graag.
  Prijs per stuk: € 90,00 Excl. BTW
 • Oxibike bureaufiets
  De Oxibike is bedoeld om te kunnen bewegen tijdens het werken. De bureaufiets heeft het dynamisch werken van Markant verrijkt. De trapweerstand heeft een micro verstelling dat zorgt voor de juiste weerstand. Het zadel is in hoogte verstelbaar wat de bureaufiets Oxibike geschikt maakt voor diverse bureaus. Met de bureaufiets Markant Oxibike wordt uw werkplek veranderd in een actieve werkplek die voor een gezonde hoeveelheid aan lichaamsbeweging zorgt.
  Prijs per stuk: € 495,00 Excl. BTW
 • Oxistep bureaufiets
  De bureaufiets Oxistep maakt u van uw werkplek een actieve en dynamische werkplek en zorgt voor een gezonde hoeveelheid aan lichaamsbeweging. De bureaufiets heeft een trapweerstand met een micro verstelling die voor de juiste weerstand zorgt. Tevens zorgt de standaard rugleuning voor extra ondersteuning.
  Prijs per stuk: € 249,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Kruk Up
  De dynamische Kruk Up zorgt voor een flexibele en speelse werkplek. De Up is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar. Met vijf kleurvariaties is het een vrolijk product dat naadloos in elke kamer past. Bovendien biedt het zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling.
  Prijs per stuk: € 129,00 Excl. BTW
 • Hag Capisco Puls 8010
  De Hag Capisco Puls 8010 bureaustoel is zeer licht en flexibel, verkrijgbaar in frisse kleuren. Geschikt voor actief zitten.
  Vanaf: € 311,00 Excl. Tax
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3