Flexibel werken? Kies voor een zit sta bureau

MVKantoor-Zit sta bureau-StandUp

Trends in zit sta bureaus

Flexibel werken en kunnen kiezen tussen staand of zittend werken is de laatste jaren steeds meer in opkomst.
Trends zijn staand vergaderen en staand werken maar ook de standaard bureaustoel wordt steeds vaker ingeruild voor ergonomisch betere opties zoals een bureaufiets.
Lees er hier meer over.

Dynamische werkplek

Een in hoogte verstelbaar bureau past in een arbo vriendelijke werkplek en kan zo worden ingesteld dat u er zowel staand als zittend comfortabel aan kunt werken. Een zit sta bureau is meestal elektrisch verstelbaar maar ook handmatig verstelbare bureaus zijn gemakkelijk in gebruik. Onafhankelijk van het type systeem zijn de zit sta bureaus in hoogte verstelbaar van 68 naar 128 cm en hierdoor geschikt voor alle lichaamslengtes.

Gezondheidsvoordelen zit sta bureaus

Het staand en zittend werken afwisselen heeft veel gezondheidsvoordelen in tegenstelling tot het statisch zittend werken. Het zorgt onder andere voor:

 • Een betere doorbloeding van alle organen, weefsels en spieren;
 • De stofwisseling verloopt sneller en afvalstoffen worden beter afgevoerd;
 • Betere concentratie doordat ook de hersenen een betere doorbloeding krijgen;
 • Je blijft energieker en fitter gedurende de dag maar ook op langere termijn.

Mooie bureaus

De stand up desk is niet alleen vooruitstrevend in werking maar ook in design mogen deze bureaus gezien worden en passen in een zakelijke en moderne omgeving. Bij een verstelbaar bureau heeft u keuze uit verschillende frame kleuren en tafelblad kleuren zodat deze perfect in uw kantoorinterieur past. Zonder een bijpassende bureaustoel is de flexibele werkplek natuurlijk niet compleet. Het werken aan een zit sta bureau maakt verschillende houdingen mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een actieve bureaustoel die het mogelijk maakt om half staand/zittend te werken of een OfficeBall of Kruk Up die ervoor zorgen dat je meer beweegt tijdens het zitten. Wil je nog een stapje verder? Kies voor een fiets achter je bureau waardoor de doorbloeding van de benen gestimuleerd wordt.

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

 • Zit sta bureau Stand Up R
  Stand Up R van mikomax is een bureausysteem welke is voorzien van een unieke handmatige hoogte-verstelling van het bureaublad waarmee het mogelijk is om vrijwel direct van een zittende naar een staande positie over te gaan simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het bureaublad. De Stand Up R is dan ook een duurzame oplossing, het werkt volledig zonder elektriciteit.
  Prijs per stuk: € 1.664,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 60-88cm

  Een in hoogte verstelbaar bureau is ideaal als u de hoogte van het bureau aan de gebruiker wilt aanpassen. De naam van het bureau zegt het al, slinger bureau, is door middel van een slinger handmatig in hoogte te verstellen.

  Bekijk de mogelijkheden van het bureau.

  Prijs per stuk: € 195,00 Excl. BTW
 • Matrix Duo zit-sta bureau

  Matrix Duo zit-sta bureau is een betrouwbaar bureau. Het frame van het bureau kan gekozen worden voor werkbladen van diverse formaten. Matrix duo zit-sta bureau is elektrisch verstelbaar in hoogte.

  Bekijk de mogelijkheden van duo zit-sta bureau Matrix.

  Prijs per stuk: € 1.755,00 Excl. BTW
 • Slinger bureau 70-115cm BH128
  Dit verstelbare bureau is ideaal voor flex-werkplekken. Het bureau is eenvoudig in hoogte te verstellen met een zwengel. Deze zwengel is netjes weggewerkt onder het bureaublad. Het slinger verstelbare zit/sta bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren.
  Prijs per stuk: € 320,00 Excl. BTW
 • Elektrisch bureau 71-116cm BE128

  Het elektrisch verstelbare bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren. Dit bureau is ideaal voor flexwerkplekken en kan op de gewenste zithoogte ingesteld worden. Inclusief memory display om verschillende hoogte instellingen op te slaan. Van exact hetzelfde model is ook een slinger verstelbaar bureau BH128 verkrijgbaar. 

  Prijs per stuk: € 562,00 Excl. BTW
 • Elektrisch zit-sta bureau 62-130cm BZF3128
  Een modern kantoor kan bijna niet meer zonder zit-sta bureaus. Dit bureau maakt het mogelijk afwisselend zittend en staand te werken. Naast de gezondheidsvoordelen verbetert deze afwisseling ook de concentratie. Het elektrisch verstelbare zit-sta bureau is verkrijgbaar in verschillende blad en framekleuren. Inclusief memory display om verschillende hoogte instellingen op te slaan.
  Prijs per stuk: € 722,00 Excl. BTW
 • Elektrisch duo-bureau 64-125cm BEDBE16
  Een elektrisch verstelbaar duo-bureau. De duo-werkplek is onafhankelijk elektrisch verstelbaar. Voorzien van memory display, u kunt hierdoor met een druk op de knop naar uw favoriete staande of zittende positie. Standaard voorzien van kabelgoot. Het onderstel is verkrijgbaar in wit en aluminium.
  Prijs per stuk: € 1.390,00 Excl. BTW
 • Elektrisch verstelbaar bureau P3004
  Dit elektrisch verstelbare zit-sta bureau Project P3004 is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.
  Prijs per stuk: € 868,00 Excl. BTW
 • Elektrisch verstelbaar bureau P3104 met zijwangen
  Project bureau recht met zijwangen is elektrisch verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 1.237,00 Excl. BTW
 • Elektrisch Project Duo-bureau P8004E
  Dit elektrisch verstelbare duo zitsta bureau Project P8004E is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
  Prijs per stuk: € 2.100,00 Excl. BTW
 • Elektrisch Project duo-bureau P8104E
  Dit elektrisch instelbare duo-bureau met H-frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Het bureau is in hoogte verstelbaar van 62cm tot 130cm en is dus ideaal voor zit-sta werkplekken. LET OP: de prijs is zonder het tussenpaneel. Het akoestische tussenpaneel is optioneel verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen.
  Prijs per stuk: € 2.272,00 Excl. BTW
 • Zit-sta bureau Matrix S2S650 Single Frame
  Een zit-sta bureau voorzien van een uitklapbaar en telescopisch frame. Matrix S2S650 is daarom erg eenvoudig te installeren. Zit-sta bureau Matrix is elektrisch in hoogte te verstellen van 65-130 cm. Dit gebeurt geheel geluidloos en is ideaal voor drukke werkruimtes. Dit maakt het mogelijk voor de gebruiker de werkplek in te stellen in de meest stiltegevoelige ruimtes. Deze zit-sta bureau voldoet aan alle nodige normen. Het is de ideale werkplek voor op kantoor en in huis. Het onderstel van Matrix S2S650 is te verkrijgen in de kleur wit RAL 9016. Scrol naar beneden voor meer informatie.
  Prijs per stuk: € 828,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Meer informatie?

 1. Bekijk hier het assortiment zit sta bureaus van MV Kantoor
 2. De zit sta bureaus in actie zien? Bekijk hier een recent afgerond project
 3. Lees ook meer over bijpassende bureaustoelen
 

Offerte aanvragen

Inrichten is een leuke klus. Maar hoe weet je dat alles bij elkaar past? MV Kantoor doet u graag een passende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

Contact

ma t/m vrij 09:00 - 17:00

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
STEL ONS EEN VRAAG

Documentatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons product assortiment?
VRAAG ONZE DOCUMENTATIE AAN