Artikelen 1 tot 7 van 113 in totaal

Zelf tafel samenstellen

03-12-2019 09:00

Zelf tafel samenstellen? Dat kan! Soms kunt u tijdens uw zoektocht naar de ideale tafel maar niet de juiste vinden. Dan heeft u ook nog de keuze om zelf een tafel te (laten) maken. Kies een tafelblad en tafelonderstel en creëer uw eigen unieke tafel. Van robuuste boomstamtafels tot aan enkele kolomtafels. Aan u de keuze.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MV Kantoor

Verlichting op kantoor

13-11-2019 11:16

Hoeveel licht nodig is in een bepaalde ruimte is afhankelijk van de activiteit die plaatsvindt in de ruimte en de indeling van de ruimte. De benodigde hoeveelheid licht zal voor elke ruimte anders zijn. Wel kunnen wij meer informatie geven over de begrippen in de wereld van verlichting.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MV Kantoor

Het bureau is een essentiële kantoormeubel voor iedere werkplek. Net zoals de bureaustoel is een goed bureau een fundamenteel onderdeel van een kantoorinrichting of uw thuiskantoor. Het is belangrijk dat uw bureau voldoet aan uw eisen omdat u veel gebruik zal maken van de werktafel, vooral als het op de werkvloer is.
Maar een functioneel meubelstuk mag ook best stijlvol zijn. Om deze reden hebben wij een aantal mooie bureaus in het zonnetje gezet. Lees snel meer over deze mooie bureaus en blaas uw werkplek nieuw leven in.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MV Kantoor

Een kantine inrichting moet een uitnodigende plek zijn waar men van hun lunch wilt genieten. Het is een plek waar we even kunnen opladen om vervolgens weer aan de slag te gaan. Maar een kantine interieur mag ook best speels en dynamisch zijn. Bent u nog aan het bedenken hoe u een kantine het beste kunt inrichten dat sfeervol is maar ook praktisch? Lees dan snel meer en raak geïnspireerd.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MV Kantoor
De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor akoestiek op de werkvloer. Vooral sinds de komst open kantoorinrichtingen. Een open kantoorruimte heeft vele voordelen maar, wanneer er geluidsoverlast is worden mensen snel afgeleid. De grootste boosdoeners zijn telefonerende collega’s. Lees hier meer over de verschillende akoestische oplossingen.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MV Kantoor

Heeft u een bureaustoel gekocht, maar zit u alsnog niet prettig en comfortabel in de stoel? Of weet u gewoon niet hoe u uw bureaustoel op de juiste manier voor u instelt?
Voorkom onnodig lichamelijke klachten achter uw werkplek en volg deze stappen voor het instellen van uw bureaustoel.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MV Kantoor
Vergaderingen kunnen leiden tot nieuwe ideeën en beslissingen. Mits ze op de juiste manier worden uitgevoerd. In dit bericht vertellen we hoe vergadermeubilair bijdraagt aan effectieve bijeenkomsten. Vergaderingen in reguliere zit en luister opstellingen voldoen vaak niet voor innoverende bedrijven. Energieke meetings vragen om een andere aanpak.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MV Kantoor

Artikelen 1 tot 7 van 113 in totaal