Scheidingswanden >

Akoestische scheidingswanden tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Isolerende wanden geven een effect alsof de storende geluidsbron driemaal verder weg lijkt dan zonder akoestisch scherm. Het stimuleert efficiënt werken en daarnaast maakt het een ruimte overzichtelijk en gezellig! Naast een verbetering van de akoestiek moet u de schermen ook zien als een aanvulling op uw interieur. De meeste schermen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar en zelfs met prints naar keuze, waardoor ze een verlengstuk worden van uw bedrijfsimago.

Artikelen 1 tot 12 van 56 in totaal

 • ScreenIt A30 Above Desk
  ScreenIt A30 above desk is een scheidingswand voor op het bureau. Door het akoestische materiaal worden omgevingsgeluiden verminderd en bevorderen ze de concentratie gedurende de dag.
  Prijs per stuk: € 105,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 booth met 4 schermen

  In alle rust werken in een grote kantoorruimte? Met ScreenIt A30 booth met 4 schermen kunt u beter geconcentreerd werken door uw werkplek deels af te schermen en de omgevingsgeluiden te dempen.  

  Kies de afmeting en kleur en maak uw eigen werkunit. 

  Prijs per stuk: € 1.140,00 Excl. BTW
 • Uitbreidbare ScreenIt A30 booth

  Creëer een stille werkplek op kantoor met de Uitbreidbare ScreenIt A30 booth. Deze akoestische vloerschermen schermen uw bureau af zodat u in alle rust geconcentreerd kunt werken.
  Geschikt voor 2 of 4 werkplekken.

  Kies de afmeting en kleur en maak uw eigen werkunit. 

  Prijs per stuk: € 1.753,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 booth

  Creëer een stille werkplek op kantoor met de ScreenIt A30 booth. Deze 3 akoestische vloerschermen schermen uw bureau af zodat u in alle rust geconcentreerd kunt werken.

  Kies de afmeting en kleur en maak uw eigen werkunit. 

  Prijs per stuk: € 1.045,00 Excl. BTW
 • A30 Peak Design Booth

  Creëer een rustige akoestische werkplek en maak uw kantoorinrichting een stuk dynamischer met A30 Peak Design Booth. Dit design meubel schermt uw bureau af en dempt omgevingesgeluiden.

  Bekijk de mogelijkheden van de akoestische A30 Peak Design Booth.

  Prijs per stuk: € 479,00 Excl. BTW
 • Block akoestisch scherm

  Creeër een rustig werkomgeving met het akoestische scherm Block. Dit akoestische scherm creëert een scheiding en absorbeert geluiden. Block is mogelijk in diverse kleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestische scherm Block.

  Prijs per stuk: € 1.436,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 Tower Booth

  Creeër een rustig werkplek waar u zich goed kunt concentreren met de ScreenIt A30 Tower Booth. Deze akoestische scheiding is mogelijk in diverse afmetingen, stofferingen en kleuren.

  Bekijk de mogelijkheden van de akoestische ScreenIt A30 Tower Booth.

  Prijs per stuk: € 1.458,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 Akoestisch Vloerscherm

  Akoestisch vloerscherm met geluiddempende werking, zorgt voor privacy en een productieve werkomgeving. ScreenIT A30 vloerscherm is verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren.  Kies tevens tussen een rits of zoomafwerking.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestische scherm.

  Prijs per stuk: € 238,00 Excl. BTW
 • Akoestisch staand paneel Mitesco Divider
  De Mitesco Divider is een staand vloerscherm bestaande uit een frame met enkele of dubbelzijdige akoestische panelen. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 678,00 Excl. BTW
 • Akoestische ruimteverdeler Trunk Desk
  Trunk Desk is een flexibele manier om persoonlijke werkruimte te creëren. In tegenstelling tot traditionele akoestische schermen die vast op het bureau gemonteerd worden biedt Trunk een flexibele manier om privacy te realiseren. Door de 4 opbergvakken biedt de akoestische ruimteverdeler Trunk ook ruimte aan notities, boeken en persoonlijke bezittingen.
  Prijs per stuk: € 333,00 Excl. BTW
 • Akoestisch bureaupaneel Mitesco Desk

  De akoestische bureaupanelen Mitesco maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw werkomgeving. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Toolbar met accessoire mogelijkheden is beschikbaar bij de volgende montagemogelijkheden: Bladsteun geklemd en Bladsteun geschroefd onder bureaublad. 

  Prijs per stuk: € 169,00 Excl. BTW
 • Akoestisch staand paneel Mitesco Totem
  De Mitesco Totem is een staand vloerscherm bestaande uit een staande voet met 1 of 2 akoestische panelen. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 224,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5