Scheidingswanden >

Akoestische scheidingswanden tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Isolerende wanden geven een effect alsof de storende geluidsbron driemaal verder weg lijkt dan zonder akoestisch scherm. Het stimuleert efficiënt werken en daarnaast maakt het een ruimte overzichtelijk en gezellig! Naast een verbetering van de akoestiek moet u de schermen ook zien als een aanvulling op uw interieur. De meeste schermen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar en zelfs met prints naar keuze, waardoor ze een verlengstuk worden van uw bedrijfsimago.

Artikelen 1 tot 12 van 63 in totaal

 • ScreenIt A30 Above Desk
  ScreenIt A30 above desk is een scheidingswand voor op het bureau. Door het akoestische materiaal worden omgevingsgeluiden verminderd en bevorderen ze de concentratie gedurende de dag.
  Prijs per stuk: € 132,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand Round20

  Deze akoestische scheidingswand is makkelijk te verplaatsen en zorgt voor een fijne akoestiek. Dit bijzondere paneel is verkrijgbaar met enkel een akoestisch scherm of een akoestich scherm en groot whiteboard. Leverbaar in drie verschillende formaten en framekleuren. 

  Maak hieronder een keuze voor de geluidsabsorptie, uitvoering en kleur. 

  Prijs per stuk: € 1.264,00 Excl. BTW
 • Akoestisch bureaupaneel BuzziDesk

  Dit akoestische bureauscherm BuzziDesk zorgt niet alleen voor privacy rondom uw werkplek, het helpt ook vervelende telefoongesprekken en computergeluiden van collega's tegen te houden. Daarnaast worden uw scherm en kabels afgeschermd. 

  Maak hieronder een keuze voor de afmeting, type bevestiging en kleur. 

  Prijs per stuk: € 297,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 slide bureau scheidingswand

  Screen It A30 slide is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen.

  Dit akoestische scherm kan worden voorzien van speciale klemmen waarin de wand op en neer kan bewegen en je eenvoudig de wand aan de kant schuift.

  Prijs per stuk: € 199,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 Akoestisch Vloerscherm

  Akoestisch vloerscherm met geluiddempende werking, zorgt voor privacy en een productieve werkomgeving. ScreenIT A30 vloerscherm is verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren.  Kies tevens tussen een rits of zoomafwerking.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestische scherm.

  Prijs per stuk: € 298,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 Flexibel Akoestisch Scherm

  Flexibel akoestisch scherm met geluiddempende werking, zorgt voor privacy en een productieve werkomgeving.

  U kunt het akoestische paneel gebruiken als vloerscherm, akoestische scheidingswand voor het bureau en voor aan de muur als wandpaneel. Verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren.

  Kies tevens tussen een rits of zoomafwerking.

  Prijs per stuk: € 199,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 bureau scheidingswand

  De akoestische bureau scheidingswand ScreenIt A30 is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. De Screen It bureauschermen bieden bescherming tegen storende omgevingsgeluiden en galm.

  Prijs per stuk: € 199,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 deskbooth

  ScreenIt A30 deskbooth is ontworpen om persoonlijke ruimte en privacy te creëren, en is ideaal voor grote kantoorruimtes en open kantoortuinen. De akoestische deskbooth is een set van 3 akoestische scheidingswanden die aan elkaar verbonden zijn met een rits.

  Bepaal zelf de stof en kleur van de akoestische scheidingswanden, zodat deze bij uw huisstijl of interieur aansluiten.

  Prijs per stuk: € 812,00 Excl. BTW
 • A30 Peak Design Booth

  Creëer een rustige akoestische werkplek en maak uw kantoorinrichting een stuk dynamischer met A30 Peak Design Booth. Dit design meubel schermt uw bureau af en dempt omgevingesgeluiden.

  Bekijk de mogelijkheden van de akoestische A30 Peak Design Booth.

  Prijs per stuk: € 599,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Pillow Desk

  Een modern kantoor is gericht op open communicatie en co-creatie, tegelijkertijd is het belangrijk een persoonlijke werkplek te creëren met voldoende privacy. Door de akoestische panelen Pillow Desk in te zetten wordt omgevingsgeluid gedempt waardoor geconcentreerd gewerkt kan worden terwijl de werkplek open blijft voor communicatie.

  Pillow Desk is verkrijgbaar in 3 hoogten (40,50 of 60cm) en 6 breedtes (60, 80, 100, 120, 140 of 160cm).

  Prijs per stuk: € 456,00 Excl. BTW
 • Akoestische ruimteverdeler Trunk Desk
  Trunk Desk is een flexibele manier om persoonlijke werkruimte te creëren. In tegenstelling tot traditionele akoestische schermen die vast op het bureau gemonteerd worden biedt Trunk een flexibele manier om privacy te realiseren. Door de 4 opbergvakken biedt de akoestische ruimteverdeler Trunk ook ruimte aan notities, boeken en persoonlijke bezittingen.
  Prijs per stuk: € 333,00 Excl. BTW
 • Akoestisch bureaupaneel Mitesco Desk

  De akoestische bureaupanelen Mitesco maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw werkomgeving. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Toolbar met accessoire mogelijkheden is beschikbaar bij de volgende montagemogelijkheden: Bladsteun geklemd en Bladsteun geschroefd onder bureaublad. 

  Prijs per stuk: € 169,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5