Scheidingswanden >

(Akoestische) scheidingswanden tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Isolerende wanden geven een effect alsof de storende geluidsbron driemaal verder weg lijkt dan zonder akoestisch scherm. Het stimuleert efficiënt werken en daarnaast maakt het een ruimte overzichtelijk en gezellig! Naast een verbetering van de akoestiek moet u de schermen ook zien als een aanvulling op uw interieur. De meeste schermen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar en zelfs met prints naar keuze, waardoor ze een verlengstuk worden van uw bedrijfsimago.

Artikelen 1 tot 12 van 35 in totaal

 • Staande isolerende wanden
  Deze staande scheidingswanden voor op kantoor zorgen voor een lichte demping van omgevingsgeluiden en zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.  In onze webshop: Lucia stoffering. Blazer stof mogelijk op aanvraag.
  Prijs per stuk: € 345,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand BuzziFalls standing
  Deze unieke scheidingswand is een echte eyecatcher! De BuzziFalls zijn in maar liefst 8 patronen en in diverse kleuren verkrijgbaar.
  Prijs per stuk: € 649,00 Excl. BTW
 • BuzziFree scheidingswand
  Buzzifree is een op zichzelf staande akoestische scheidingswand. Met de Buzzifree wanden wordt een ruimte eenvoudig in tweeën verdeeld. De verplaatsbare scheidingswand kan gebruikt worden om ongewenste blikken en geluiden tegen te houden.
  Prijs per stuk: € 453,00 Excl. BTW
 • BuzziFrio Scheidingswand
  De BuzziFrio scheidingswand bestaat uit drie panelen die dicht bij elkaar staan. Het heeft een groot oppervlak en daarom een geluiddempende werking. De BuzziFrio is verkrijgbaar in twee verschillende modellen en in verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om de panelen in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Andere stoffen zijn ook mogelijk op aanvraag.
  Prijs per stuk: € 1.990,00 Excl. BTW
 • BuzziScreen scheidingswand
  Buzziscreen is een eigentijdse kijk op de flexibele scheidingswand met allerlei voordelen. Zo kan het oneindig worden uitgebreid: het handige gerecycled rits systeem maakt het u gemakkelijk om panelen toe te voegen. Net als met de andere Buzzispace producten, kunt u objecten, foto's of brieven aan het scherm pinnen, en natuurlijk werkt het ook als geluidsisolatie.
  Prijs per stuk: € 341,00 Excl. BTW
 • BuzziScreen Mix scheidingswand
  Buzziscreen is een eigentijdse kijk op de flexibele scheidingswand met allerlei voordelen. Zo kan het oneindig worden uitgebreid: het handige gerecycled rits systeem maakt het u gemakkelijk om panelen toe te voegen. Net als met de andere Buzzispace producten, kunt u objecten, foto's of brieven aan het scherm pinnen, en natuurlijk werkt het ook als geluidsisolatie.
  Prijs per stuk: € 341,00 Excl. BTW
 • BuzziZone Scheidingswand
  De BuzziZone is een halfhoge akoestische wand die zorgt voor een stukje privacy en rust in je woonkamer of bureau. Hij is licht, kleurrijk, geluidsabsorberend en je kan er dingen op vastprikken: ideaal dus om er een speelhoek, een werkplek of een rustige leeshoek achter te verbergen. Bovendien past de BuzziZone zowel in een moderne als klassieke omgeving. De scheidingswand is uitgevoerd in de stof Felt. De connectie stukken zijn verkrijgbaar in de stof Fabric.
  Prijs per stuk: € 1.289,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 bureau scheidingswand
  Screen It A30 is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. De Screen It bureauschermen bieden bescherming tegen ruis. De kleur en vorm dragen bij aan een creatieve en productieve omgeving.
  Prijs per stuk: € 210,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 slide bureau scheidingswand
  Screen It A30 slide is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. Dit akoestische scherm kan worden voorzien van speciale klemmen waarin de wand op en neer kan bewegen en je eenvoudig de wand aan de kant schuift.
  Prijs per stuk: € 210,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 plexi bureau scheidingswand
  Screen It A30 slide is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. Dikte van de wand is 40mm.
  Prijs per stuk: € 382,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 Flexible scheidingswand akoestisch
  De flexibele scheidingswand kan worden gebruikt als bureau-, vloer- en muurscherm. Het scherm kan eenvoudig worden versteld. Ideaal voor wanneer u niet altijd een (akoestisch) scherm nodig heeft. De Screen It schermen bieden bescherming tegen ruis.
  Prijs per stuk: € 210,00 Excl. BTW
 • ScreenIt Standaard bureau scheidingswand
  Screen It A30 is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. De Screen It bureauschermen creëert privacy aan een bureau. De kleur en vorm dragen bij aan een creatieve en productieve omgeving. De screen IT is gemaakt van een houten frame.
  Prijs per stuk: € 178,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3