Scheidingswanden >

Akoestische scheidingswanden tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Isolerende wanden geven een effect alsof de storende geluidsbron driemaal verder weg lijkt dan zonder akoestisch scherm. Het stimuleert efficiënt werken en daarnaast maakt het een ruimte overzichtelijk en gezellig! Naast een verbetering van de akoestiek moet u de schermen ook zien als een aanvulling op uw interieur. De meeste schermen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar en zelfs met prints naar keuze, waardoor ze een verlengstuk worden van uw bedrijfsimago.

Artikelen 1 tot 12 van 50 in totaal

 • ScreenIt A30 Above Desk
  ScreenIt A30 above desk is een scheidingswand voor op het bureau. Door het akoestische materiaal worden omgevingsgeluiden verminderd en bevorderen ze de concentratie gedurende de dag.
  Prijs per stuk: € 105,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 Akoestisch Vloerscherm

  Akoestisch vloerscherm met geluiddempende werking, zorgt voor privacy en een productieve werkomgeving. ScreenIT A30 vloerscherm is verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren.  Kies tevens tussen een rits of zoomafwerking.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestische scherm.

  Prijs per stuk: € 238,00 Excl. BTW
 • Akoestisch staand paneel Mitesco Divider
  De Mitesco Divider is een staand vloerscherm bestaande uit een frame met enkele of dubbelzijdige akoestische panelen. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 678,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Pli

  Met Pli kunt u eindeloos akoestische panelen aan elkaar koppelen en zo de ruimte van elkaar scheiden. De akoestische panelen zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

  Bekijk de mogelijkheden van Pli.

  Prijs per stuk: € 222,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Pli Oversize

  Met Pli Oversize kunt u eindeloos akoestische panelen aan elkaar koppelen en zo de ruimte van elkaar scheiden. De akoestische panelen zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

  Bekijk de mogelijkheden van Pli Oversize.

  Prijs per stuk: € 378,00 Excl. BTW
 • Akoestisch bureaupaneel Corner 59/44

  Het akoestische bureaupaneel Corner creëert privacy. De akoestische panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen. Corner is leverbaar in diverse uitvoeringen.

  Bekijk de mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 123,00 Excl. BTW
 • Akoestisch staand paneel Mitesco Totem
  De Mitesco Totem is een staand vloerscherm bestaande uit een staande voet met 1 of 2 akoestische panelen. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 224,00 Excl. BTW
 • Akoestisch bureaupaneel Mitesco Desk

  De akoestische bureaupanelen Mitesco maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw werkomgeving. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Toolbar met accessoire mogelijkheden is beschikbaar bij de volgende montagemogelijkheden: Bladsteun geklemd en Bladsteun geschroefd onder bureaublad. 

  Prijs per stuk: € 169,00 Excl. BTW
 • Akoestische ruimteverdeler Trunk Desk
  Trunk Desk is een flexibele manier om persoonlijke werkruimte te creëren. In tegenstelling tot traditionele akoestische schermen die vast op het bureau gemonteerd worden biedt Trunk een flexibele manier om privacy te realiseren. Door de 4 opbergvakken biedt de akoestische ruimteverdeler Trunk ook ruimte aan notities, boeken en persoonlijke bezittingen.
  Prijs per stuk: € 333,00 Excl. BTW
 • Akoestische ruimteverdeler Trunk
  Trunk is een slimme verrijdbare akoestische ruimteverdeler die ook ruimte heeft voor memo's, moodboards, tijdschriften en jas. Een stijlvol hulpmiddel voor werkplek of vergaderruimte. De geluidsabsorberende eigenschappen van Trunk zorgen ervoor dat u op een rustige plek kunt werken en vergaderen
  Prijs per stuk: € 1.371,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 Flexibel Akoestisch Scherm

  Flexibel akoestisch scherm met geluiddempende werking, zorgt voor privacy en een productieve werkomgeving.

  U kunt het akoestische paneel gebruiken als vloerscherm, akoestische scheidingswand voor het bureau en voor aan de muur als wandpaneel. Verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren.

  Kies tevens tussen een rits of zoomafwerking.

  Prijs per stuk: € 159,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 deskbooth

  ScreenIt A30 deskbooth is ontworpen om persoonlijke ruimte en privacy te creëren, en is ideaal voor grote kantoorruimtes en open kantoortuinen. De akoestische deskbooth is een set van 3 akoestische scheidingswanden die aan elkaar verbonden zijn met een rits.

  Bepaal zelf de stof en kleur van de akoestische scheidingswanden, zodat deze bij uw huisstijl of interieur aansluiten.

  Prijs per stuk: € 649,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5