3D Tekening op maat?

3D tekening projectinrichting kantine

 Van tekening tot realisatie

Je kantoorruimte, een ontvangsthoekje of een complete kantine. Inrichten is een leuke klus. Maar hoe weet je dat alles bij elkaar past? Of de bureaus niet teveel ruimte innemen? Of de kleurstellingen juist zijn? Daarbij is het lastig om een beeld te vormen van de uitstraling. Je kan zelf gaan knutselen met papier, schaar en lineaal, maar wij kunnen je uiteraard helpen met een tekening op schaal en een 3D visualisatie om een goed totaal beeld te krijgen.

 

Het interieur is het visitekaartje

De sfeer die het interieur uitstraalt moet passen bij de organisatie, om de juiste indruk achter te laten bij de bezoeker. Wij vinden het een uitdaging om een goede balans te vinden tussen jouw wensen, de ruimte en het budget. Van advies en ontwerp tot het plaatsen van de meubelen op de juiste plek. MV Kantoor heeft alle expertise beschikbaar om de inrichting van de ruimte te realiseren.

 

Het complete inrichting proces uit handen

Door de manier van werken heb je aan één partij voldoende voor een complete inrichting. Op deze manier heb je één aanspreekpunt voor de inrichting. Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, via onderstaand formulier of via onze chat (rechtsonderin). De offerte ontvangt u binnen 48 uur

Contactgegevens

* Verplichte velden

3d tekening project inrichting kantine