MV Kantoor, uw projectinrichter


Van tekening tot realisatie

De kantoorruimte, een ontvangsthoekje of een complete kantine. Inrichten is een leuke klus. Maar hoe weet u dat alles bij elkaar past? Of de bureaus niet teveel ruimte innemen? Of de kleurstellingen juist zijn? Daarbij is het lastig om een beeld te vormen van de uitstraling. U kunt zelf gaan knutselen met papier, schaar en liniaal, maar wij kunnen uiteraard helpen met een tekening op schaal en een 3D visualisatie om een goed totaal beeld te krijgen.

Het interieur is het visitekaartje

De sfeer die het interieur uitstraalt moet passen bij de organisatie, om de juiste indruk achter te laten bij de bezoeker. Wij vinden het een uitdaging om een goede balans te vinden tussen uw wensen, de ruimte en het budget. Van advies en ontwerp tot het plaatsen van de meubelen op de juiste plek. MV Kantoor heeft alle expertise beschikbaar om de inrichting van de ruimte te realiseren.

Het complete inrichting proces uit handen

Door de manier van werken heeft u aan één partij voldoende voor een complete inrichting. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt voor de inrichting. Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, via onderstaand formulier of via onze chat (rechts onderin). De offerte ontvangt u binnen 24 uur.

Contactgegevens

* Verplichte velden

3d tekening project inrichting kantine