Vergaderingen en brainstormsessies zijn vaak noodzakelijk om tot besluiten of creatieve impulsen te komen. Als je dan toch met elkaar in een ruimte zit, kan dit maar beter een inspirerende of motiverende omgeving zijn. Wij gingen voor jou opzoek naar 8 unieke vergaderlocaties in Nederland.

1. Creatieve vergaderplek aan het IJ - Amsterdam

 unieke vergaderlocatie amsterdamvergaderlocatie amsterdamvergaderlocatie amsterdamunieke vergaderruimte

Op de oude NDSM werf aan het IJ in Amsterdam ligt deze inspirerende locatie, opgebouwd uit zeecontainers. Met een privé strand, terras en een fenomenaal uitzicht op het IJ zorgt deze locatie ervoor dat je even helemaal weg bent van de rompslomp van alledag en in een inspirerende omgeving tot nieuwe inzichten kunt komen. De hele locatie is opgebouwd uit rauwe, industriële materialen in frisse kleuren. De locatie heeft, door zijn vrije opstelling, een open uitstraling met veel daglicht, wat voor een prettige werksfeer zorgt. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten op het grote terras zitten. 

2. Vergaderlocatie Breakout Room - Amsterdam

 unieke vergaderruimteunieke vergaderlocatieunieke vergaderlocatie amsterdam

Bijzonder creatief vergaderen in een kantoor en showroom van een ander. Work, create, meet, eat, drink & relax; be part of daily city life! The BreakOut Room is een event space, kantoor en showroom van het creatieve concept bureau East Village Concepts, een bijzondere ruimte. Het is geschikt voor alle soorten bijeenkomsten van 1 tot 30 personen. Van brainstormsessies tot workshops en van interviews tot vergaderingen; je kunt zelfs blijven slapen. Heb je behoefte aan een tijdelijke inspirerende kantoor omgeving? Maak van The BreakOut Room je tijdelijke werkplek in hartje Amsterdam.

3. Vogelvrije buitenplaats - Vlaardingen

 unieke vergaderlocatieunieke vergaderlocatie amsterdamunieke vergaderlocatie amsterdamunieke vergaderlocatie amsterdamunieke vergaderlocatie amsterdam

Vergaderen en overnachten in een uniek vogelhuis, vliegtuig of spaceshuttle in de natuur van Vlaardingen. Deze voormalige boerderij ligt in Vlaardingen: de groenste gemeente van Nederland met een historisch en cultureel stadscentrum. Je kunt hier vergaderen tussen mega-struisvogels, grote vogelhuizen of een vliegtuig, waar ook in geslapen kan worden! De ruimtes van deze locatie zijn geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingssessies, bedrijfspresentaties of workshops. Om tussendoor even te ontspannen kan er gewandeld worden in de groenrijke omgeving of je kunt aan verschillende workshops deelnemen.

4. Creatieve omgeving Bavaria Brouwerijcafé - Lieshout

 unieke vergaderruimteunieke vergaderlocatieunieke vergaderlocatie amsterdamunieke vergaderlocatie amsterdam

In het centrum van Lieshout is een unieke vergaderlocatie gevestigd, het Proeflokaal van het Bavaria Brouwerijcafé. Het proeflokaal is een sfeervolle, inspirerende, gemoedelijke en bruisende ruimte waar al vele ideeën ontwikkeld, besproken en gepresenteerd zijn. Deze ideeën hebben een extra boost gekregen doordat de formele bijeenkomst is onderbroken met een informele invulling die volledig past bij de setting van het proeflokaal, namelijk de Bavaria Biertour. De Bavaria Biertour is ideaal voor het opdoen van inspiratie, ontspanning, netwerken en/of de dag leuk af te sluiten!

5. Huizelijk vergaderen aan Susan's keukentafel

 unieke vergaderlocatievergaderlocatievergaderlocatieunieke vergaderlocatie

De KRACHT van de Keukentafel! Centraal in het land staat een boerderij met daarin een prachtige, robuuste, houten keukentafel. De huiselijke en tegelijkertijd hippe inrichting van de boerderij zorgen ervoor dat je even helemaal uit de zakelijke sfeer wordt getrokken en de dingen weer lekker fris en breed kan zien. En daarbij heb je aan de keukentafel natuurlijk de beste gesprekken! De ontspannen, huiselijke sfeer van de keukentafel zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. En alleen als je je op je gemak voelt kan je écht luisteren naar wat de ander zegt en alleen als je je op je gemak voelt, durf je al je ideeën gewoon op tafel te leggen. Een team is op z’n sterkst als iedereen zichzelf durft te zijn!

6. Moderne vergaderruimte in omgebouwde zandtrechters - Utrecht

 unieke vergaderlocatie utrechtunieke vergaderlocatie utrechtunieke vergaderlocatie utrechtunieke vergaderlocatie utrecht

Ben je het zat om te vergaderen of trainen in saaie, zakelijke zaaltjes? Deze vergaderlocatie staat op de lijst met originele plekken voor een bijeenkomst zeker bovenaan. Hier kun je namelijk vergaderen in een modern en comfortabel ingerichte zandtrechter in de Utrechtse haven, de zogenaamde U-trechters! De trechters zijn allemaal op geheel eigen wijze ingericht, met elk een eigen stijl en specifieke mogelijkheden. Elke trechter heeft een grote hoeveelheid lichtinval door de ramen in het dak, en biedt ook nog eens een prachtig uitzicht op de Utrechtse haven. Het interieur van deze bijzondere vergaderlocatie is modern maar sfeervol. Bovendien bevind je je midden in de stad, dus ook met de bereikbaarheid zit het helemaal goed.

7. Industriële kerk

 unieke vergaderlocatievergaderlocatie vergaderlocatie unieke vergaderruimte

Eerst een kerk, later een metaalfabriek. Deze locatie is echt even wat anders! Hier kun je namelijk vergaderen, presenteren of dineren onder de prachtige spitsbogen van de voormalige neogothische kerk. Het is een bijzonder, monumentaal pand. Tegenwoordig is het een inspirerende broedplaats voor (artistieke) ondernemers. Deze industriële kerk is een eigentijdse en originele plek om een zakelijk gezelschap uit te nodigen. Jouw gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de unieke sfeer die deze locatie ademt. 

8. Duurzame Ark - Almere

 unieke vergaderlocatie amsterdamvergaderlocatie amsterdamvergaderlocatie amsterdamunieke vergaderruimte

Uitgekeken op je systeemplafond? Kom vergaderen onder de imposante houten balken van deze duurzame woonboot in het hart van Almere! Het spiksplinternieuwe drijvende gebouw ligt midden in de natuur. Het gebouw is compleet zelfvoorzienend: het wekt energie op, het zuivert water en er wordt afval verwerkt. Verras je gasten met een inspirerende combinatie van natuur, design en moderne faciliteiten!