Outdoor collectie

MV Kantoor richt niet alleen kantoren, scholen en organisaties in, maar levert ook buitenmeubilair voor zakelijk gebruik. Onze outdoor meubilair collectie is de afgelopen tijd gegroeid in een ruim en divers aanbod. Van kunststof stoelen tot aan terrastafels, picknicktafels, buitenverlichting en loungestoelen.

Richt uw terras van uw horecabedrijf, de buitenplaats van school, entree van uw bedrijf of het terras voor het personeel in. Wat dacht u van buitenwerkplekken op kantoor? Toegang tot de natuur is nu belangrijker dan ooit en biedt een inspirerende werkomgeving. Uit onderzoek blijkt dat een natuurlijke omgeving niet alleen de welzijn verbeterd, maar ook de productiviteit.

Neem een kijkje in onze buitenmeubilair categorie.

Buitenstoelen

Als er aan outdoor meubelen gedacht wordt, zijn stoelen voor buiten de meest populaire modellen. Dit komt mede door de ruime keuze in materiaal, kleuren en uitvoering. Bijvoorbeeld een stoel met armleuningen of juist zonder.
Een stapelbare of juist inklapbare stoel die eenvoudig opgeborgen kan worden. Van kunststof of metaal.
Sommige terrasstoelen/buitenstoelen zijn ook mogelijk met een kussen voor buiten voor extra zitcomfort.

Terrasstoelen kopen


Barkrukken

Barkrukken voor buiten bieden een hoogteverschil. Door stoelen en krukken te combineren, geeft de afwisseling een speelse uitstraling. Deze buitenkrukken zijn er in diverse hoogtes. Let wel goed op de hoogte van de zitting en de tafel zodat u niet te hoog of juist te laag zit.
Net zoals buitenstoelen, zijn barstoelen  in diverse materialen beschikbaar. De meeste krukken zijn volledig van kunststof door zijn duurzame karakter en eenvoud in onderhoud. U heeft de keuze uit barkrukken met rugleuning of juist zonder. De krukken zijn tevens voorzien van een voetensteun voor extra zitcomfort en steun.

Buiten barkrukken Nolita


Tafels

Buitentafels waar men aan kan eten, werken of overleggen zijn niet alleen functionele aanvullingen van het exterieur, maar hebben ook een belangrijke rol op het gebied van uitstraling. De outdoor tafels zijn mogelijk in kunststof, staal of voor een robuuste en industriële look, kunt u kiezen voor boomstam tafels die voorzien zijn van een speciale afwerking.

Buitentafel boomstam


Picknicktafels

Een picknicktafel is een fraaie buitentafel voor op scholen, bedrijven en op het terras. Deze tafels zijn zeer stabiel en geschikt tegen allerlei weersomstandigheden. U kunt kiezen tussen ronde picknicktafels, rechthoekig of een hoge picknickset. Kenmerkend is dat de tafels al voorzien zijn van banken.

Picknicktafels


Banken en poefen

Comfortabel zitten op een buiten bank met een stoffen zitting of juist een volledig kunststof bankje. Deze bankstellen zijn ideaal als u in 1 meubel meerdere zitplaatsen wilt aanbieden. Een extra zitting die u er makkelijk bij kunt pakken, doet u met een kunststof poef.  

Banken voor buiten


Buitenmeubelen voor uw organisatie kopen

Er is een ruim aanbod in tuinmeubilair voor zakelijk gebruik. Maar wat is voor uw organisatie van toepassing? Welk materiaalsoort zou u in de meubelen terug willen zien? Voor een industriële uitstraling is het gebruik van stalen meubelen een veel gekozen optie.

Het is goed om te weten voor welk doeleinde de outdoor meubelen gebruikt worden. Dit bepaalt het type meubilair u nodig heeft. Is er behoefte aan veel zitplekken of eetgelegenheden? Of juist aan sfeervolle buitenverlichting?
De collectie van buitenmeubelen blijft zich uitbreiden. Deze meubelen zijn uv-en weerbestendig, eenvoudig schoon te maken en hebben een duurzaam karakter.

De collectie van buitenmeubelen blijft zich uitbreiden. Deze meubelen zijn uv-en weerbestendig, eenvoudig schoon te reinigen en hebben een duurzaam karakter. Houdt de collectie in de gaten voor nieuwe aanvullingen. Heeft u interesse in meer informatie over de producten of  in meedere aantallen? Neem gerust contact met ons op of kijk in onze webshop voor diverse schoolmeubelen
MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist en creërt al jaren de mooie en gezonde werkomgevingen. Bekijk onze projectenpagina voor interieur inspiratie. Benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Eerlijke beoordelingen leest u hier.