Flexibele, compacte en stille meetingbooths

Op zoek naar een flexibele en akoestische oplossing voor het vergaderen op kantoor? Dan zijn de mobiele vergadercabines het antwoord. Wordt de conferentieruimte in beslag genomen door 1 bellende collega of als er slechts 2 mensen aan het overleggen zijn? 
Is er behoefte is aan meer vergaderplekken, maar zijn verbouwingen een flinke investering? Met de vergaderhubs heeft u daar geen last meer van.

Wat is een vergadercabine?

Een vergadercabine/meetingpod is een losstaande en dichte vergaderbox waarin u en uw collega’s in alle rust en privacy, vergaderingen kunnen houden. Zowel face to face als digitaal.
Deze flexibele ruimte kunt u makkelijk in de kantoortuin plaatsen en verplaatsen indien nodig. Er zijn geen bouwkundige aanpassingen nodig om een nieuwe vergaderruimte te creëren.

De multifunctionele akoestische vergaderplek is van allerlei gemakken voorzien en houdt de gesprekken in de cabine privé. De omgeving buiten de meetingbox hoort de inhoud van de gesprekken niet. De vergaderunits zijn voorzien van hoogwaardig akoestisch duurzaam materiaal die de geluiden sterk dempen (afhankelijk van merk box).

De geluiddempende pods voorzien in de behoeften van grote en kleine bedrijven voor compacte, flexibele en stille vergaderruimtes.

Hush meet large kantoorpod

Waarom investeren in een geluidsisolerende vergaderunit?

De akoestische overlegplekken lossen een aantal veelvoorkomende problemen van de werkvloer op:

  • te veel lawaai op kantoor als projecten/vergaderingen in de open kantoortuin plaatsvinden
  • schaarste van aparte vergader-/conferentieruimtes
  • geen privacy  
  • stress door onrust

Daarnaast is een akoestische/stilte cabine:

  • gemakkelijk te verplaatsen
  • compact, maar met comfortabele afmetingen
  • slimme investering voor de toekomst
  • snel en makkelijk te installeren
  • bevordert werkplezier en aantrekkelijkheid van kantoor

De akoestische cabines op kantoor zijn de toevoeging van de moderne kantoren om vergaderruimtes te ‘ontlasten’ en de capaciteit te vergroten. Ze maken het kantoor stiller en verhogen efficiëntie en productiviteit.

Waar gewerkt wordt, zal altijd geluid zijn. Maar met de meetingpods zijn er altijd manieren om de akoestiek en het werkcomfort in de ruimte te verbeteren en stress te verminderen.

Akoestische officebooths

 The Hut met glazen deuren en Treehouse

Welke kantoorpod heb ik nodig?

Het type vergaderbox ligt niet alleen aan de beschikbare ruimte. De behoeften van de werknemers en in welke taken de pod moet ondersteunen is ook van groot belang.
Heeft u een kleiner kantoor, dan zijn cabines voor twee personen het meest toepasselijk. Heeft u een groter kantoor met veel personeel, dan zijn grotere cabines nuttig. Ook om gesprekken vertrouwelijk te houden zijn geluiddichte cabines op kantoor handig.

Vergaderruimte tot 2 personen

Hush Meet akoestische overlegplek

Vergaderruimte tot 4 personen

Heeft u ruimte op kantoor voor grotere overlegplekken of is er behoefte aan cabines waar 4 personen kunnen vergaderen? Dan zijn onderstaande modellen mogelijk.

Hush Meet 
Treehouse Double G
Apod XL
Buzzinest Pod
Busypod
The Hut met glazen deur

Treehouse akoestische vergaderplekken

Vergaderruimte meer dan 4 personen

Behoefte aan nog ruimere cabines waar een grote tafel en stoelen in geplaatst kunnen worden? Dan zijn de vergaderhubs voor meer dan 4 personen een goede oplossing voor uw kantoor. 

Hush Meet Large
Apod XL
Busypod XL

Busypod xl mobiele vergadercabine

Geconcentreerd vergaderen op kantoor zonder geluidsoverlast

De multifunctionele vergaderboxen dragen bij aan een efficiënt overleg. Een fijne akoestiek, goed geventileerde omgeving, elektrificatie en verlichting hoort daarbij. In de pods zitten alle functies ter ondersteuning van een goed overleg.

Heeft u vragen over de akoestische vergaderruimtes?  Wij helpen u graag verder met productinformatie en hoe u de dichte pods in uw kantoorinrichting kunt toepassen als akoestische oplossing.

Stel uw vraag »