Introduceer stilte, privacy, comfort en flexibiliteit in uw kantoorinrichting

Steeds meer kantoorinrichtingen creëren een dynamische werkomgeving voor hun medewerkers. Dit maakt het hybride werken waar een combinatie van thuiswerken en op kantoor werken mogelijk is, een stuk aantrekkelijker en efficiënt. De Hush pods ondersteunen de variatie van taken.

Niet alleen de ondersteuning van het nieuwe werken, maar er ligt ook meer nadruk op comfort en productiviteit/efficiëntie. Waar u eerst naar focus moest zoeken op kantoor, vindt u dat direct in de Hush cabines zonder energie te verliezen.

Lees meer over het hybride werken.

Deze collectie bestaat uit zowel open als dichte pod’s met hoogwaardige akoestische werking.
De Hush cabines zijn ontworpen om werkstress en geluidsoverlast te voorkomen en verminderen. Tegelijkertijd spelen de ruimtes in op de behoeftes van het moderne kantoor: een flexibel, mobiel en kostenefficiënte werkplek die stilte, privacy en comfort in een compacte cabine biedt.

Voordelen van akoestische plekken Hush Office

 • De akoestische waardes van de cabines zijn zeer goed. De Hush collecties is hoog gecertificeerd en zowel intern als extern getest.
 • Hush collectie is één van de eerste op de markt en loopt voor op de productontwikkelingen en updates
 • De dichte cabines zijn voorzien van state-of-the-art ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat deze binnen enkele minuten volledig geventileerd is. De gezondheid van medewerkers staat centraal.
 • Voorzien van een antivirus nano-coating
 • Voorzien van allerlei gemakken zoals elektrificatie, verlichting, werkblad etc.
 • Alle modellen zijn makkelijk te verplaatsen, middels geïntegreerde wielen of een pompwagen
 • In het gehele productieproces wordt er rekening gehouden met duurzaamheid en de impact op het milieu. Voorzien van diverse certificaten.
 • Snelle, efficiënte compacte oplossing voor kantoor. Deze akoestische werkplekken nemen niet veel ruimte in beslag.
 • Toegankelijke plekken voor medewerkers om geconcentreerd te werken, telefoneren of een vergadering te houden
 • Slimme investering, mee te nemen bij verhuizing
 • Herindelingen van inrichting is mogelijk
 • Strak en modern design met ruime keuze in stoffen en kleuren
 • Vergroot het werkplezier

Hush Office collectie

 

Welke akoestische oplossing hebben wij nodig?

Telefoneren
Pleegt u veel telefoontjes of is er privacy en rust nodig voor (vertrouwelijke) gesprekken waar u zonder afleiding kunt praten? Dan is een akoestische belcel/telefooncel voor kantoor zoals de Hush Phone geschikt. Hierin kunt u comfortabel (sales) gesprekken voeren.

De phonebooth is voorzien van een opklapbaar werkblad, legplank, elektrificatie, led-verlichting en ventilatie. Voor extra comfort is het plaatsen van een kruk mogelijk.

Akoestische belcel Hush Phone kantoor

Individueel werk
Bent u van plan om voor een langere periode in een eigen ruimte te werken, dan zijn er verschillende cabines geschikt, afhankelijk van de behoeften op de werkvloer.
De privacy cabines zijn er voor iedereen, bijvoorbeeld voor de medewerkers op kantoor die hoge concentratie nodig hebben, flexwerkers of de collega's die merendeels on-the-go is, maar af en toe op kantoor productief kan zijn.

 • De Hush Hybrid is ideaal voor o.a. videoconferenties en webinairs. De werkpod biedt comfort tijdens solowerk. Deze akoestische cabine kan worden uitgebreid met een optie om een beeldscherm op te hangen. Ook dit model heeft LED-verlichting (extra wandverlichting voor videobellen mogelijk), een comfortabele zitting en een in diepte verstelbare tafel.
 • De Hush Work is een ruime werkplek met een bureau dat slechts 2m2 in beslag neemt, waardoor deze nagenoeg in elke ruimte past. Voor een gezonde werkomgeving is de Hush Work Sit & Stand aan te bevelen. In deze akoestische werkplek voorzien van een verstelbare tafel voor zittend en staand werken, hierdoor kunt u comfortabel op een ergonomische werkplek aan de slag.
 • De Hush Twin biedt een dubbele werkplek in één privacy unit. Deze bestaat uit 2 cabines die aan elkaar verbonden zijn met elk een eigen zitting en bureau. Het is een compacte akoestische werkpod waar men comfortabel kan werken of videobellen.  Ideaal door het efficiënte gebruik van de ruimte.

Stille werkplek Hush Hybrid  Werkplek Hush Hybrid
 
€ 9.260 
meer informatie »
Geluiddempende concentratieplek Hush Work  Werkplek Hush Work
 
€ 12.520 
meer informatie »
Dubbele akoestische werkplek Hush Twin Dubbele werkplek Hush Twin
€ 16.580 
meer informatie »

 

Overleggen in gesloten cabines
In de Hush Office collectie is er een variatie van gesloten akoestische beschikbaar. Deze Hush Meet cabines zijn aanvullende en losstaande vergaderruimtes waar collega’s even kunnen overleggen, werken of als ontmoetingsplek gebruiken.

Deze vergaderunits zijn voorzien o.a. van comfortabele banken, elektrificatie en tafels (met uitzondering van de Hush Meet L, deze kunt u los in de cabine plaatsen).

Gesloten akoestische vergaderplek Hush Meet


Overleggen in open, maar afgeschermde cabines (ideaal voor kort overleg)
Een snel overleg voeren komt redelijk vaak voor, maar vaak zorgt dat voor slechte akoestiek (vooral in een open kantoorruimte). Daarom is een goede geluidsabsorptie belangrijk, met de open vergaderplekken worden geluiden goed gedempt en maakt een snel overleg houden makkelijk.

O.a. voorzien van banken, tafels en elektrificatie.

Open overlegplek Hush Meet

 

Hush Wall

De nieuwste aanwinst van de Hush Office collectie, de Hush Wall. Dit model biedt flexibiliteit op kantoor en wanneer de behoefte veranderd kan deze ruimteverdeler eenvoudig verplaatst worden.

De Hush wall is wat u wilt dat het is, een mobiel whiteboard of een akoestisch kantoorscherm dat privacy biedt en ruimtes opdeelt of een multimediawand waar u een tv scherm aan kunt ophangen.
Aan beide zijden kunt u de functie kiezen, speel met de mogelijkheden van de flexibele wand voor kantoor en verbeter de productiviteit.

De Hush wall is 360° roteerbaar en past bij de moderne hybride werkomgevingen.

Hush wall hybride werkomgeving

 

Voor de moderne kantoren en het nieuwe werken
Het prettige van de mobiele vergaderruimtes is dat u deze bij een verhuizing weer mee kunt nemen. Het is een compacte en flexibele oplossing dat u privacy en een prettige akoestiek biedt.
Een conferentieruimte op kantoor is niet flexibel, de integratie duurt erg lang en is duur. Hush biedt een moderne en flexibele oplossing dat bijdraagt aan een goede akoestiek en inspeelt op de behoeften van de medewerkers.
Er is ruimte voor ontmoeting, concentratie en privacy. De Hush Office Collectie geeft het interieur een stijlvolle en effectieve bijdrage. Door de mogelijkheid in kleuren is deze naar smaak samen te stellen.

Meer informatie over de akoestische Hush werkplekken of advies over hoe u uw werkomgeving de juiste cabines kunt inzetten? Onze professionals helpen graag bij deze vraagstukken. Neem contact op via onze website, mail of per telefoon.