Voor de feelgood factor op de werkplek

Welzijn alleen iets voor in uw vrije tijd? Tijd voor een andere mindset, want welzijn is ook op de werkplek belangrijk. Wie zich goed voelt kan productief zijn en met tevredenheid werken. Wanneer de randvoorwaarden goed zijn, kunt u zich volledig focussen op het werk. Lees hier onze tips.

Bureaustoel

Zitcomfort is het belangrijkste aspect van een bureaustoel. Esthetische overwegingen komen pas daarna, ook al moet u daarvoor inleveren aan design..
Think Again, tegenwoordig hoeft u niet meer in te leveren op design. U heeft keuze uit veel verschillende modellen, stoffen en kleuren, daarnaast kunt u kiezen uit een netbespanning rug, vaak ook leverbaar in diverse kleuren. Zo heeft u een bureaustoel waar u en goed in zit, en een mooie toevoeging is aan uw interieur. We worden nou eenmaal blij van producten met een esthetisch en praktisch design.

Bureaustoel Joyce flexgrid  Bureaustoel Joyce JC217 
 
€ 514 
meer informatie »
Bureaustoel Capisco Puls  Bureaustoel Capisco Puls 
 
€ 421 
meer informatie »
Bureaustoel Joyce JC217 Bureaustoel Joyce met flexgrid 
€ 514 
meer informatie »

 


Opgeruimd bureau (lade, ladeblok, kasten)

Een opgeruimd kantoor en bureau zorgt voor overzicht, letterlijk maar ook in uw hoofd. Slimme opbergers zoals een ladeblok of persoonlijke lade onder het bureau helpen bij deze klus. Weg met stapels papieren en ordners maar berg ze netjes op in roldeurkasten, deze kasten zijn ook uit te breiden met hangmappen lades voor een extra georganiseerd interieur. Een opgeruimd kantoor voorkomt stress en frustratie omdat u iets niet kunt vinden. Zorg dat alles een vaste plek heeft en verhoog zo de productiviteit.

Design schuifdeurkast  Design schuifdeurkast
 
€ 597 
meer informatie »
Persoonlijke bureaulade  Persoonlijke bureaulade 
 
€ 69 
meer informatie »
Verrijdbaar ladeblok antraciet Verrijdbaar ladeblok 3 lades 
€ 139 
meer informatie »

Akoestische producten

Vaak last van hoofdpijn en moeite met concentreren? Dit kan door een slechte akoestiek komen. Storende omgevingsgeluiden vergen veel van uw concentratievermogen. Onderzoek wijst uit dat wanneer er in een omgeving gewerkt wordt met een goede akoestiek, diegene minder stress ervaren, minder moe zijn en meer plezier in het werk hebben. Investeer in hoogwaardige producten zoals akoestische bureaupanelen en wandpanelen. Een investering die zich zeker zal terug betalen.

Indirecte verlichting Buzzispace  Akoestische verlichting BuzziClipse 
 
€ 617 
meer informatie »
Akoestisch paneel Baffle  Akoestisch plafondpaneel Baffle 
 
€ 195 
meer informatie »
Akoestisch wandpaneel Flap Akoestisch wandpaneel Maxi Flap 
€ 213 
meer informatie »

Lichamelijke beweging

Met een uurtje sporten na werk kunt u de nadelen van de hele dag zitten niet meer terugdraaien. Wat wel helpt is de hele dag door bewegen, dit kan op diverse manieren.

Zit –sta bureau: afwisselend staand en zittend werken zorgt voor een goede doorbloeding en houdt uw spieren actief.

Fietsstoel: Een stukje fietsen achter uw bureau zorgt voor een goede concentratie en boost uw productiviteit en creativiteit.

Dynamische kruk: Een krukje die u constant subtiel laat bewegen zonder daar moe van te worden. Door het ontbreken van de rugleuning blijft u rechtop zitten, uw ruggenwervel zal u dankbaar zijn.

Schommel: Heeft u de nieuwe schommels van MV Kantoor al gezien? Staat niet alleen leuk in het interieur, het schommelen werkt ook goed tijdens een brainstorm sessie, meeting of telefoongesprek.

Schommel Marshmallow big  Schommel Marshmallow 
 
€ 75 
meer informatie »
Wiebelkruk Up  Kruk Upis1 
 
€ 129 
meer informatie »
Bureaufiets Oxistep Fietsstoel Oxistep
€ 224 
meer informatie »

 

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot een grote Universiteit verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina  en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,8!