Optimaal gebruik van de ruimte met hoekbureaus

Als u op zoek bent naar een werkplek met extra ruimte, dan is een hoekbureau de ideale oplossing. Dit bureau is eenvoudig in een hoek in te plaatsen of gewoon vrij in de ruimte. Het hoekbureau is eenvoudig samen te stellen.
Ook met bureau accessoires zoals monitorarmen, kabeloplossingen en elektrificatie behoudt u voldoende ruimte om te werken achter uw laptop of computer of om te schrijven.
Niet alleen handig voor op kantoor om een bureau in een hoekvorm te hebben, maar ook voor de thuiswerkplekken.

Wat is een hoekbureau?

Een hoekbureau is een L-vormig bureau met het grootste voordeel dat u meer werkruimte heeft, maar ook meer beenruimte onder het bureau. Het bureaublad van de wingtafel kunt u links of rechts kiezen. Zo bepaalt u zelf in welke hoekopstelling het bureau komt te staan. 
Deze tafel is mogelijk in diverse afmetingen. Via onze webshop kunt u de hoekbureaus zelf samenstellen. Een andere of afmeting in gedachte voor een groot hoekbureau? Neem contact op met onze klantenservice en dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden 

Soorten bureaus in L-vorm

Een bureau in hoek is er in diverse stijlen, maar ook in verschillende soorten verstelbaarheid of juist met extra opbergruimte.

Hoekbureaus kopen

Inbus instelbaar bureau

Een inbus instelbaar hoekbureau, zijn de meest populaire werkplekken voor thuiskantoren. Dit model is door middel van een inbussleutel in te stellen op een hoogte van 62-85cm. Op deze manier kunt u de juiste hoogte van uw bureau bepalen. Dit is beperkt tot een zithoogte. Liever de mogelijkheid om ook staand te werken, kies dan voor een elektrisch verstelbaar zit sta hoekbureau.

Elektrisch verstelbaar hoekbureau

Een elektrisch verstelbaar hoek bureau, ook wel een zit sta bureau genoemd. Deze zijn verstelbaar van 65-130cm. Hiermee kunt u eenvoudig de hoogte van het bureau aanpassen tot uw juiste hoogte. Lees wat de ideale bureauhoogte voor u is. Wissel af tussen zittend en staand werken en creëer een gezonde werkplek.

Het elektrische L-vormig bureau is voorzien van een bedieningspaneel waarmee u de hoogte, d.m.v. knoppen, eenvoudig kunt aanpassen. Als er verschillende mensen gebruik gaan maken van de werkplek, dan is een verstelbaar model zeker aan te bevelen. Met de memory functies kunt u de diverse hoogtes opslaan.

Hoekbureau met opbergruimte

Sommige bureaus zijn uit te breiden met een ladeblok met hetzelfde blad en kleur als uw bureau. Zo heeft u nog meer ruimte en kunt u eenvoudig uw benodigdheden opbergen zonder daarvoor ruimte onder uw bureau te hoeven in te leveren. Sommige werkplekken zijn al voorzien van een ladeblok die de hoek vormt.

Directiehoekbureau

Een directie bureau in L-vorm, kenmerkt zich door het stijlvolle design. Deze bureaus zijn volledig in een houtlook. Dit L-bureau heeft een vaste hoogte van 75cm. Dit is een standaard hoogte. Ook is dit bureau voorzien van een handig ladenblok.

Dubbel hoekbureau

Als u een hoekbureau voor twee personen zoekt, dan kunt u deze eenvoudig zelf samenstellen.
Kies 2 bureaus in een L-vorm. Deze kunt u tegenover elkaar plaatsen. Nog meer werkruimte of een extra plek voor iemand? Combineer de 2 tafels met een halfronde aanbouwtafel. Dan heeft u aan de kopse kant nog meer ruimte beschikbaar en een groot bureau. 

Hoekbureau Easy wing  Hoekbureau Easy Wing
 
€ 312 
meer informatie »
Hoekbureau met ladenblok  Hoekbureau Cube
 
€ 1.176 
meer informatie »
Elektrisch zit sta hoekbureau Elektrisch hoekbureau 
€ 1.033 
meer informatie »
Hoekbureau groot  Hoekbureau Quartet
 
€ 342 
meer informatie »
Directie hoekbureau  Directie hoekbureau
 
€ 1.217 
meer informatie »
Hoekbureau 2 personen Hoekbureau Double-T 
€ 319 
meer informatie »

Grote hoekbureaus kantoor

Wingbureaus zijn een praktische en stijlvolle oplossing voor uw (thuis-)kantoor. U maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en heeft een grotere werkplek. Heeft u een vraag over deze werktafels of interesse in meerdere aantallen voor uw bedrijf? Neem gerust contact met onze klantenservice op.

MV Kantoor is een projectinrichter met ruim 30 jaar ervaring, gevestigd in Zeist. MV Kantoor adviseert u graag bij het inrichten van uw kantoor, bedrijfskantine, ontvangstruimte of schoolkantine. Met onze expertise in akoestiek, ergonomische kantoormeubelen en bureaustoelen, zit sta werkplekken, helpen wij u graag met het verzorgen van een gezonde en fijne werkomgeving.